Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

QUOTE(Simonsita @ 2012 05 16, 16:23)
Sveikutės  4u.gif
Kol kas mamos būklė sunki, bet stabili. Po narkozės nepabudo, vis dar komoje....

unsure.gif ar taip ilgai operavo, ar taip ilgai neatsigauna? Ar čia tik man taip laikas lėtai eina g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(gudrene @ 2012 05 16, 21:43)
unsure.gif ar taip ilgai operavo, ar taip ilgai neatsigauna? Ar čia tik man taip laikas lėtai eina 

Operavo pirmadienį nuo 22 val. iki 1 nakties. Apie antradienio rytą narkozė išsivaikščiojo, o mama vis dar miega.Taip, kad parą laiko po operacijos ji komoje verysad.gif
Tiesiog laukimas...
Atsakyti
Simonsita, Tu tokia optimiste - tikekis geriausio, taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 05 16, 15:23)
Sveikutės  4u.gif
Kol kas mamos būklė sunki, bet stabili. Po narkozės nepabudo, vis dar komoje....

Sveika, kokios pas tave naujienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 05 16, 23:20)
Tiesiog laukimas...

vajetau, o kaip šiandien??? g.gif

Kaip Jums įvykiai Garliavoje doh.gif nafik kaip pikta man mad.gif
http://www.youtube.c...p;v=ocvdreeS5x8
Atsakyti
Gudrene, o Tu kurioj pusej?

As, tai uz tai, kad gyventume teisineje valstybeje ir teismu sprendimai butu vykdomi. As nei uz Kedzius, nei uz Stankunaite...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 17 gegužės 2012 - 11:54
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 17, 12:52)
Gudrene, o Tu kurioj pusej?

As, tai uz tai, kad gyventume teisineje valstybeje ir teismu sprendimai butu vykdomi. As nei uz Kedzius, nei uz Stankunaite...

teisybę pasakius net ir nežinau. nelabai sekiau ir domėjausi visais tais įvykiais, bet kažkaip šitie absurdai su ta mergaite man nepriimtini schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(bjaurybe @ 2012 05 17, 10:53)
Sveika, kokios pas tave naujienos?

Naujienų jokių verysad.gif Būklė stabiliai-sunki...Man "sugriūti" neleidžia mažoji, ji nuolat suranda ką man veikti, va ir dabar sėdi ant kelių ir per ją vos galiu rašyti.

Aš apie mergaitės paėmimą sužinojau tik po pietų, gaila vaiko. Manau, kad be motinos žinios jos sesuo mergaitės iš darželio neišsivesdavo, o ir pati mama ją dėdėms veždavo, taigi nėra jau tokia vargšė gera mama.
Sutinku su Čiči tuo klausimu, kad teismo sprendimai turi būti vykdomi, bet nesuprantu, kaip teisėjai gali priimti tokius sprendimus doh.gif
Atsakyti
sveikutes....ne man spresti ir teisti kas teisus kas ne,bet zinokit ziuredama apsiverkiau...nu negaliu ramiai y tokius dalykus ziureti.....kazkas baisaus....be to netikiu ,kad Stankunaite nekalta ir nesuprantu kaip galima buvo atiduoti jai mergaite..... unsure.gif
Atsakyti
Labukas,

Simonsita, kaip mama?
Atsakyti
Sveikutės, merginos biggrin.gif
QUOTE(ČIČI @ 2012 04 30, 08:32)
O mes vakar isigijom katyte... siaip tai oficialiai ji Aistes, bet jauciu, kad labiau mano bus  ax.gif

Sveikinu prisijungus prie kačių augintojų klubo drinks_cheers.gif

QUOTE(bjaurybe @ 2012 05 08, 12:49)
Va, kas širdį džiugina visiems namie biggrin.gif
user posted image

Nu super šuniuks
QUOTE(gudrene @ 2012 05 09, 17:51)
Sveikutės  biggrin.gif 
Pagaliau aš Jus radau ir grįžtu namo  blush2.gif

Kaip smagu kai visi gryžta smile.gif

O mes vis augam ir stiprėjam. Mano Ievutė( vidurinioji), po adenoidų pašalinimo mažiau beserga, katukas auga ne dienom, o valandom o mažasis gaspadorius jau mėnuo kaip ant puodo sėdi. Kiek kartų prieš tai bandžiau mokint, nepasirašydavo, o atėjo laiks ir pats pasiprašė ir su lyg ta diena pradėjo tik į puodą daryt. Super thumbup.gif . Pagaliau patvirtino jog mažajam turim lopšelį vietą, tai nuo rugsėjo jau žygiuos. O aš birželio gale jau į darbelį tipu tapu. Jau pasilgau savo darbo, tik nežinau kaip reiks viską suspėt. O ir teisių dar neišsilaikiau blush2.gif , vis tempiu gumą doh.gif . Net nežinau kaip reik prisiverst.

Simonsita, stiprybės tau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibute0203: 18 gegužės 2012 - 23:58
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 18, 11:06)
Simonsita, kaip mama?

Net nežinau...Ryte kelis kartus man paprašius suspaudė ranką, apsidžiaugiau, o vakare brolis su tėvu buvo ir vėl neprikalbino verysad.gif Tikiuosi pagerėjimas nebuvo laikinas, gal po truputi sąmonė grįžta. Aš taip tikiuosi verysad.gif

QUOTE(zibute0203 @ 2012 05 19, 01:57)
Kiek kartų prieš tai bandžiau mokint, nepasirašydavo, o atėjo laiks ir pats pasiprašė ir su lyg ta diena pradėjo tik į puodą daryt.

Sveika sugrįžusi 4u.gif
Mano sūnus irgi: atėjo ta diena, kai pats pradėjo prašytis, ir sysiuką tik ant puodo daryti.
Atsakyti