Jau išsiaiškinau
merginos,
kaip suprantu, cia zinoves susirinke .
kazin, perkant is pigu.lt puslapio - ar yra tikimybe nuspirkti fuflo? ar galima ta int.parduotuve pasitiket?
kazin, perkant is pigu.lt puslapio - ar yra tikimybe nuspirkti fuflo? ar galima ta int.parduotuve pasitiket?
QUOTE(laina12 @ 2012 05 22, 16:37)
merginos,
Stai CIA patikimu ir nepatikimu parduotuviu sarasas. Pigu.lt prie patikimu.
[QUOTE]buvau turkijoj,jau tiek atsiziurejau tu padielku is tu turgu. atrodo, kaip tikri is lb toli ziurint ir siek tiek prisimerkus. pirmas skirtumas tai kvapas. Jis ten tragiskas jau net nustebino, kad ir kvepalu naujienu padielku yra dezutes spalvos ir t.t. bet nuo tu padielkuciu aromatu net bloga
p.s. ispudis kad kai kurie lietuvaiciai ten prisiperka tu parfumu(kauna 6-7 eurai uz vnt) ir cia lietuvoj platina
p.s. ispudis kad kai kurie lietuvaiciai ten prisiperka tu parfumu(kauna 6-7 eurai uz vnt) ir cia lietuvoj platina
Aciu,
QUOTE(andorinha @ 2012 05 26, 10:39)
tikriausiai tai bus 100-oji Coco Mademoiselle nuotrauka, ikelta i foruma, bet gal ir sita pakomentuotumete? labai pigiai atiduoda, o man su chanel'iais daug bendrauti neteko
is anksto dekui
is anksto dekui
Prasyciau daugiau nuotrauku Jusu vietoje: ziuriu dabar i savo originalu buteliuka ir matau kelis skirtumus - mano siaudas visiskai skaidrus ir i kita puse nusisukes, nuotraukoje man atrodo baltesnis, na ir puse skirtinga. Taip pat jei paziuresite i uzraso auksini apvadeli - nuotraukoje atrodo, kad tarp jo ir balto uzraso fono yra tarpas, nes per ji matosi siaudelis; pas mane taip nera. Mano nuomone, skiriasi ir uzrasu shriftas - nuotraukoje jis platesnis. Del dugno islinkimo turiu abejoniu, taciau gali buti kaltas nuotraukos kampas. Jei brukstelsite i az savo maila, pabandysiu atsiusti saviskio nuotrauka.
Sveiki
Sakykite ar Gucci Guilty moteriški 75 ml būna dėžutė toje popierinėje įmautėjė?
Tikiuosi aiškiai klausimą suformulavau
QUOTE(Milky-Way 23 @ 2012 05 28, 14:13)
Sveiki
turite mintyje kad pati dezute dar imauta i imaute su paveiksliuku? tikrai ne
Labas merginos, pagalbos noreciau, ruosiuosi pirkti siuos, bet ju nesu turejusi, ar originalus
? aciu uz pagalba
QUOTE(Evelina23 @ 2012 05 29, 13:36)
Labas merginos, pagalbos noreciau, ruosiuosi pirkti siuos, bet ju nesu turejusi, ar originalus
? aciu uz pagalba
Manyčiau, kad originalūs, , neturiu prie ko prikibt
QUOTE(egliuchiux @ 2012 05 28, 15:13)
turite mintyje kad pati dezute dar imauta i imaute su paveiksliuku? tikrai ne
Taip, kaip tada gali būti, kad vienoje iš patikimų parduotuvių, kuri, beje yra ir sąraše 75 ml dėžutė yra su įmaute? Ar jūs tuo tikra? Nes daugiau nėra prie ko prikibti