Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

QUOTE(Monmorensi @ 2012 05 09, 20:11)
ne iš ObuoliukoG? gal tik sutapimas, bet nuo 04-18 obuoliukasg neprisijungia, nusiskundimas juodam sąraše netrukus po to.
Ne, is R-U-S-N-E-S

QUOTE(Evelina23 @ 2012 05 09, 22:17)
NA MANIEJI IRGI KAIP DESINYSIS, ir lipdukas kaip desiniojo, o kad is kitos salies, tai nepateisinimas, juk negamina kiekvienai saliai skirtingu atspalviu ar lipduku, manau neoriginalas g.gif

Gal bus daugiau nuomoniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2012 05 10, 01:08)
Gal bus daugiau nuomoniu?  g.gif

Aš tai nebent galiu pauostyt abu kvapus - gal dvi nosys bus geriau nei viena? g.gif (paskambink, kada būsi namie)
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 05 09, 23:44)
Aš tai nebent galiu pauostyt abu kvapus - gal dvi nosys bus geriau nei viena?  g.gif (paskambink, kada būsi namie)

oj, tik dabar uzmaciau, kad diskutuojama apie mano kvepaliukus smile.gif jie tikrai originalus, nes pirkti duty free, nebent ir ten fufla parduoda. beje cia testeris su dezute.
eglegle taip pat pirko is manes poison midnight, tikrai jokiu fuflu nestumdau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R-U-S-N-E: 10 gegužės 2012 - 12:31
QUOTE(R-U-S-N-E @ 2012 05 10, 14:25)
eglegle taip pat pirko is manes poison midnight, tikrai jokiu fuflu nestumdau biggrin.gif

Žinokit, esu labai sena ir man amnezija - kokį tą poisoną esu pirkus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2012 05 10, 13:43)
mano irgi tokie pat kaip dešinieji, apačia lygiai tokia.
O ant kairiųjų koks nors kodukas yra?

Kodukas yra 1074, ir zodis TESTER isgraviruotas, tik plona linija, pas mane storiau isgraviruota.
user posted image
O cia manieji user posted image
Dar kakleliu nezymus skirtumas. user posted image
Bet sakau, gal tikrai tai tiesiog gamintoju skirtumas? g.gif

P.s. Egle, jeigu vakare neisvaziuosiu, tai parasysiu tau, susitiksim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 05 10, 15:52)
Žinokit, esu labai sena ir man amnezija - kokį tą poisoną esu pirkus?  g.gif

aa, tikrai, esu pirkusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina23 @ 2012 05 09, 22:17)
NA MANIEJI IRGI KAIP DESINYSIS, ir lipdukas kaip desiniojo, o kad is kitos salies, tai nepateisinimas, juk negamina kiekvienai saliai skirtingu atspalviu ar lipduku, manau neoriginalas g.gif

Skirtingoms šalims gal ir negamina (nor Europai ir JAV būna skirtingi lipdukai ar netgi kosmetikos produktų pavadinimai - pažiūrėkit kad ir Lancome psl). Kita vertus gali būti skirtingas leidimas pagal metus - jei yra kodukai galima patikrinti.

Nesu pirkusi iš Rusnės, bet mane ta pati dilema kankino su poisonais - turiu dabas 3 skirtingus buteliukus. Ramina tik tai, kad 30 ml ir kvapas tas pats...
Tai sakyčiau KVAPAS rodiklis geriausias - išbandykit ant skirtingų rankų...
Atsakyti
QUOTE(Passero @ 2012 05 10, 18:50)
Tai sakyčiau KVAPAS rodiklis geriausias - išbandykit ant skirtingų rankų...

su siuo teiginiu sutinku tik noriu pastebeti kad esu susidurusi kad ir originalus tie patys kvapai gali siek tiek skirtis. man taip buvo konkreciai su chanel chance eau fraiche - abu buvo originalus 100proc (is svento uzsieniaus) tik skirtingu turiu bet vienas kvepejo kazkaip stipriau, ryskiau (tai ka man dabar sakyt kad is sventam uzsieni kvepalus skiedzia?). beje man labaiu patiko tas kuris buvo kiek silpnesnis 4u.gif

Atsakyti
reikia nuomones apie siuos Hot Couture. kiek suprantu, tai pirmieji is ju? ka galima pasakyti apie originaluma?

user posted image

user posted image

dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
skubiai
user posted imageoriginalus ar ne? pardaveja tikina kad pirko kelte g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 05 15, 18:04)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
skubiai
user posted imageoriginalus ar ne? pardaveja tikina kad pirko kelte g.gif

labai prasta nuorauka,kamstuko kaip ir nesimato,o pagal ji galima nemazai sprest apie orginaluma,tiek kiek matosi ,manyciau,kad orginalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2012 05 15, 19:28)
labai prasta nuorauka,kamstuko kaip ir nesimato,o pagal ji galima nemazai sprest apie orginaluma,tiek kiek matosi ,manyciau,kad orginalus 4u.gif

l.dekoju,jo neryski foto,bet bent jau viena nuomone 4u.gif
Atsakyti