Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

QUOTE(Simonsita @ 2013 02 18, 23:42)
Ir kuo tau savaitgaliai nusikalto  lotuliukas.gif
Vat mane tai savaitgaliais MB prižadina 9 ryto. Jis 22 val. miegot nueina, o mes su vaikais 24 val. Jis jau persimiegojęs jaučiasi ir alkanas, o mes visi, kaip lapai, vos akis pramerkti galim  lotuliukas.gif Taip ir vargstam: trys pelėdos su vyturiu  lotuliukas.gif

jokio tolko iš tų savaitgalių, būt finansų užtektinai, galėtum bent kažkiek leisti pramogai, o dabar tik apie puodus sukiesi ir kaip ragana pikta su grindų skuduru lakstau biggrin.gif
O darbo dienom vėlgi, nu nėr kas veikt doh.gif
Atsakyti
Sveikutės
QUOTE(bjaurybe @ 2013 02 19, 11:23)
jokio tolko iš tų savaitgalių, būt finansų užtektinai, galėtum bent kažkiek leisti pramogai, o dabar tik apie puodus sukiesi ir kaip ragana pikta su grindų skuduru lakstau biggrin.gif
O darbo dienom vėlgi, nu nėr kas veikt doh.gif

Sutinku šimtu procentu.

O mano vidurinioji jau beveik mėnui namie sėdi. Kosėjo, vėmė, vėl kosėjo. Prieš pradedant antibiotikų kursą pasitikrinom kraują, tai liaukocitų 13,2 buvo. Šiandien vėl pasitikrinom, jau po kurso, tas pats-13,2. Nu nors nusišauk, nieko nebesuprantu, o jau žadėjau į darželį leist. Kur čia beleisi, taigi vėl tuoj pat susirgs jei uždegimas kažkoks kažkur sėdi, jaučiu todėl ir nėr to atsparumo doh.gif . Net neįsivaizduoju ką daryt. O dar kaip tyčia jos daktarė susirgo doh.gif . Vienu žodžiu, trūksta žodžių.
Atsakyti
Zibute, kaip as Tave suprantu ax.gif mano mazoji, kaip pradejo sirgti gruodzio vidury, taip iki siol nei siokia nei tokia.... doh.gif doh.gif doh.gif gerkle, sloga, bronchitas, veme, viduriavo, vel veme...... net nebezinau ka ir begalvoti...
Kai mokykloje buvo atostogos, sakau, kad jai net nepriklauso jos, nes tik 2-3 savaites siemet ejo i mokykla doh.gif doh.gif
Atsakyti
mes vėl su tempa, neaukšta 37,5, bet skauda pilva pavalgius, plius paviduriuoja doh.gif
Atsakyti
Sveikutės

aš kažkur užsikasus, tarp namų, vaikų ir atostogų planavimo smile.gif

prašom gražuolytės mano konkursėlyje sudalyvauti smile.gif
vytes vejai konkursas

oi atsibodo man ta žiema :/ jau net emigruoti noriu. Senatvė sakau, žiema anksčiau taip neerzindavo.

Apie ligas net šnekėti nenoriu, maniškiai jau du mėnesiai namie sėdi, dabar sveiki, bet neleidžiu į daržą, nes vėl užsikrės, o aš jau sveikatos neturiu su dviem sergančiais.

Pas mane vėl fotosesijų antplūdis, galvojau bent žiemą pailsėsiu. Bet smagu, kuo daugiau dirbi tuo mažiau laiko liūdėti lieka.

Kovo mėnesį atostogaujam, prie šiltos jūros wub.gif jau kaaaaip laukiu smile.gif))))
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(ČIČI @ 2013 02 19, 10:40)
laikas peraukleti 

Sunkiai auklėjamas jis pas mane, jau 13 metų bandau ir niekaip lotuliukas.gif

QUOTE(bjaurybe @ 2013 02 19, 13:23)
jokio tolko iš tų savaitgalių, būt finansų užtektinai, galėtum bent kažkiek leisti pramogai, o dabar tik apie puodus sukiesi ir kaip ragana pikta su grindų skuduru lakstau
O darbo dienom vėlgi, nu nėr kas veikt

Mano vaikai dar maži, tai mes ir be didelių finansų susisukam: tai ant kalniukų su rogutėm, tai į Santaką ant karstyklių ir pasivaikščioti, žodžiu, pagal orą. Na dar ir į svečius kur nors susiruošiam, pas draugus, pas gimines. Darbo dienom, tai tris dienas Simonui treniruotės, kai grįžtam jau 20 val. būna. Užvalgom ir mano vyturys miegoti lotuliukas.gif

QUOTE(zibute0203 @ 2013 02 20, 22:10)
O mano vidurinioji jau beveik mėnui namie sėdi. Kosėjo, vėmė, vėl kosėjo. Prieš pradedant antibiotikų kursą pasitikrinom kraują, tai liaukocitų 13,2 buvo. Šiandien vėl pasitikrinom, jau po kurso, tas pats-13,2. Nu nors nusišauk, nieko nebesuprantu, o jau žadėjau į darželį leist. Kur čia beleisi, taigi vėl tuoj pat susirgs jei uždegimas kažkoks kažkur sėdi, jaučiu todėl ir nėr to atsparumo doh.gif . Net neįsivaizduoju ką daryt. O dar kaip tyčia jos daktarė susirgo doh.gif . Vienu žodžiu, trūksta žodžių.

Stiprybės mamytei ir sveikatos mergytei 4u.gif

QUOTE(ČIČI @ 2013 02 21, 10:59)
Zibute, kaip as Tave suprantu  ax.gif  mano mazoji, kaip pradejo sirgti gruodzio vidury, taip iki siol nei siokia nei tokia... gerkle, sloga, bronchitas, veme, viduriavo, vel veme...... net nebezinau ka ir begalvoti...
Kai mokykloje buvo atostogos, sakau, kad jai net nepriklauso jos, nes tik 2-3 savaites siemet ejo i mokykla 

Vajejetau doh.gif galiu tik nuoširdžiai palinkėti to paties, kaip Žibutei 4u.gif

QUOTE(bjaurybe @ 2013 02 21, 14:54)
mes vėl su tempa, neaukšta 37,5, bet skauda pilva pavalgius, plius paviduriuoja

Bjaurybe..... 4u.gif

QUOTE(PUCA @ 2013 02 22, 19:29)
1.aš kažkur užsikasus, tarp namų, vaikų ir atostogų planavimo smile.gif
2.oi atsibodo man ta žiema :/ jau net emigruoti noriu. Senatvė sakau, žiema anksčiau taip neerzindavo.

3.Apie ligas net šnekėti nenoriu, maniškiai jau du mėnesiai namie sėdi, dabar sveiki, bet neleidžiu į daržą, nes vėl užsikrės, o aš jau sveikatos neturiu su dviem sergančiais.

4.Pas mane vėl fotosesijų antplūdis, galvojau bent žiemą pailsėsiu. Bet smagu, kuo daugiau dirbi tuo mažiau laiko liūdėti lieka.

5.Kovo mėnesį atostogaujam, prie šiltos jūros  wub.gif jau kaaaaip laukiu smile.gif))))

1. Kai aplink tokios pusnys, nenuostabu, kad užsikasus lotuliukas.gif
2.Man šiais metais, net keista, bet taip stipriai , kaip anksčiau, žiema neatsibodo. Matyt, antras kvėpavimas, arba jau vaikėju lotuliukas.gif
3.Skaityk aukščiau išvardintus palinkėjimus 4u.gif
4.Vat, vat, darbas pirmas vaistas nuo depresijos mirksiukas.gif
5.O jau šito galėjai ir nesakyti verysad.gif Pavdžiuuuuu lotuliukas.gif kaip tau faina thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, mums jau geriau. Šiandien dirbu, bent diena praeis greičiau ir burdako namie nematysiu ax.gif
O dėl pramogų, tai maniškė jau aštuonioliktus metus skaičiuoja, su rogutėm nelabai išeina, kartais tik kartu į grožio saloną numaunam, kai su pinigais biškį laisviau biggrin.gif . O jaunimo pramogos kitokios mirksiukas.gif
Mažiukė jau irgi savo ratą turi, bet dar prie mūsų laikosi ax.gif
Atsakyti
labutis visoms
user posted image

sveikatytes ir stiprybes visoms.....

mus irgi sugriebe truputy ligos...Emilija pora dienu su temperatura buvo,o va siandien jau kaip visai ir nieko.....nuo pernai ziemos pirma kartuka susirgo...pamirsus jau buvau kaip ir gydyt reik..... doh.gif o mane tai kosulys kankina ziauriai....nu bet kaip nors.....

del pramogu,tai mes kai kaime gyvenam,tai su maziuke kasdien ant kalnu einam,ar tiesiog kieme besmegenius statom,sniega kasam ir t,t...zinoma anokios cia ir pramogos,bet depresijai laiko nelieka....didzioji mano turi berniuka toky,tai vis lekia y picerija ar siaip y miesta...tai y kina...jau su mumis jai neydomu.....o kai tetis musu namuose,tai vis kazka sugalvojam...tai y svecius,tai y Kauna koky Akropoly nulekiam ,tai vel kur nors.....liudet nera kada...o dar darbuko sociai yra,tai taip ir gyvenam...kiek cia tos ziemos beliko...uz keliu dienukiu jau ziurek ir pavasaris......
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Bijau rašyti, kad temos neužbaigčiau blink.gif Gal kuri mokat, tai sukurkit naują, aš, kažkaip, nesiryžtu....
Atsakyti
Labukas, kaip Jums pavasaris ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

mano mažoji šianden irgi apsirgo doh.gif palikau namie su 38,4

QUOTE(Simonsita @ 2013 03 01, 17:10)
Sveikutės  4u.gif
Bijau rašyti, kad temos neužbaigčiau  blink.gif  Gal kuri mokat, tai sukurkit naują, aš, kažkaip, nesiryžtu....

neužbaigsi mirksiukas.gif kai būna 50 psl. tada jau galimas vairantas

pavasaris jau ateina pagaliau, nes girdėjau, kad praneša šiltesnius orus wub.gif pagaliau, nes labai jau prailgo žiemužė doh.gif
Atsakyti
ot prigąsdinot, bojojua ir aš rašyt, kad tema nesibaigt. Tik dabar Tigriukui paminėjus tuos 50 psl. pastebėjau, kad dar yra ir man vietos biggrin.gif
Mus tempa laikosi vis 37.5-37.6, kokią dieną po antibų dar nikeo, bet jau antroj dienoj ir kyla. Kraujas, šlapimas normoj. Gavom siuntimą į klinikas, bet dabar va antra diena viskas gerai. Nežinau nei ką galvot, maži kaip maži, bet čia panos beveik suaugę, o iš ligų neišlipam doh.gif
Atsakyti