Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

Sveikutės 4u.gif

Kaip gyvuojat ? Mes tai ilgai laikėmės, bet... Aš pati nuo antradienio su skaudama gerkle ir vrvančia nosim vaikštau, o vakar nuo pat ryto mažė kosėjo. Kosėjo, kosėjo kol naktį temperatūra pakilo. Visą dieną tik 37, o po pietų jau ir 38 užkilo. Vakare vėl vaistų nuo temperatūros daviau, o dabar jau atvėsus tupi ir su broliu filmuką žiūri.
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2013 02 02, 23:36)
Sveikutės  4u.gif

Kaip gyvuojat ? Mes tai ilgai laikėmės, bet... Aš pati nuo antradienio su skaudama gerkle ir vrvančia nosim vaikštau, o vakar nuo pat ryto mažė kosėjo. Kosėjo, kosėjo kol naktį temperatūra pakilo. Visą dieną tik 37, o po pietų jau ir 38 užkilo.  Vakare vėl vaistų nuo temperatūros daviau, o dabar jau atvėsus tupi ir su broliu filmuką žiūri.

Vienžo, mes jau antrą kartą atkritom, sėdim ant antibų doh.gif
Atsakyti
Laba (labai noreciau sakyti - sveikos),

kas cia dabar su tom ligom doh.gif doh.gif doh.gif

Mano mazoji tik ka issikapste is bronchito ir... turbut pasigavo virusa - veme, viduriavo (ketvirtadieni), pilva iki siol skauda... Sekmadieni turejo i gimtadieni eiti - neleidau... ax.gif

MB koja suitraumavo... doh.gif kogero sena trauma primine apie save, vos paeina...

O sunus pyksta, kad jis pats sveikiausias ir reikia eiti i mokykla... doh.gif doh.gif doh.gif

BUKIT VISOS SVEIKOS 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir Jusu vaikai, zinoma...
Atsakyti
labutis visoms.....
sveikatytes sergantiems.... 4u.gif

mes tai gerai laikomes...tfu tfu tfu...nesergam...tikiuosi ir nesirgsim.....Ilonos mokykloj karantinas,Emilija nuveziau vakar sokti irgi kabo lapas ant duru ,kad karantinas.... doh.gif atrodo ,kad aplink visi tik ir serga..... doh.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Mes kol kas laikomės nesergam. Pas vaikus savaitė buvo karantinas mokykloje , bet jau dukra rytoj eis į mokyklą, o mažiukui atostogos.

Ligoniukams 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Sveikt ligoniukai 4u.gif
Mes dar nebaigėm sirgti doh.gif Sūnus išsilaikė iki karantino mokykloje pabaigos ir sekmadienį vakare susirgo. Mažoji iki pat trečiadienio su temperatūra, o dičkis iki penktadienio.
Sekmadienį greitąją išsikvietėm, tai nuvežė į ligoninę, padarė kraujo tyrimą abiem, o mažei ir plaučiukų nuotrauką. Pasakė, kad gripas ir išleido namo. Ketvirtadienį dar pas vaikų gydytoją abu nusitempiau, paklausė nieko baisaus. Tikėjausi, kad jau išsikapstė, bet šeštadienio rytą 4 val mažei ausį pradėjo skaudėti, vėl į ligoninę, nustatė ausies uždegimą, išrašė antibiotikų ir namo. Taip dabar ir gydomės, ausytės daugiau neskaudėjo, abu dar pakosti. Na o, kad jau vaizdelis visai geras būtų vakar ir man tokia sloga prasidėjo ir vakare temperatūra pakilo. Žodžiu doh.gif Šiandien vaikai laksto po namus o mes su MB gulinėjam, nes ir jam sloga tik be temperatūros lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas,

vaje, Simonsita, sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif

mano mazei atostogos, o dickis piktas cool.gif kad reikia i mokykla eiti... bet jam irgi sloga prasidejo doh.gif
Atsakyti
labutis....
oh Simonsita,laikykites..... 4u.gif

mes kaip ir nieko...nesergam....tfu tfu tfu....

mazoji siandien ruosiasi eit saldainiaut Uzgaveniu proga......

beje visas su blynu diena....

user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Na lyg ir baigėm tfu, tfu, tfu, kad neprisišnekėti doh.gif Vaikai jau siautėja po namus, maniau pirmadienį keliaus Simonas į mokyklą ir bus ramu, nes grįžęs ruošia pamokas, dar su draugais pažaidžia prie kompo ir lieka visa nedaug laiko sesę erzinti. Tik pasirodo dar dvi dienas papildomos atostogos, teks namuose erzelį iki trečiadienio kentėti doh.gif Nervai genda, bet "ant dūšios" jau ramu: siautėja-vadinasi sveiki lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mano abi panos su šlapimo pūslės uždegimais, vėl ant antibų sėdim. O su tom laisvom denom nesupratau, pradžioje savaitės dvi laisvos dienos, iki tol taip nebuvo. Būdavo mažiukams papildomos, bet 5 dienos g.gif
P.s. nekenčiu savaitgalių doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(bjaurybe @ 2013 02 16, 11:51)
Sveikos, mano abi panos su šlapimo pūslės uždegimais, vėl ant antibų sėdim. O su tom laisvom denom nesupratau, pradžioje savaitės dvi laisvos dienos, iki tol taip nebuvo. Būdavo mažiukams papildomos, bet 5 dienos g.gif
P.s. nekenčiu savaitgalių

Sveikit, mergaitės 4u.gif
Ir kuo tau savaitgaliai nusikalto lotuliukas.gif
Vat mane tai savaitgaliais MB prižadina 9 ryto. Jis 22 val. miegot nueina, o mes su vaikais 24 val. Jis jau persimiegojęs jaučiasi ir alkanas, o mes visi, kaip lapai, vos akis pramerkti galim lotuliukas.gif Taip ir vargstam: trys pelėdos su vyturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2013 02 18, 23:42)
Sveikutės  4u.gif

Sveikit, mergaitės  4u.gif
Ir kuo tau savaitgaliai nusikalto  lotuliukas.gif
Vat mane tai savaitgaliais MB prižadina 9 ryto. Jis 22 val. miegot nueina, o mes su vaikais 24 val. Jis jau persimiegojęs jaučiasi ir alkanas, o mes visi, kaip lapai, vos akis pramerkti galim  lotuliukas.gif Taip ir vargstam: trys pelėdos su vyturiu  lotuliukas.gif

Sveiki,

laikas peraukleti mirksiukas.gif

ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti