Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalus ar padirbti 11 tema

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilayte: 07 gegužės 2012 - 21:20
QUOTE(eglejtree @ 2012 05 07, 20:11)
Juokaujat. TM kad ir 50ml. uz 95lt. Nesukite galvos ir net nerizikuokite.
O padirbineja ir akiu tusa  4u.gif kurio vos keli ml.

del kainos tai pora syk esu macius tikrai originalius TM angel (viena kart limituota bonkute is rinkinio kitakart nupurskti edt) uz dar bisky mazesne kaina bet ir dingo tik vos akyse pasivaidene nes norinciuju oho kiek buvo ir nupirko sekundziu reikalu 4u.gif stebuklu buna, bet ten tikrai ne vienas ju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 07 gegužės 2012 - 22:19
QUOTE(eglejtree @ 2012 05 07, 22:11)
Juokaujat. TM kad ir 50ml. uz 95lt. Nesukite galvos ir net nerizikuokite.
O padirbineja ir akiu tusa  4u.gif kurio vos keli ml.

Tik nereikia spręsti iš kainos apie originalumą. Kartais tikrai reikia greit parduot ir meti pačią minimaliausią. Visai kas kita, jei kokia parduotuvė pardavinėtų papigiai Chanel ar kitą brand'ą už kapeikas, tada kiltų įtarimas.
Atsakyti
Aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2012 05 07, 06:43)
Labas rytas, merginos pakonsultuokite 4u.gif  Ar  šie kvepalai originalūs?

http://tarpmergaiciu...l-eau-de-parfum

4u.gif  4u.gif

Spalva kažkokia keista g.gif Klauskit kodukų, jie turi būti išgraviruoti stikle 4u.gif O šiaip siūlyčiau susitikti ir apžiūrėti gyvai bei pasibandyti kvapą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergiotes bigsmile.gif
Iskilo ir man klausimas. Gavau kvepaliukus, atrodo originalus, kvapas tikrai nespiritinis, kodukas isgraviruotas yra, bet nuo manuju skiriasi. Jeigu netureciau jau ne pirma buteliuka, neatkreipciau demesio blush2.gif Uzrasai ant dugno... buteliuko spalva kiek kitokia. Na zodziu nuraminkit mane thumbup.gif
Is desines mano smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
pas mane dugnas toks kaip desiniojo buteliuko, ir pacio stiklo spalva kaip buteliuko desineje rolleyes.gif tai nelabai turbut nuraminsiu g.gif
Atsakyti
Tikriausiai veltui sukeliau pati sau nerima, tiesiog kvepalai pirkti Norvegijoj, del to ir yra kitos salies skirtumas smile.gif viskas su jais gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snzk: 09 gegužės 2012 - 13:22
QUOTE(Snzk @ 2012 05 09, 14:18)
Tikriausiai veltui sukeliau pati sau nerima, tiesiog kvepalai pirkti Norvegijoj, del to ir yra kitos salies skirtumas  smile.gif viskas su jais gerai  4u.gif

o iš kur pirkot? juodam sąraše skundžiasi neoriginaliais kvepalais „iš Norvegijos“ g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 05 09, 18:02)
o iš kur pirkot? juodam sąraše skundžiasi neoriginaliais kvepalais „iš Norvegijos“ g.gif

Pirkau SM kvepalu isparduotuveje 4u.gif
Atsakyti
ne iš ObuoliukoG? gal tik sutapimas, bet nuo 04-18 obuoliukasg neprisijungia, nusiskundimas juodam sąraše netrukus po to.
Atsakyti
NA MANIEJI IRGI KAIP DESINYSIS, ir lipdukas kaip desiniojo, o kad is kitos salies, tai nepateisinimas, juk negamina kiekvienai saliai skirtingu atspalviu ar lipduku, manau neoriginalas g.gif
Atsakyti