Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

QUOTE(lilayte @ 2012 05 15, 20:04)

kokio turio buteliukas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 05 15, 19:45)
kokio turio buteliukas? smile.gif

100ml.
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 05 15, 22:27)

prasykit daugiau nuotrauku 4u.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, nusipirkau Juicy Couture Viva La Juicy testerį, su kvapu ir pan viskas tvarkoj, buteliukas irgi atrodo tvarkingas, tik nesuprantu kas turėtų būti išgraviruota ant dugno, yra tik skaičiukas 1, ir lipdukas g.gif pinigėliai nemaži, būtų gaila, jei fuflo blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IntoTheWild: 16 gegužės 2012 - 15:33
Labas vakaras, mergaites. Reikia jusu pagalbos. Nusipirkau Jean Paul Gaultier Classique EDT 100ml.
Buteliukas, kvapas, pakuote nekelia abejoniu, isskyrus sios vietos:

user posted image

Pas mane yra 50 ml buteliukas, tai ten buteliuko "nugara" atrodo taip pat, kaip nuotraukoje, o kur as nusipirkau 100 ml tokio korseto nera ir spalva kiek tamsesne.
Stai nuotrauka:

user posted image

Tiesa, yra dar vienas niuansas, 50 ml uzrasas dugne isgraviruotas, 100 ml - etikete.

Mergaites, pakomentuokit, please. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 16 gegužės 2012 - 17:33
QUOTE(MilGana @ 2012 05 16, 17:32)

kaip tik turiu toki originalu 100ml turio buteliuka, bet galesiu tik ryt padaryti nuotraukas. jei turite laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 05 16, 20:49)
kaip tik turiu toki originalu 100ml turio buteliuka, bet galesiu tik ryt padaryti nuotraukas. jei turite laiko  ax.gif

Oj, man tikrai nera skubu, kvepalus jau nusipirkau. Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 05 16, 18:32)
Mergaites, pakomentuokit, please.  smile.gif

mano 100ml testeris su korsetu, dugnas išgraviruotas. spalva truputį šviesesnė, šiaudelis skaidrus (kaip pirmoj foto).
Atsakyti
buteliuko nugarele:

user posted image

dugnas. nera lipduko. labiau kaip stampukas atrodo...

user posted image

user posted image

tikiuosi, gerai matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 16 gegužės 2012 - 20:59
Aciu, mergaites uz komentarus ir nuotraukas. smile.gif
Na pas mane 50 ml vienas prie vieno, kaip pas jus 100 ml.
Ar negali buti tie kvepalai, kur pas mane 100 ml, kokio senesnio leidimo? Nes nu tikrai neturiu prie ko prikibti (kaip jau rasiau, pirma: kvapas (ant vieno rieso papurskiau JPG edt 50ml, ant kito 100 ml, kvapas identiskas, laikosi vienodai ilgai), antra: dailus buteliukas + metalinis ipakavimas, kodas HAZ57 x (tik nerandu, kur galima patikrinti galiojimo laika), uzrasas ant etiketes tvarkingas, raides lyg ispaustos, nesusilieja). Kvepalus parsisiunciau is JAV.
Vienu zodziu, net nezinau ka ir galvoti. g.gif
O aplamai, ar padirbineja Jean Paul Gaultier Classique edt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 05 16, 22:10)

manieji pirkti 2006m, irgi ne jauniausi smile.gif
manau, siuos kvepalus lengva atskirti nuo netikru pagal kvapa, jei jam priekaistu nera, tai ir galvos sukti neverta. o padirbineja juos tai tikrai, nes vieni is populiaresniu kaip pastebejau.
Atsakyti
andorinha, aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti