Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

Jau išsiaiškinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnite: 22 gegužės 2012 - 00:46
merginos,
kaip suprantu, cia zinoves susirinke smile.gif .

kazin, perkant is pigu.lt puslapio - ar yra tikimybe nuspirkti fuflo? ar galima ta int.parduotuve pasitiket?
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2012 05 22, 16:37)
merginos,
kaip suprantu, cia zinoves susirinke smile.gif .

kazin, perkant is pigu.lt puslapio - ar yra tikimybe nuspirkti fuflo? ar galima ta int.parduotuve pasitiket?

Stai CIA patikimu ir nepatikimu parduotuviu sarasas. Pigu.lt prie patikimu. 4u.gif
Atsakyti
[QUOTE]buvau turkijoj,jau tiek atsiziurejau tu padielku is tu turgu. atrodo, kaip tikri is lb toli ziurint lotuliukas.gif ir siek tiek prisimerkus. pirmas skirtumas tai kvapas. Jis ten tragiskas doh.gif jau net nustebino, kad ir kvepalu naujienu padielku yra g.gif dezutes spalvos ir t.t. bet nuo tu padielkuciu aromatu net bloga blush2.gif

p.s. ispudis kad kai kurie lietuvaiciai ten prisiperka tu parfumu(kauna 6-7 eurai uz vnt) ir cia lietuvoj platina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo negrazioji_deive_: 22 gegužės 2012 - 20:17
Aciu, smile.gif
Atsakyti
tikriausiai tai bus 100-oji Coco Mademoiselle nuotrauka, ikelta i foruma, bet gal ir sita pakomentuotumete? labai pigiai atiduoda, o man su chanel'iais daug bendrauti neteko g.gif

user posted image

is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 05 26, 10:39)
tikriausiai tai bus 100-oji  Coco Mademoiselle nuotrauka, ikelta i foruma, bet gal ir sita pakomentuotumete?  labai pigiai atiduoda, o man su chanel'iais daug bendrauti neteko  g.gif

user posted image

is anksto dekui  4u.gif

Prasyciau daugiau nuotrauku Jusu vietoje: ziuriu dabar i savo originalu buteliuka ir matau kelis skirtumus - mano siaudas visiskai skaidrus ir i kita puse nusisukes, nuotraukoje man atrodo baltesnis, na ir puse skirtinga. Taip pat jei paziuresite i uzraso auksini apvadeli - nuotraukoje atrodo, kad tarp jo ir balto uzraso fono yra tarpas, nes per ji matosi siaudelis; pas mane taip nera. Mano nuomone, skiriasi ir uzrasu shriftas - nuotraukoje jis platesnis. Del dugno islinkimo turiu abejoniu, taciau gali buti kaltas nuotraukos kampas. Jei brukstelsite i az savo maila, pabandysiu atsiusti saviskio nuotrauka. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki

Sakykite ar Gucci Guilty moteriški 75 ml būna dėžutė toje popierinėje įmautėjė?
Tikiuosi aiškiai klausimą suformulavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milky-Way 23 @ 2012 05 28, 14:13)
Sveiki

Sakykite ar Gucci Guilty moteriški 75 ml būna dėžutė toje popierinėje įmautėjė?
Tikiuosi aiškiai klausimą suformulavau  smile.gif

turite mintyje kad pati dezute dar imauta i imaute su paveiksliuku? tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image

Labas merginos, pagalbos noreciau, ruosiuosi pirkti siuos, bet ju nesu turejusi, ar originalus
? 4u.gif aciu uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(Evelina23 @ 2012 05 29, 13:36)

Labas merginos, pagalbos noreciau, ruosiuosi pirkti siuos, bet ju nesu turejusi, ar originalus
? 4u.gif  aciu uz pagalba

Manyčiau, kad originalūs, g.gif , neturiu prie ko prikibt

Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 05 28, 15:13)
turite mintyje kad pati dezute dar imauta i imaute su paveiksliuku? tikrai ne  schmoll.gif

Taip, kaip tada gali būti, kad vienoje iš patikimų parduotuvių, kuri, beje yra ir sąraše 75 ml dėžutė yra su įmaute? Ar jūs tuo tikra? Nes daugiau nėra prie ko prikibti rolleyes.gif
Atsakyti