Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

Laba,

deja, operacija reikia atideti, nes labai daug liaukocitu unsure.gif
Atsakyti
gal peršalus truputuką buvo, tai dar ir neatsistatė kraujukas. Reik manyt viskas susitvarkys. Aš šiandien irgi pusdienį onkologiniams praleidau, vienas stresas, atrodo ir tenka ten vis periodais pavažinėt, bet prie šitų dalykų neina priprasti. O vaikui aplamai, bet koks medicininis įsukišimas didelis stresas doh.gif
Atsakyti
ji juk pastoviai pusiau sveika... dabar bus antibiotikai ir tada operacija...

o ka onkologiniam veikei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 15 kovo 2013 - 12:46
QUOTE(ČIČI @ 2013 03 15, 12:46)
ji juk pastoviai pusiau sveika... dabar bus antibiotikai ir tada operacija...

o ka onkologiniam veikei?

ai, turiu visokių bėdų, stebėjimui lankausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2013 03 15, 13:38)
ai, turiu visokių bėdų, stebėjimui lankausi  mirksiukas.gif

na, tikiuosi neperzengsi tam tikros ribos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(bjaurybe @ 2013 03 15, 15:38)
ai, turiu visokių bėdų, stebėjimui lankausi 

Aš irgi į onkologinį pernai rudenį važiavau, profilaktiškai. Šiemet, rudeniop, vėl važiuosiu.
Kol kas ribų neperžengiau, tfu, tfu, tfu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės
QUOTE(bjaurybe @ 2013 03 06, 09:41)
mes vėl su tempa doh.gif
O kada tuos laikrodžius sukti reiks? g.gif
Mes jau beveik suaugę, nu tarkim viena jau suaugus 18-tus skaičiuoja, mažiukė dar tik 13-us ax.gif

Pucos išvis dar vystykluose beveik biggrin.gif Dar berods mūsiškės žibutės visai mažiukai g.gif

vajai kokie jūs visi dideli. Maniškiams tai tik 10, 5 ir bus trys birželį tongue.gif .
Mes vis bandom pasveikt, bet pasiseka neilgam. Mano vudurinioji serga mėnesį, po to paeina į darželį keturias dienas ir vėl viskas išnaujo. Net nebežinau ką su ja ir bedaryt.Dabar be darbelio sėdžiu namie, tai galiu su ja būt, bet reik darbo ieškot ir kas tada bus net neįsivaizduoju. Vienu žodžiu doh.gif .
Sveikatėlės visiems ligoniukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute0203 @ 2013 03 19, 14:33)
Sveikutės
vajai kokie jūs visi dideli. Maniškiams tai tik 10, 5 ir bus trys birželį tongue.gif .
Mes vis bandom pasveikt, bet pasiseka neilgam. Mano vudurinioji serga mėnesį, po to paeina į darželį keturias dienas ir vėl viskas išnaujo. Net nebežinau ką su ja ir bedaryt.Dabar be darbelio sėdžiu namie, tai galiu su ja būt, bet reik darbo ieškot ir kas tada bus net neįsivaizduoju. Vienu žodžiu  doh.gif .
Sveikatėlės visiems ligoniukams 4u.gif

nu jo, šitą periodą ko gero visoms teko pereiti, gerai, kas turi pagalbą, tai gali tada ir darbą padoresnį susirasti. Mano atveju, teko pereiti į valdišką darbą, kur įmanomi išėjimai iš darbo, bileteniai ir asisakyti gero darbo, plius karjeros. Dabar pagalvoju, nevertėjo, visko atsisakiau, vaikai užaugo, o mes kiekvienas sau, darbas nekenčiamas ir už minimumą, o būčiau turėjus bent darbą. Bet dėl vaikų kiekviena mama viską daro ir kitaip jau nebus ax.gif
Atsakyti
vertejo, vertejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, sorry, pas ką įlindau facebooke su savo prašymu blush2.gif Labai ačiū, kad padedate, nors ir lašiuku, prie mūsų kaimo PSP 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Čiči, kaip tavo mergytė laikosi? Gal jau operavot ?
Bjaurybe, vertėjo vaikus auginti... Aš kartais pavydžiu toms, kurios gali ramiai vaikus auginti, nes aš tik oficialiai buvau vaiko auginimo atostogose, o iš tikruju dirbau. Vaikas knygutę prašo paskaityti, ar su juo pažaisti, o aš laiko neturiu, arba diena su vaikais žaidžiu užtat dirbu naktį. Žodžiu nukenčia ir darbas, ir vaikai. Visa laimė, kad labai padeda tėvai ir uošviai.
Atsakyti
Labukas,

o as buvau tikrose vaiku prieziuros atostogose... viena auginau vyresneli, nes vyrui atode, kad turi labai daug dirbti ir daug uzdirbti doh.gif na, uzdirbo kazkiek, bet po puses metu vaikas jo nenorejo pazinti... mazoji, kai gime - vyra lyg ir norejo atsigriebti uz ta laika, kai sunaus nemate... pradejo baisiai lepinti - bariausi... Na, o reziume - vaikai visko klausia manes (tecio tik - kur yra mama rolleyes.gif ), visu pasaulio pinigu neuzdirbo, o sveikata prarado doh.gif doh.gif doh.gif

Mazajai numatyta operacija 4 d., krauja jau pridavem - laukiam rezultatu ax.gif
Atsakyti