Laba,
deja, operacija reikia atideti, nes labai daug liaukocitu
gal peršalus truputuką buvo, tai dar ir neatsistatė kraujukas. Reik manyt viskas susitvarkys. Aš šiandien irgi pusdienį onkologiniams praleidau, vienas stresas, atrodo ir tenka ten vis periodais pavažinėt, bet prie šitų dalykų neina priprasti. O vaikui aplamai, bet koks medicininis įsukišimas didelis stresas
ji juk pastoviai pusiau sveika... dabar bus antibiotikai ir tada operacija...
o ka onkologiniam veikei?
QUOTE(ČIČI @ 2013 03 15, 12:46)
ji juk pastoviai pusiau sveika... dabar bus antibiotikai ir tada operacija...
ai, turiu visokių bėdų, stebėjimui lankausi
QUOTE(bjaurybe @ 2013 03 15, 13:38)
na, tikiuosi neperzengsi tam tikros ribos
Sveikutės
Aš irgi į onkologinį pernai rudenį važiavau, profilaktiškai. Šiemet, rudeniop, vėl važiuosiu.
Kol kas ribų neperžengiau, tfu, tfu, tfu
QUOTE(bjaurybe @ 2013 03 15, 15:38)
Aš irgi į onkologinį pernai rudenį važiavau, profilaktiškai. Šiemet, rudeniop, vėl važiuosiu.
Kol kas ribų neperžengiau, tfu, tfu, tfu
Sveikutės
vajai kokie jūs visi dideli. Maniškiams tai tik 10, 5 ir bus trys birželį .
Mes vis bandom pasveikt, bet pasiseka neilgam. Mano vudurinioji serga mėnesį, po to paeina į darželį keturias dienas ir vėl viskas išnaujo. Net nebežinau ką su ja ir bedaryt.Dabar be darbelio sėdžiu namie, tai galiu su ja būt, bet reik darbo ieškot ir kas tada bus net neįsivaizduoju. Vienu žodžiu .
Sveikatėlės visiems ligoniukams
QUOTE(bjaurybe @ 2013 03 06, 09:41)
mes vėl su tempa
O kada tuos laikrodžius sukti reiks?
Mes jau beveik suaugę, nu tarkim viena jau suaugus 18-tus skaičiuoja, mažiukė dar tik 13-us
Pucos išvis dar vystykluose beveik Dar berods mūsiškės žibutės visai mažiukai
O kada tuos laikrodžius sukti reiks?
Mes jau beveik suaugę, nu tarkim viena jau suaugus 18-tus skaičiuoja, mažiukė dar tik 13-us
Pucos išvis dar vystykluose beveik Dar berods mūsiškės žibutės visai mažiukai
Mes vis bandom pasveikt, bet pasiseka neilgam. Mano vudurinioji serga mėnesį, po to paeina į darželį keturias dienas ir vėl viskas išnaujo. Net nebežinau ką su ja ir bedaryt.Dabar be darbelio sėdžiu namie, tai galiu su ja būt, bet reik darbo ieškot ir kas tada bus net neįsivaizduoju. Vienu žodžiu .
QUOTE(zibute0203 @ 2013 03 19, 14:33)
Sveikutės
nu jo, šitą periodą ko gero visoms teko pereiti, gerai, kas turi pagalbą, tai gali tada ir darbą padoresnį susirasti. Mano atveju, teko pereiti į valdišką darbą, kur įmanomi išėjimai iš darbo, bileteniai ir asisakyti gero darbo, plius karjeros. Dabar pagalvoju, nevertėjo, visko atsisakiau, vaikai užaugo, o mes kiekvienas sau, darbas nekenčiamas ir už minimumą, o būčiau turėjus bent darbą. Bet dėl vaikų kiekviena mama viską daro ir kitaip jau nebus
vertejo, vertejo
Mergaitės, sorry, pas ką įlindau facebooke su savo prašymu Labai ačiū, kad padedate, nors ir lašiuku, prie mūsų kaimo PSP
Sveikutės
Čiči, kaip tavo mergytė laikosi? Gal jau operavot ?
Bjaurybe, vertėjo vaikus auginti... Aš kartais pavydžiu toms, kurios gali ramiai vaikus auginti, nes aš tik oficialiai buvau vaiko auginimo atostogose, o iš tikruju dirbau. Vaikas knygutę prašo paskaityti, ar su juo pažaisti, o aš laiko neturiu, arba diena su vaikais žaidžiu užtat dirbu naktį. Žodžiu nukenčia ir darbas, ir vaikai. Visa laimė, kad labai padeda tėvai ir uošviai.
Čiči, kaip tavo mergytė laikosi? Gal jau operavot ?
Bjaurybe, vertėjo vaikus auginti... Aš kartais pavydžiu toms, kurios gali ramiai vaikus auginti, nes aš tik oficialiai buvau vaiko auginimo atostogose, o iš tikruju dirbau. Vaikas knygutę prašo paskaityti, ar su juo pažaisti, o aš laiko neturiu, arba diena su vaikais žaidžiu užtat dirbu naktį. Žodžiu nukenčia ir darbas, ir vaikai. Visa laimė, kad labai padeda tėvai ir uošviai.
Labukas,
o as buvau tikrose vaiku prieziuros atostogose... viena auginau vyresneli, nes vyrui atode, kad turi labai daug dirbti ir daug uzdirbti na, uzdirbo kazkiek, bet po puses metu vaikas jo nenorejo pazinti... mazoji, kai gime - vyra lyg ir norejo atsigriebti uz ta laika, kai sunaus nemate... pradejo baisiai lepinti - bariausi... Na, o reziume - vaikai visko klausia manes (tecio tik - kur yra mama ), visu pasaulio pinigu neuzdirbo, o sveikata prarado
Mazajai numatyta operacija 4 d., krauja jau pridavem - laukiam rezultatu
o as buvau tikrose vaiku prieziuros atostogose... viena auginau vyresneli, nes vyrui atode, kad turi labai daug dirbti ir daug uzdirbti na, uzdirbo kazkiek, bet po puses metu vaikas jo nenorejo pazinti... mazoji, kai gime - vyra lyg ir norejo atsigriebti uz ta laika, kai sunaus nemate... pradejo baisiai lepinti - bariausi... Na, o reziume - vaikai visko klausia manes (tecio tik - kur yra mama ), visu pasaulio pinigu neuzdirbo, o sveikata prarado
Mazajai numatyta operacija 4 d., krauja jau pridavem - laukiam rezultatu