Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

QUOTE(Simonsita @ 2012 05 14, 12:00)
Sveikutės  4u.gif

Aš tikrai nesu pesimistė ir labai į galvą visko neimu. Kaip sakoma gyvenimas tai zebras: juoda-balta, juoda-balta, o pabaigoj visiems subinė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai vat, kad aš taip nedžiūgaučiau, kad pasveiko mažoji, širyt mamą su greitaja išvežėm į infekcinę. Matyt užsikrėtė Roto virusu, nes pykina siaubingai, vos paeina ir su mumis net nekalbėjo, tik greitosios gydytoja privertė kalbėti. Tėtė su ja dabar, tai laukiu ką gydytojai pasakys  doh.gif

doh.gif lotuliukas.gif

eina sau tie virusai, sveikatos Tavo mamai 4u.gif
Atsakyti
Mano mamai trūko galvoje hematoma, todėl taip stipriai pykino. Labai bijau, dabar klinikose operuoja. Reikia dar dirbti, o negaliu...
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 05 15, 00:27)
Mano mamai trūko galvoje hematoma, todėl taip stipriai pykino. Labai bijau, dabar klinikose operuoja. Reikia dar dirbti, o negaliu...

laikykis, sveikatos Tavo mamai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 05 15, 00:27)

Ojej blink.gif tai čia ne juokai visai schmoll.gif Viskas bus gerai. Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 05 14, 23:27)

čia panašiai, kaip insultas kažkas? g.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(bjaurybe @ 2012 05 15, 10:23)
čia panašiai, kaip insultas kažkas? g.gif Laikykis

Taip panašu verysad.gif
Šiandien sakė, kad operacija pavyko, hematoma labai švariai išvalė, liko sulaukti kol pilnai atsibus po narkozės, kad būtų galima įvertinti ar yra kažkokių pasekmių. Žodžiu iki vakaro lieka tik laukimas, net į reanimaciją aplankyti pirmą parą po operacijos neleidžia.
Bandau namie dirbti kažką , kad tik negalvoti... laikausi, ačiū kad "prilaikot"
Atsakyti
ojei Simonsita,kaip čia jus užpuolė bėdukės...bet mergytė pasveiko,o mamytei viskas bus gerai....sėkmės jums drinks_cheers.gif
Atsakyti
Simonsita, kaip mama laikosi?

Mano mazoji siandien isvaziavo su klase i ekskursija i Nida, bet toks oras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 16, 10:01)
Simonsita, kaip mama laikosi?

Mano mazoji siandien isvaziavo su klase i ekskursija i Nida, bet toks oras  doh.gif

Ai koks skirtumas koks oras irnesakyk.gif vaikams smagu vien jau tai, kad ekskursija smile.gif maniškis į Kernavė šeštadienį važiavo, tai irgi lijo beveik visą dieną, ale sakė vistiek liuks buvo smile.gif
Atsakyti
gal ir gerai bus... nebelyja...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Kol kas mamos būklė sunki, bet stabili. Po narkozės nepabudo, vis dar komoje....
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 05 16, 16:23)
Sveikutės  4u.gif
Kol kas mamos būklė sunki, bet stabili. Po narkozės nepabudo, vis dar komoje....

4u.gif
Atsakyti