Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

QUOTE(*tigriukas* @ 2013 01 17, 11:28)

o būna dienelių, kad žiauriai krečia šaltis  unsure.gif

man jau retai taip pasitaiko, būna, kad vėsiau, ber šalta jau nebūna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zibute0203 @ 2013 01 17, 13:08)
Labukas,merginos.
Aš taip pat prie šaltyšių. Nuo vaikystės šalu, kojos ir ramkos pastoviai ledinės. Naktimis vyrą gasdinu  tongue.gif . Tiek pripratau su golfais vaikščioti, jog kitokio rūbo, vienu metu, jau spintoj beveik ir nebuvo. Dabar po truputuką bandau garderobą paįvairinti.

ir man taip buvp, vasarą su kojinėm miegodavau, sijonų neturėdavau, o dabar tik bile kojos plikos ir sijonas trumpesnis. Anksčiau negalėjau įsivaizduoti, kaip galima žiemą, kad ir su storom pėdkelnėm, bet su sijonu vaikščioti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Simonsita @ 2013 01 18, 00:39)
Sveikutės  4u.gif

Mes irgi džiaugiames, kad kol kas dar ne pati šalčiausia žiema, nes dujų kaina kosminė  doh.gif  Šiais metais jau 1 laipsniu temperatūrą sumažinom ir vistiek nemažai gaunasi.
Pavydžiu... o man tas 1 laipsnis taip jaučiasi, kad kartais sėdžiu su golfu, megztiniu ir dar frotinį chalatą užsimetu  lotuliukas.gif  Mano rankos ir kojos labai retai būna šiltos, užmiegu su frotinėm kojinėm, o paryčiui nusimaunu  lotuliukas.gif

nieko, tuoj garderobas bus "tik ant šleikučių" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ČIČI @ 2013 01 17, 13:26)
visa ziema ir as tik su gofais...  biggrin.gif bet kas keisciausia, mano rankos ir kojos retai buna saltos... o miegu su plona kaldra, nes miegant irgi retai buna salta, dazniau karsta  biggrin.gif

kai po kaldra ne po vieną, tai ir priklauso, kad būtų karšta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

taip noriu miego, jog net akys limpa. Bet negaliu, mažajai kažko skrandukas streikuoja, tai budžiu su bliūdu. O pačiai kaip tyčia galvą plyšta. Zakon podlasti doh.gif . Šeštadienio naktį taip pat vargau su mažuoju pravargau, iki pat šešių ryto.
Štai ir dabar berašant avarija buvo. O dabar taip saldžiai miega, tik neaišku ar ilgam. Nubėgau pasikūriau staigiai katilą (zapadlo,nes vyras naktinėj), tai bandysiu už kokio pusvalanduko ir aš prigult. Taip gaila į vaiką žiūrėt kai nelabai kuom gali padėt verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(zibute0203 @ 2013 01 21, 23:42)
Sveikutes,

taip noriu miego, jog net akys limpa. Bet negaliu, mažajai kažko skrandukas streikuoja, tai budžiu su bliūdu. O pačiai kaip tyčia galvą plyšta. Zakon podlasti  doh.gif . Šeštadienio naktį taip pat vargau su mažuoju pravargau, iki pat šešių ryto.
  Štai ir dabar berašant avarija buvo. O dabar taip saldžiai miega, tik neaišku ar ilgam. Nubėgau pasikūriau staigiai katilą (zapadlo,nes vyras naktinėj), tai bandysiu už kokio pusvalanduko ir aš prigult. Taip gaila į vaiką žiūrėt kai nelabai kuom gali padėt verysad.gif .

Gaila vaikuciu console.gif man panasu i virusa...
Atsakyti
QUOTE(zibute0203 @ 2013 01 21, 23:42)
Sveikutes,

taip noriu miego, jog net akys limpa. Bet negaliu, mažajai kažko skrandukas streikuoja, tai budžiu su bliūdu. O pačiai kaip tyčia galvą plyšta. Zakon podlasti  doh.gif . Šeštadienio naktį taip pat vargau su mažuoju pravargau, iki pat šešių ryto.

savaitgalį giminaičiai buvo, tai jų mažiukams irgi taip buvo, visa darželio grupė apsidalino virusiuku, bet gal ką užvalgė?
Atsakyti
QUOTE(zibute0203 @ 2013 01 22, 01:42)
Sveikutes,

Štai ir dabar berašant avarija buvo. O dabar taip saldžiai miega, tik neaišku ar ilgam. Nubėgau pasikūriau staigiai katilą (zapadlo,nes vyras naktinėj), tai bandysiu už kokio pusvalanduko ir aš prigult. Taip gaila į vaiką žiūrėt kai nelabai kuom gali padėt

Tikiuosi jau viskas susitvarkė 4u.gif Labai liūdna įvaikus žiūrėti kai blogai jaučiasi verysad.gif
Atsakyti
Gripas mad.gif

Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2013 01 23, 23:25)
Gripas mad.gif

Tave užpuolė g.gif
Jei taip, tai sveik, gulėk lovoj ir gerk arbatą 4u.gif
Atsakyti
Labas,

o mes 4 is darbo kita savaite turim vaziuoti i Kauna i seminara
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2013 01 24, 00:27)
Tave užpuolė  g.gif
Jei taip, tai sveik, gulėk lovoj ir gerk arbatą  4u.gif

mazgę mano, aną savaitę užkilo tempa, bet greitai pasveiko, o dabar matyt atkrito, kosti, tempa 38, šiandien jau geriau
Darbe pas mus masiškai serga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2013 01 24, 09:38)
mazgę mano, aną savaitę užkilo tempa, bet greitai pasveiko, o dabar matyt atkrito, kosti, tempa 38, šiandien jau geriau
Darbe pas mus masiškai serga doh.gif

Sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikatėlės visiem sergantiems 4u.gif
Atsakyti
Nu sveiki, kas sveiki, o mes lyg ir sveiki. Kiek supratau turėjom virusą. Visi trys po vieną naktį pravėmė ir viskas.Laukiu kada su vyru daba krisim, nors turiu vilčių praslysti biggrin.gif .
Sveikatėlės visiems ligoniams 4u.gif
Atsakyti