QUOTE(Simonsita @ 2013 03 26, 21:22)
Sveikutės
Čiči, kaip tavo mergytė laikosi? Gal jau operavot ?
Bjaurybe, vertėjo vaikus auginti... Aš kartais pavydžiu toms, kurios gali ramiai vaikus auginti, nes aš tik oficialiai buvau vaiko auginimo atostogose, o iš tikruju dirbau. Vaikas knygutę prašo paskaityti, ar su juo pažaisti, o aš laiko neturiu, arba diena su vaikais žaidžiu užtat dirbu naktį. Žodžiu nukenčia ir darbas, ir vaikai. Visa laimė, kad labai padeda tėvai ir uošviai.
Čiči, kaip tavo mergytė laikosi? Gal jau operavot ?
Bjaurybe, vertėjo vaikus auginti... Aš kartais pavydžiu toms, kurios gali ramiai vaikus auginti, nes aš tik oficialiai buvau vaiko auginimo atostogose, o iš tikruju dirbau. Vaikas knygutę prašo paskaityti, ar su juo pažaisti, o aš laiko neturiu, arba diena su vaikais žaidžiu užtat dirbu naktį. Žodžiu nukenčia ir darbas, ir vaikai. Visa laimė, kad labai padeda tėvai ir uošviai.
žinok, dabar dirbu tik ir dirbu, aišku nieko neuždirbu apart minimumo, plius dar už papildomą darbą nuo mokesčių nukenčiu, bet man geriau vistiek dabar. Gal, kad vaikai ajau dideli, neturėčiau namie kuo savęs tiesiog užimti, o pramogoms nėra pinigų Pavasarį ariau per tris darbus, tai truputuką buvo sunkiau, bet nieko, kai dabar per du, tai skaityk veikt nėra kas Dar vasarai papildomai lėksiu užsienin padirbėti, žodžiu maji gada majo pagatstvo, vežu kiek pajėgiu