Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

mano atostogos irgi darbas biggrin.gif agurkai, sparagines pupeles, alyviniai obuoliai, visciukai....

P.S. Labukas 4u.gif
Atsakyti
aš šiais metais nieko nepasiruošiau žiemai, teks pirkti doh.gif . Išeis visi per vasarą uždirbti pinigai verysad.gif
Atsakyti
sveikos merginos.....
apleidau jus visai.. blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet tiek darbų,kad nesuspėju visur.....liepa atostogavom,tai buvom savaitukei išlėkę y Ventspily...jau antri metai ten važiuojam...labai mums patinka.....dar prie ežerų savaitgaliais nul;ekiam,o visa kita mano laika suryja namai,daržai ir ypač tortai.....rugpjutis vestuvių metas,tai dirbu išsijuosusi......
kas čia dar naujo?ai mano vyresnėlė dukrytė išsilaikė vairavimo teises,tėtis nupirko mašinytę....tik dar neturėjo progos daug pavažinėti,nes jau trečia kartą šiemet prie jūros...buvo Latvijoj su mumis,po to Palangoj su draugu ir jo mama,o va šia savaitukę buvo y Lenkiją išlėkę prie jūros...šiandien laukiu sugryžtant......
tai tiek naujienų pas mane......pasistengsiu dažniau užsukti....
Atsakyti
Labukas,

as jau grizau darban - baigesi mano katino dienos....
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Jau įvykdėm paskutinius vasaros planus: buvom traukiniu nuvažiavę į Vilnių ir per sūnaus gimtadienį Lampėdžiuose išbandėm karstykles. Į kaimuką nuvažiuosim lapkričio 1 d., nes jau kelis metus nebuvau ant babos kapo. Sūnus baisiai nenori į mokyklą, jaučiu kol įsijungs tai bus sunku žiūrėt į jo surauktą snukutį smile.gif
Atsakyti
Labuka,

kaip sekasi?

Maniskiai ziauriai sunkiai kelesi siryt (apie nuejima anksciau miegoti negali buti net kalbos) biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Oi kaip sunkiai kėlėsi, oi kaip sunku eiti į mokyklą doh.gif Klausiau kaip sekėsi, sakė blogai, susirūpinau kas atsitiko, o jis nieko, tik į mokyklą reikia eiti, tai kas čia gero?
Taip sunkiai, be didelio entuziasmo pradėjo, tikiuosi įsivažiuos....
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kaip jūs? Nesušalot? Aš tai labai... gerai,kad namuose galima pečių pasikurti, bet ryte darbe ir kol mikriuko laukiau, tai į varveklį pavirtau smile.gif Taip vat ir gyvenam lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,

as pasikeiciau nika biggrin.gif

salta man darbe doh.gif
Atsakyti
Labukas, gal ir šalta, tik aš nejaučiu g.gif , ariu ir lakstau iš darbo į darbą, tai nieko nematau ir nejaučiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(Nikuna @ 2013 10 01, 10:24)
Laba,

as pasikeiciau nika  biggrin.gif

salta man darbe  doh.gif

Net nemačiau, nes paveiksliukas nepakeistas lotuliukas.gif Aš kaip mažas : neskaitau, tik paveksliukus žiūriu lotuliukas.gif
Man irgi šalta, pirmadienį kol iš darbo grįžau, taip sušalau, kad apsikamšiau lovoj ir vis dar drebulys krėtė doh.gif Šiaip namuose vakarais pečių MB pakuria, tai nesušalam smile.gif

QUOTE(bjaurybe @ 2013 10 01, 13:59)
Labukas, gal ir šalta, tik aš nejaučiu g.gif , ariu ir lakstau iš darbo į darbą, tai nieko nematau ir nejaučiu biggrin.gif

Tu tik lėkdama apsikamšyk, nes užkaitus greit peršalsi smile.gif
Aš tai žiūriu jei man nereikia greitai, tai tempiu iki paskutinės minutės, taip, kad kuo daugiau apsikraunu darbais, tuo daugiau padarau ir ne tik darbo, bet namie susitvarkau lotuliukas.gif jei nėra skubaus darbo, tai yra internetas. Tada jau nieko nespėju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2013 10 03, 16:12)
Sveikutės  4u.gif

Net nemačiau, nes paveiksliukas nepakeistas  lotuliukas.gif  Aš kaip mažas : neskaitau, tik paveksliukus žiūriu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tai specialiai paveiksliuko nekeiciau biggrin.gif (tokioms, kaip Tu)....

oi, salta, gerai, kai gali kas nors peciu pasikurti....

Atsakyti