Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

QUOTE(gudrene @ 2012 05 09, 20:02)
taip taip padaugėjo  biggrin.gif Mūsų jau penki  + šuo + katė ir šiaip kas po namus ropoja nematomi biggrin.gif

Aš kaip visada pražiopsau naujienas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2012 05 10, 10:05)
Aš kaip visada pražiopsau naujienas doh.gif

juk rasiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 10, 10:17)
juk rasiau  cool.gif

hihihi.gif

Labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 10, 09:17)
juk rasiau  cool.gif

Gal ne visi mato biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gudrene @ 2012 05 10, 09:44)

O kaip augat? Vaikai gal padeda daug bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bjaurybe: 11 gegužės 2012 - 09:03
Labukas,

treciadieni buvau mokykloje koncerte Mamyciu dienai, vyko 1,5 val. wub.gif super paruosti vaikai...
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2012 05 11, 10:02)
O kaip augat? Vaikai gal padeda daug bigsmile.gif

thumbup.gif Liuks augam jau tuoj pusę metukų švęsim. Va jau sėdėt prieš kelias dienas pradėjom bigsmile.gif dar vis karts nuo karto ant šono, bet jau ir pažaist spėjam biggrin.gif

QUOTE(ČIČI @ 2012 05 11, 10:15)
treciadieni buvau mokykloje koncerte Mamyciu dienai, vyko 1,5 val.  wub.gif  super paruosti vaikai...

thumbup.gif šaunuoliai vaikai, pas mus kažkaip nelabai šiais metais. Nors koncertas tikrai nemenkas buvo, bet kažkaip neužkabino manęs blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Mes jau namuose, visur viskas žydi, kvepia.... O namie indų neplautų kalnas, gėlės apvytę, nes vyrai valgyti gaminosi tol, kol indų buvo lotuliukas.gif Žodžiu mažoji dar slabnoka, valgyti ne viską ir ne kiek nori galima, bet temperatūros nėra, neviduriuja ir nevemia, taip, kad sveika lotuliukas.gif

QUOTE(bjaurybe @ 2012 05 08, 14:28)
turbūt ir man tas pats, iš bėdų neišlipu, vaikų sveikata, vietos keitimas ir pan.

Mums prasidėjo nuo dujinio katilo, sekantis kompas užlūžo, o po to Emilija susirgo. Dabar dar mašinos draudimą reikia mokėti, meistrus katilui ir kompui kviesti, o ir ligoninei ne už dyką pagulėjau doh.gif

QUOTE(bjaurybe @ 2012 05 08, 14:49)
Va, kas širdį džiugina visiems namie

Fainuolis wub.gif

QUOTE(gudrene @ 2012 05 09, 19:51)
Pagaliau aš Jus radau ir grįžtu namo 

Duktė paklydėlė lotuliukas.gif Sveika sugrįžus mirksiukas.gif

Pas mus mokykloje mamyčių šventės proga koncertą surengė tik Simono klasė. Labai patiko: vienas smuiku griežė, mergaitė dūdele grojo, dainavo, deklamavo... Žodžiu pusvalandžio programą iš vienos klasės talentų paruošė. Kava su sausainiais vaišino, žaidimų visokių žaidėm. Tikrai smagu su vaiko klasiokais ir jų tėveliais pabendrauti. Tik mano šelmis gavo 10 per dailę už atviruką mamai, kurį namuose turėjo pabaigti piešti ir, aišku, atvirukas taip ir liko ant jo rašomojo stalo. Visi mamoms įteikė, o maniškis sako: dar nebaigiau piešti lotuliukas.gif
Na o kaunietes šeštadienį kviečiu į Šančių gegužinę, ten apie 14 val. mano Simonas dainuos blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,

na, kada atsils normaliai doh.gif jau mes visi apsirge vaikstom doh.gif doh.gif doh.gif net ir man nosis pradejo varveti...

Simonsita, dziugu, kad jau mazoji namie ir taisosi...
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 05 11, 20:40)
thumbup.gif  Liuks augam jau tuoj pusę metukų švęsim. Va jau sėdėt prieš kelias dienas pradėjom  bigsmile.gif dar vis karts nuo karto ant šono, bet jau ir pažaist spėjam  biggrin.gif

vajė, kaip viskas jau užmiršta biggrin.gif Pavydžiu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Simonsita @ 2012 05 11, 22:10)
Sveikutės  4u.gif
Mes jau namuose, visur viskas žydi, kvepia....

pas mus irgi žydi....namie irgi viskas žydi, lakstau su šlapiu skuduru, nes visur baldai ir grindys žalsvai geltoni doh.gif
Papildyta:
Mums prasidėjo nuo dujinio katilo, sekantis kompas užlūžo, o po to Emilija susirgo.  Dabar dar mašinos draudimą reikia mokėti, meistrus katilui ir kompui kviesti, o ir ligoninei ne už dyką pagulėjau  doh.gif

tai va.....viena bėda ne bėda.
O mes su tuo butu užstrigom ir dabar nieko toliau judėt negalim....Žodžiu, gyvenimas , kai pagalvoji ilgų bėgimų ir kovų distancija, blyn džiaugsmui nei laiko, nei jėgų nelieka doh.gif
Papildyta:
Na o kaunietes šeštadienį kviečiu į Šančių gegužinę, ten apie 14 val. mano Simonas dainuos  blush2.gif

pas mus kažkaip jokių švenčių nebūna schmoll.gif , žadėjom į Rumšiškes lėkt šeštadienį, bet gerai, kad bilietų nebuvau pirkus šiais metais iš anksto, nes oras geras labai buvo biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, stiprybes Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif o dziaugtis yra kuo tik reikia pamatyti tai...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 14, 10:31)
Merginos, stiprybes Jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif  o dziaugtis yra kuo tik reikia pamatyti tai...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 14, 11:31)
o dziaugtis yra kuo tik reikia pamatyti tai...

Aš tikrai nesu pesimistė ir labai į galvą visko neimu. Kaip sakoma gyvenimas tai zebras: juoda-balta, juoda-balta, o pabaigoj visiems subinė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai vat, kad aš taip nedžiūgaučiau, kad pasveiko mažoji, širyt mamą su greitaja išvežėm į infekcinę. Matyt užsikrėtė Roto virusu, nes pykina siaubingai, vos paeina ir su mumis net nekalbėjo, tik greitosios gydytoja privertė kalbėti. Tėtė su ja dabar, tai laukiu ką gydytojai pasakys doh.gif
Atsakyti