Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

Labas rytas,

Šiandien ko tai man darbe šaltis purto unsure.gif orai šala, o savatigalį girdėjau, kad žada iki 20 šalčio rolleyes.gif gerai, kad nereikės į darbą bigsmile.gif bus galima lovoj ilgiau pagulinėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2013 01 17, 10:15)
Labas rytas,

Šiandien ko tai man darbe šaltis purto  unsure.gif  orai šala, o savatigalį girdėjau, kad žada iki 20 šalčio  rolleyes.gif gerai, kad nereikės į darbą  bigsmile.gif bus galima lovoj ilgiau pagulinėti  biggrin.gif

aha bigsmile.gif
Atsakyti
tai ,kad jau nepraneša tokių šalčių.....viena kažkurią nakty ateinancioj savaitej lyg šalčiau,o paskui normaliai....
kažkaip kol kas ta žiema dar nebuvo labai šalta....man tai gerai...mažiau kuro sunaudosim..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2013 01 17, 11:31)
tai ,kad jau nepraneša tokių šalčių.....viena kažkurią nakty ateinancioj savaitej lyg šalčiau,o paskui normaliai....
kažkaip kol kas ta žiema dar nebuvo labai šalta....man tai gerai...mažiau kuro sunaudosim..... mirksiukas.gif

šiandien girdėjau per Lietuvos televizija laida Labas rytas ir A.Galvonaitė sakė, kad žada ax.gif
Atsakyti
Man ko gero klimaksas, antra žiema šalčio nejaučiu schmoll.gif , tik karšta, bent tiek privalumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2013 01 17, 10:54)
Man ko gero klimaksas, antra žiema šalčio nejaučiu schmoll.gif , tik karšta, bent tiek privalumas biggrin.gif

aik Tu sau, kaip gerai... man pastoviai salta....
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2013 01 17, 11:54)

matyt ir aš prie tokių kartais būnu, nes į darbą dar vis deduosi be rankovių suknutę ir boleruką trijų ketvirčių rankovėmis ax.gif

o būna dienelių, kad žiauriai krečia šaltis unsure.gif
Atsakyti
Labukas,merginos.
Aš taip pat prie šaltyšių. Nuo vaikystės šalu, kojos ir ramkos pastoviai ledinės. Naktimis vyrą gasdinu tongue.gif . Tiek pripratau su golfais vaikščioti, jog kitokio rūbo, vienu metu, jau spintoj beveik ir nebuvo. Dabar po truputuką bandau garderobą paįvairinti.
Atsakyti
QUOTE(zibute0203 @ 2013 01 17, 13:08)
Labukas,merginos.
Aš taip pat prie šaltyšių. Nuo vaikystės šalu, kojos ir ramkos pastoviai ledinės. Naktimis vyrą gasdinu  tongue.gif . Tiek pripratau su golfais vaikščioti, jog kitokio rūbo, vienu metu, jau spintoj beveik ir nebuvo. Dabar po truputuką bandau garderobą paįvairinti.

visa ziema ir as tik su gofais... biggrin.gif bet kas keisciausia, mano rankos ir kojos retai buna saltos... o miegu su plona kaldra, nes miegant irgi retai buna salta, dazniau karsta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 17 sausio 2013 - 13:27
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(kirbe @ 2013 01 17, 12:31)
.man tai gerai...mažiau kuro sunaudosim

Mes irgi džiaugiames, kad kol kas dar ne pati šalčiausia žiema, nes dujų kaina kosminė doh.gif Šiais metais jau 1 laipsniu temperatūrą sumažinom ir vistiek nemažai gaunasi.

QUOTE(bjaurybe @ 2013 01 17, 12:54)
Man ko gero klimaksas, antra žiema šalčio nejaučiu schmoll.gif , tik karšta, bent tiek privalumas

Pavydžiu... o man tas 1 laipsnis taip jaučiasi, kad kartais sėdžiu su golfu, megztiniu ir dar frotinį chalatą užsimetu lotuliukas.gif Mano rankos ir kojos labai retai būna šiltos, užmiegu su frotinėm kojinėm, o paryčiui nusimaunu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2013 01 17, 11:17)
aik Tu sau, kaip gerai... man pastoviai salta....

tuoj nebus...
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2013 01 18, 09:40)
tuoj nebus...

abejoju lotuliukas.gif
Atsakyti