Sveikutės
Mes jau namuose, visur viskas žydi, kvepia.... O namie indų neplautų kalnas, gėlės apvytę, nes vyrai valgyti gaminosi tol, kol indų buvo
Žodžiu mažoji dar slabnoka, valgyti ne viską ir ne kiek nori galima, bet temperatūros nėra, neviduriuja ir nevemia, taip, kad sveika
QUOTE(bjaurybe @ 2012 05 08, 14:28)
turbūt ir man tas pats, iš bėdų neišlipu, vaikų sveikata, vietos keitimas ir pan.
Mums prasidėjo nuo dujinio katilo, sekantis kompas užlūžo, o po to Emilija susirgo. Dabar dar mašinos draudimą reikia mokėti, meistrus katilui ir kompui kviesti, o ir ligoninei ne už dyką pagulėjau
QUOTE(bjaurybe @ 2012 05 08, 14:49)
Va, kas širdį džiugina visiems namie
Fainuolis
QUOTE(gudrene @ 2012 05 09, 19:51)
Pagaliau aš Jus radau ir grįžtu namo
Duktė paklydėlė
Sveika sugrįžus
Pas mus mokykloje mamyčių šventės proga koncertą surengė tik Simono klasė. Labai patiko: vienas smuiku griežė, mergaitė dūdele grojo, dainavo, deklamavo... Žodžiu pusvalandžio programą iš vienos klasės talentų paruošė. Kava su sausainiais vaišino, žaidimų visokių žaidėm. Tikrai smagu su vaiko klasiokais ir jų tėveliais pabendrauti. Tik mano šelmis gavo 10 per dailę už atviruką mamai, kurį namuose turėjo pabaigti piešti ir, aišku, atvirukas taip ir liko ant jo rašomojo stalo. Visi mamoms įteikė, o maniškis sako: dar nebaigiau piešti
Na o kaunietes šeštadienį kviečiu į Šančių gegužinę, ten apie 14 val. mano Simonas dainuos