Labukas, pagaliau isvariau vaikus i lauka mazoji mano niekaip nesupranta, kad jau silta ir nereikia prisirengti jai vis dar pedkelniu reikia ir t.t.
O as siandien visas geles namuose persisodinau
Sveikutės
* O maniškė vakar smėlio dėžėj su triusikais žaidė, po to reikėjo smėlį gramdyti nuo vaiko
*Oi kokia tu šaunuolė, o aš sveikatos neturiu ką nors dirbti, visai užkimau, gerklę skauda Visi žmonės, kaip žmonės, žiema serga, o aš vasara susirgau
QUOTE(ČIČI @ 2012 04 28, 18:25)
*Labukas, pagaliau isvariau vaikus i lauka mazoji mano niekaip nesupranta, kad jau silta ir nereikia prisirengti jai vis dar pedkelniu reikia ir t.t.
*O as siandien visas geles namuose persisodinau
*O as siandien visas geles namuose persisodinau
* O maniškė vakar smėlio dėžėj su triusikais žaidė, po to reikėjo smėlį gramdyti nuo vaiko
*Oi kokia tu šaunuolė, o aš sveikatos neturiu ką nors dirbti, visai užkimau, gerklę skauda Visi žmonės, kaip žmonės, žiema serga, o aš vasara susirgau
QUOTE(Simonsita @ 2012 04 29, 22:07)
Visi žmonės, kaip žmonės, žiema serga, o aš vasara susirgau
Gerkle gali skaudeti nuo perkaitimo.
O mes vakar isigijom katyte... siaip tai oficialiai ji Aistes, bet jauciu, kad labiau mano bus
P.S. Labukas
sveikatytės Simonsita......
mano mažoji irgi rytais pakosti....bus matyt kuo cia baigsis.....
aš namie visai neturiu laiko,tik tortai ir darbai lauke....braškių dar nepabaigiau ravėt,ankstyvų bulvių vakar pasisodinom,šiltnamy pomidorus susodinau....
mano mažoji irgi rytais pakosti....bus matyt kuo cia baigsis.....
aš namie visai neturiu laiko,tik tortai ir darbai lauke....braškių dar nepabaigiau ravėt,ankstyvų bulvių vakar pasisodinom,šiltnamy pomidorus susodinau....
Labukas,
kur visos dingote? gal i laukus dirbti isejote?
kur visos dingote? gal i laukus dirbti isejote?
Labas
Dirbam, dirbam....
Dirbam, dirbam....
Sveikutės
Kaip smagu...Aš irgi katės norėčiau, bet mano mažoji labiau myli bulterjerus O ir šiaip kambaryje nenorim nieko laikyti, užtenka šuns kieme.
Ačiū! Po truputi atsigaunu, jau atgavau balsą, liko tik kutulys gerklėje, tai kosėju iki ašarų Na bet šviežių bulvių tikiuosi sulaukti
Reikia langus valyti, bet dar neturiu jėgų, tik pradedu ką dirbti- prakaitas muša, gerklę kutena.... Taip ir tinginiauju, bet jau per langus žiūrėt baisu
Šiandien vieną sunkų darbą visdėlto atlikau. Nupirkau sūnui batus. Kol įkalbėjau jį važiuoti
QUOTE(ČIČI @ 2012 04 30, 10:32)
O mes vakar isigijom katyte... siaip tai oficialiai ji Aistes, bet jauciu, kad labiau mano bus
Kaip smagu...Aš irgi katės norėčiau, bet mano mažoji labiau myli bulterjerus O ir šiaip kambaryje nenorim nieko laikyti, užtenka šuns kieme.
QUOTE(kirbe @ 2012 04 30, 10:32)
sveikatytės Simonsita.....
Ačiū! Po truputi atsigaunu, jau atgavau balsą, liko tik kutulys gerklėje, tai kosėju iki ašarų Na bet šviežių bulvių tikiuosi sulaukti
Reikia langus valyti, bet dar neturiu jėgų, tik pradedu ką dirbti- prakaitas muša, gerklę kutena.... Taip ir tinginiauju, bet jau per langus žiūrėt baisu
Šiandien vieną sunkų darbą visdėlto atlikau. Nupirkau sūnui batus. Kol įkalbėjau jį važiuoti
QUOTE(Simonsita @ 2012 05 03, 23:07)
jei baisu - neziurek
As irgi dar neissivliau...
O mano mazoji visus batelius ir basutes isaugo baisu, nupirksiu dabar, rugsejy jau vel bus mazi...
Papildyta:
Pirma diena
Po keliu dienu
Padeda ruosti pamokas
Sveikutės
Teisingai ! Tam pas mane ura puikuis išradimas-roletai Užtrauki dieną-nuo saulės, vakare, kad nuo gatvės nesimatytų, o iš tikrujų, kad langų nevalytų nematyčiau
O jau katuliukas koks fainas
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 04, 10:20)
jei baisu - neziurek
Teisingai ! Tam pas mane ura puikuis išradimas-roletai Užtrauki dieną-nuo saulės, vakare, kad nuo gatvės nesimatytų, o iš tikrujų, kad langų nevalytų nematyčiau
O jau katuliukas koks fainas
labas rytukas
CICI,koooooks mielas kaciukas......
Simonsita,puikus isradimas....
man langus dukra isvale,tai jau dabar galiu ziureti....
grazios dienukes.....
CICI,koooooks mielas kaciukas......
Simonsita,puikus isradimas....
man langus dukra isvale,tai jau dabar galiu ziureti....
grazios dienukes.....
Labukas,
pas mus katyte o kokia isdykus tiek prisijuokiam is jos... Vakar atrado, kad dar juru kiaulyte yra namuose, tai taip trinasi aplink narva, abu vienas kita uostineja... narvo sonai uzdangstyti permatoma kieta plasmase, tai nelabai prieina vienas prie kito...
pas mus katyte o kokia isdykus tiek prisijuokiam is jos... Vakar atrado, kad dar juru kiaulyte yra namuose, tai taip trinasi aplink narva, abu vienas kita uostineja... narvo sonai uzdangstyti permatoma kieta plasmase, tai nelabai prieina vienas prie kito...