Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

Simonsita, daug daug kartų apkabinu, laikykis, viskas bus gerai, turi praeiti laiko, kad atsigautų. Mano tetai panašiai buvo, mėnesį galvojom, kad viskas, išvis jokios realcijos, o po dviejų mėn. jau darže lakstė...
Atsakyti
..labas rytas.. senokai pas jus nebuvau uzsukusi...
Simonsita, viskas bus gerai, tik reikia kantrybes ir laiko 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(PUCA @ 2012 05 20, 10:39)
Simonsita, daug daug kartų apkabinu, laikykis, viskas bus gerai, turi praeiti laiko, kad atsigautų. Mano tetai panašiai buvo, mėnesį galvojom, kad viskas, išvis jokios realcijos, o po dviejų mėn. jau darže lakstė

QUOTE(rasike @ 2012 05 20, 11:10)
..labas rytas.. senokai pas jus nebuvau uzsukusi...
Simonsita, viskas bus gerai, tik reikia kantrybes ir laiko

Matyt iš Jūsų lūpų Dievui į ausį lotuliukas.gif Šiandien pas mus namuose šventė, ryte mama ne tik ranką paspaudė, bet ir atsimerkė. Mudu su tėtė stovėjom abipus lovos, tai pakalbinta, net galvą sukiojo į tą pusę, kuris kalbinom. Po pietų su sese irgi atsimerkus bendravo, o vakare brolis su dukterėčia pakalbino. Tėvas pirmą kartą per šią savaitę šypsodamasis miegot nuėjo.
Po beveik savaitės komos, tai jau tooookia pažanga.
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 05 20, 23:35)

assa.gif clap_1.gif: 4u.gif tikrai džiugu Sveikatos Tau ir Tavo mamai friends.gif

Labas rytas

Oras puikus nusimato graži dienelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 05 20, 23:35)
Sveikutės  4u.gif
Matyt iš Jūsų lūpų Dievui į ausį  lotuliukas.gif Šiandien pas mus namuose šventė, ryte mama ne tik ranką paspaudė, bet ir atsimerkė.  Mudu su tėtė stovėjom abipus lovos, tai pakalbinta, net galvą sukiojo į tą pusę, kuris kalbinom. Po pietų su sese irgi atsimerkus bendravo, o vakare brolis su dukterėčia pakalbino. Tėvas pirmą kartą per šią savaitę šypsodamasis miegot nuėjo.

thumbup.gif net apsiasarojau...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Tikrai oras paskutinėmis dienomis labai fainas. Man šiluma kaulų nelaužo, bėda tik, kad mūsų mašina be kondicionieriaus, tai labai karšta važiuoti. Per praėjusius karščius abi puses langų atidarėm, tai visą savaitę kaklo pasukti negalėjau lotuliukas.gif
Mamai jau net vamzdelį išėmė, kur tiesiai į plaučius ėjo, tai vakar labai sunkiai kvėpavo, taip ir norisi padėti... Na bet šiandien jau kvėpuoja tyliau ir net seselė sakė, kad vakar vakare per miegus bandė šnekėti, kažko piktai. Dukterėčia iš karto sako: bobulė liepė man kambarį susitvarkyti lotuliukas.gif Dabar tik laukimas, nes, pasak gydytojų, viskas eina link pagerėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 05 22, 19:10)
Sveikutės  4u.gif

Tikrai oras paskutinėmis dienomis labai fainas. Man šiluma kaulų nelaužo, bėda tik, kad mūsų mašina be kondicionieriaus, tai labai karšta važiuoti. Per praėjusius karščius abi puses langų atidarėm, tai visą savaitę kaklo pasukti negalėjau  lotuliukas.gif
Mamai jau net vamzdelį išėmė, kur tiesiai į plaučius ėjo, tai vakar labai sunkiai kvėpavo, taip ir norisi padėti... Na bet šiandien jau kvėpuoja tyliau ir net seselė sakė, kad vakar vakare per miegus bandė šnekėti, kažko piktai. Dukterėčia iš karto sako: bobulė liepė man kambarį susitvarkyti  lotuliukas.gif Dabar tik laukimas, nes, pasak gydytojų, viskas eina link pagerėjimo.

dziugu skaityti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Dienos vėjuotos visas nuo kompiuterių nupūtė lotuliukas.gif
Mamą širyt jau perkėlė į skyrių, ji net kalba, tiesa pašnibždomis ir vos kelis žodžius pasakė, Emilija visiems giriasi, kad šiandien ir jinai bobulę aplankė. Buvau vakare dar nulėkus, tai pamačius Emilija mama pirštus judinti pradėjo, supratau, kad nori už rankos mažają palaikyti. Kai Emilija paėmė ranką, tai puse lūpų mama nusišypsojo.
Taigi gyvenimas gerėja, vėl po truputi galima pavasariu džiaugtis lotuliukas.gif
Atsakyti
Užėjau paskaityti kaip Simonsitos mama laikosi... ačiū Dievui viskas į gerą pusę.

Aš prieš kelias dienas važiavau į kapus, tvarkyti nereikėjo, tiesiog taip, gimtadienis močiutės, gėlių priskyniau. Kapai šalia mačiutės gimtinės, visas vietas iš jos pasakojimų žinau, ir netoli dvaro didelis kalnas, ant kurio kaip močiutė pasakojo visada vaidendavosi, tai tą žmonės matydavo, tai kitą, legendom apipintas. Šalta toj vietoj, požeminiai ueliai teka, oras visai kitas, visur būna karšta o ten šalta. Važiuoju, muzika garsiai groja, ir matau priešais mane per kelią kažkas iš lėto eina... pristabdžiau - zuikis. Pasivaikščiodamas, lėtai... atsisuko į mane, pažiūrėjo ir sustojo šalikelėj. Aš ir sustojau, atidariau mašinos langą - zuikis didelis, riebus, niekad iš arti nebuvau mačius. Išjungiau muziką - jokios reakcijos, išjungiau morotą - vis vien sedi. O vieta pati ta, kur žmonės visus vaidenimusis matydavo... atidariau mašinos dureles, išlipau, galvojau tikrai pabėgs, bet ne - tupi. Einu artyn, ir kažkaip keista - laukinis padaras, bėgti turėtų, o jis tik akim mane seka. Priėjau artyn, atsitūpiau šalia - labas sakau zuiki.... o jis tik akim mirkt. Taip ir tupim abu - jis per 20 cm. nuo manęs - kailis blizga, akys didžiulės, ūsai kruta - ištiesiau ranką paglostyti ir kai šoko tas zuikis, vos neapsiverčiau biggrin.gif Į kalniuką liuoktelėjo ir vėl sėdi. Ką jau darysi, jei pradėjau žaidimą, tai reikia žaisti iki galo - aš paskui. Zuikis palaukė ir per pievas nulėkė - einu paskui, žolės, krūmai, turbūt ir erkės, žmonių aplink kelis km. nėra, o mašina ant kelio nerakinta.... ir staiga išeinu į šlaitą - nuo ten toks vaizdas atsiveria - upės slėniai matyti, lomos, vingiai, medžiai žydi, žaliuoja, paukščių balsų atrodo milijonas - ir taip širdis atsigavo nuo tokio vaizdo. Niekad nebuvau ten buvusi, bet iš pasakojimų žinau - ten mano močiutės gimtinė, jos basom kiekvienas plotelis išbėgiotas. Atsisėdau, užsimerkiau, giliai įkvėpiau... ir taip gera, ramu pasidarė. Dingo visas pasaulis aplinkui, dienos rūpesčiai, blogos nuotaikos, likau tik aš ir tas gaivus jausmas širdyje. Nežinai kiek laiko taip prasėdėjau, bet grižus prie mašinos nebevažiavau į kapines, padėjau gėles kaimo bažnytėlėj, ir grįžau su tokiu jausmu, lyg būčiau pati iš močiutės gimtadienio dovaną gavusi...
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 05 24, 23:19)
Taigi gyvenimas gerėja, vėl po truputi galima pavasariu džiaugtis  lotuliukas.gif

Labai smagu, net keista kaip taip už nepažįstamą žmogų gali pergyvent, bet vis laukiau gerų žinių iš tavęs 4u.gif

QUOTE(PUCA @ 2012 05 25, 08:39)
... Nežinai kiek laiko taip prasėdėjau, bet grižus prie mašinos nebevažiavau į kapines, padėjau gėles kaimo bažnytėlėj, ir grįžau su tokiu jausmu, lyg būčiau pati iš močiutės gimtadienio dovaną gavusi...

apsiverkiau cry.gif aš taip savo močiutės pasiilgau verysad.gif jau šeši metai kaip neturiu, bet sapnuoju labai labai dažnai , kažkaip toks jausmas kad ji visad su manim wub.gif Man net keista kodėl ji man taip giliai širdyje "sėdi" nors ne aš numylėtinė jos buvau ax.gif

OI kokie sentimentai čia iš pat ryto - jau guzas gerklėj stovi ax.gif

Šiandien išleistuvės darželyje, tai važiuosim baliavot jau nuo 15 val. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 05 25, 09:43)
Labai smagu, net keista kaip taip už nepažįstamą žmogų gali pergyvent, bet vis laukiau gerų žinių iš tavęs  4u.gif

drinks_cheers.gif as irgi taip pagalvojau smile.gif

Linksmo Jums baliaus 4u.gif

Puca, Tu kaip visada thumbup.gif malonu skaityti... atrodo, kad Tavo pasaulis visai kitoks nei mano... as vis lekiu, begu, nieko nespeju... mazoji super jautri, nebesusitvarkom doh.gif Labiausiai mane liudina tai, kad ji, gabi mergaite, nori buti pilka pelyte, zemiau negu vidutinybe doh.gif bet tuo paciu negali buti paskutine (o geriau, kad pirma)...

P.S. mano mociutes mire taip seniai, kad as ju beveik ir nebeprisimenu unsure.gif mazdaug pries 28 m. ax.gif o seneliu tai net ir nemaciau....
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Vat ir man lengviau kai Jūs paguodžiat, palaikot. Kažkaip tvirčiau jaučiuosi kai net nepažįstančios mamos už ją pergyvenat. Ačiū didelis 4u.gif

Gudrene, kaip greitai vaikai užauga, jau vidurinioji į mokyklą eis. Na bet dar turi pagrandukę, tai ir dar vienos išleistuvės į darželį ir darželio pabaigtuvės laukia lotuliukas.gif

QUOTE(PUCA @ 2012 05 25, 09:39)
grįžau su tokiu jausmu, lyg būčiau pati iš močiutės gimtadienio dovaną gavusi...

Na ir kas dabar pasakys, kad stebuklų nebūna. Reikia tik juos pastebėti ir nebijoti, kaip Alisai iš stebuklų šalies, nerti gilyn į triušo urvą lotuliukas.gif . Tu, Puca, esi toks žmogus, kuris stebuklus randa net paprastuose dalykuose. Mes su Emilija visada peržiūrim tavo nuotraukas FB, jos nuostabios, labai mano mažei patiko Raudonkepuraitė ir jūrų kiaulytė lotuliukas.gif

QUOTE(ČIČI @ 2012 05 25, 11:43)
mazoji super jautri, nebesusitvarkom  doh.gif  Labiausiai mane liudina tai, kad ji, gabi mergaite, nori buti pilka pelyte, zemiau negu vidutinybe 

Manau, kad su jūsų pagalba ji atras stiprybės ir drąsos savyje.

Mano mamos tėvukas dar gyvas, jam 91 metai. Širdelė šlubuoja, kojas paskauda, bet dar reikia prižiūrėt, kad kokio darbo nesiimtų lotuliukas.gif Jis seniausias kaimo teatrų aktorius, dar pernai vasarą kaimo teatrų festivalyje dalyvavo ir dabar teta sakė, kad į repeticijas vaikšto. Didžiausias galvosūkis buvo mums visiems: sakyti ar nesakyti seneliui, kad mamai taip blogai. Pasakėm tik kai jau pradėjo taisyti ir tai, kad jau beveik namo važiuoja. Gerai, kad Kupiškio rajone gyvena, pusbrolis sakė dar mažiausiai porą savaičių bus "labai užimtas" ir į Kauną nuvežti senelio laiko neturės.
Atsakyti