Sveikutės
QUOTE(ČIČI @ 2013 02 19, 10:40)
laikas peraukleti
Sunkiai auklėjamas jis pas mane, jau 13 metų bandau ir niekaip
QUOTE(bjaurybe @ 2013 02 19, 13:23)
jokio tolko iš tų savaitgalių, būt finansų užtektinai, galėtum bent kažkiek leisti pramogai, o dabar tik apie puodus sukiesi ir kaip ragana pikta su grindų skuduru lakstau
O darbo dienom vėlgi, nu nėr kas veikt
Mano vaikai dar maži, tai mes ir be didelių finansų susisukam: tai ant kalniukų su rogutėm, tai į Santaką ant karstyklių ir pasivaikščioti, žodžiu, pagal orą. Na dar ir į svečius kur nors susiruošiam, pas draugus, pas gimines. Darbo dienom, tai tris dienas Simonui treniruotės, kai grįžtam jau 20 val. būna. Užvalgom ir mano vyturys miegoti
QUOTE(zibute0203 @ 2013 02 20, 22:10)
O mano vidurinioji jau beveik mėnui namie sėdi. Kosėjo, vėmė, vėl kosėjo. Prieš pradedant antibiotikų kursą pasitikrinom kraują, tai liaukocitų 13,2 buvo. Šiandien vėl pasitikrinom, jau po kurso, tas pats-13,2. Nu nors nusišauk, nieko nebesuprantu, o jau žadėjau į darželį leist. Kur čia beleisi, taigi vėl tuoj pat susirgs jei uždegimas kažkoks kažkur sėdi, jaučiu todėl ir nėr to atsparumo
. Net neįsivaizduoju ką daryt. O dar kaip tyčia jos daktarė susirgo
. Vienu žodžiu, trūksta žodžių.
Stiprybės mamytei ir sveikatos mergytei
QUOTE(ČIČI @ 2013 02 21, 10:59)
Zibute, kaip as Tave suprantu
mano mazoji, kaip pradejo sirgti gruodzio vidury, taip iki siol nei siokia nei tokia... gerkle, sloga, bronchitas, veme, viduriavo, vel veme...... net nebezinau ka ir begalvoti...
Kai mokykloje buvo atostogos, sakau, kad jai net nepriklauso jos, nes tik 2-3 savaites siemet ejo i mokykla
Vajejetau
galiu tik nuoširdžiai palinkėti to paties, kaip Žibutei
QUOTE(bjaurybe @ 2013 02 21, 14:54)
mes vėl su tempa, neaukšta 37,5, bet skauda pilva pavalgius, plius paviduriuoja
Bjaurybe.....
QUOTE(PUCA @ 2013 02 22, 19:29)
1.aš kažkur užsikasus, tarp namų, vaikų ir atostogų planavimo
2.oi atsibodo man ta žiema :/ jau net emigruoti noriu. Senatvė sakau, žiema anksčiau taip neerzindavo.
3.Apie ligas net šnekėti nenoriu, maniškiai jau du mėnesiai namie sėdi, dabar sveiki, bet neleidžiu į daržą, nes vėl užsikrės, o aš jau sveikatos neturiu su dviem sergančiais.
4.Pas mane vėl fotosesijų antplūdis, galvojau bent žiemą pailsėsiu. Bet smagu, kuo daugiau dirbi tuo mažiau laiko liūdėti lieka.
5.Kovo mėnesį atostogaujam, prie šiltos jūros
jau kaaaaip laukiu
))))
1. Kai aplink tokios pusnys, nenuostabu, kad užsikasus
2.Man šiais metais, net keista, bet taip stipriai , kaip anksčiau, žiema neatsibodo. Matyt, antras kvėpavimas, arba jau vaikėju
3.Skaityk aukščiau išvardintus palinkėjimus
4.Vat, vat, darbas pirmas vaistas nuo depresijos
5.O jau šito galėjai ir nesakyti
Pavdžiuuuuu
kaip tau faina