Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

QUOTE(bjaurybe @ 2013 03 04, 11:12)
ot prigąsdinot, bojojua ir aš rašyt, kad tema nesibaigt. Tik dabar Tigriukui paminėjus tuos 50 psl. pastebėjau, kad dar yra ir man vietos biggrin.gif
Mus tempa laikosi vis 37.5-37.6, kokią dieną po antibų dar nikeo, bet jau antroj dienoj ir kyla. Kraujas, šlapimas normoj. Gavom siuntimą į klinikas, bet dabar va antra diena viskas gerai. Nežinau nei ką galvot, maži kaip maži, bet čia panos beveik suaugę, o iš ligų neišlipam doh.gif

yra, yra vietos mirksiukas.gif

sveikatytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

mano mažoji taip pat jau nėra labai maža ax.gif bet vis vien šeimoj pati mažiausia. Gegužės mėn. sueis penkiolika metų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tigriukas*: 04 kovo 2013 - 10:52
QUOTE(*tigriukas* @ 2013 03 04, 10:51)

mano mažoji taip pat jau nėra labai maža  ax.gif bet vis vien šeimoj pati mažiausia. Gegužės mėn. sueis penkiolika metų  wub.gif

tai mano mazoji mazesne biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(*tigriukas* @ 2013 03 04, 11:41)
mano mažoji šianden irgi apsirgo  doh.gif  palikau namie su 38,4
neužbaigsi  mirksiukas.gif kai būna 50 psl. tada jau galimas vairantas
pavasaris jau ateina pagaliau, nes girdėjau, kad praneša šiltesnius orus  wub.gif pagaliau, nes labai jau prailgo žiemužė

O anksčiau nebuvo limito 40 ? Ar aš čia truputi "į pievas" lotuliukas.gif pati išsigandau ir kitas prigąsdinau doh.gif

Ligoniukams, sveikatytės 4u.gif
Mano mažiausiai dar tik 6 metai, bet Kirbės tik 5, o Pucos didžiausias dar už maniškę mažesnis lotuliukas.gif
Mes jau pasveikom...tfu, tfu, tfu, kad neprisigyrus doh.gif
Jau laukiu šiltesnių orų, labai faina, kad diena jau žymiai ilgesnė, o kai persuks laiką išvis smagu bus.
Atsakyti
Labukas,

o kad tuos laikrodzius suksim ir i kuria puse g.gif amzinai nezinau... doh.gif lotuliukas.gif

man tai didziulis galvos skausmas, i kuria gimnazija dickiui stoti g.gif pagal rajona - tolokai eiti, o vaziuoti nera su kuo... o gal kitu tik reputacija ispusta g.gif
Papildyta:
QUOTE(Simonsita @ 2013 03 05, 23:11)
Mano mažiausiai dar tik 6 metai, bet Kirbės tik 5, o Pucos didžiausias dar už maniškę mažesnis  lotuliukas.gif

Jus "malaletkos" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 06 kovo 2013 - 09:12
mes vėl su tempa doh.gif
O kada tuos laikrodžius sukti reiks? g.gif
Mes jau beveik suaugę, nu tarkim viena jau suaugus 18-tus skaičiuoja, mažiukė dar tik 13-us ax.gif

Pucos išvis dar vystykluose beveik biggrin.gif Dar berods mūsiškės žibutės visai mažiukai g.gif
Atsakyti
Labukas,

Moteriskes, mes jega,
Vyrai sako, kad beda,
Netikekime mes jais,
Eikime savais keliais,
Mes darbstuoles ir grazuoles,
O gi, kartais ir naivuoles biggrin.gif
Bet gi, buna ir blogiau,
Siandien sveskim kuo linksmiau
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2013 03 06, 09:12)

Jus "malaletkos"  biggrin.gif

MES TURIM IR DIDELIŲ IR MAŽŲ...... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2013 03 09, 12:49)
MES TURIM IR DIDELIŲ IR MAŽŲ...... lotuliukas.gif

kol turi mazu vaiku ir pati jaunesne jautiesi, ane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2013 03 12, 08:32)
kol turi mazu vaiku ir pati jaunesne jautiesi, ane  mirksiukas.gif

be abejo...... tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Su praėjusia mūsų švente 4u.gif
Čiči, laikrodžius suksim į priekį paskutinį kovo sekmadienį, t.y. kovo 31 d.
Kai pamačiau orų prognozę, tai nuotaika visai dingo doh.gif žiema dar greit nesibaigs, nors tai ir pliusas, dar nereiks tvarkyti spintos lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas,

na, tikrai blogai varem ziema.... pas mus siryt -11 buvo doh.gif otaip jau norisi silumos...

kita savaite zadam mazaja operuoti... ji pati vis lauke tos operacijos, o dabar bijoti pradejo....
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(ČIČI @ 2013 03 14, 10:54)
kita savaite zadam mazaja operuoti... ji pati vis lauke tos operacijos, o dabar bijoti pradejo

Kiekvienas apsilankymas pas gydytojus, bent jau maniškius, gąsdina, o čia operacija. Drąsos tavo mergytei ir, kad po to kuo mažiau skaudėtų 4u.gif
Niekam iš mano pažįstamų polipų neoperavo, net neįsivaizduoju kas tai per operacija, na bet viskas bus OK lotuliukas.gif
Atsakyti