Sveikutės
Nu ir šaunuolės gi jūs ! Aš nemoku tortų kepti, o jau papuošti tai išvis nemoku . Gudrenės tortuko paragaučiau, o vat Kirbės tik pasidėti ir grožėtis. Tiesa pasakius man kai daug glajaus per saldu ir todėl Kirbės tortukas tik džiugina akį, bet visai nevilioja valgyti Bet jaučiu mano dukrytė tokį pamačius išsižiotų ir iiiiilgai neužsičiauptu
man patinka kepyklos labai . Ir kaip gerai, kad jų tiek yra
Sveikos merginos,
Nu ir oras tikra žiema už lango drebia sniegą kaip turi būt
gudrene,
šaunuolė
namie keptas tai žinai ką dedi ir ką valgo vaikai
kirbe,
pačios darbai nuostabūs jau senai žaviuosi
na kai nėra ką daryti aš taip pat renkuosi tai, bet dabar turiu sese kuri juos kepa
Nu ir oras tikra žiema už lango drebia sniegą kaip turi būt
gudrene,
šaunuolė
namie keptas tai žinai ką dedi ir ką valgo vaikai
kirbe,
pačios darbai nuostabūs jau senai žaviuosi
QUOTE(bjaurybe @ 2013 01 15, 10:58)
man patinka kepyklos labai . Ir kaip gerai, kad jų tiek yra
na kai nėra ką daryti aš taip pat renkuosi tai, bet dabar turiu sese kuri juos kepa
Labukas,
na, o as bandeliu megeja ir kas keisciausia, labai megstu tortines gelytes (kietas)
Mano Aistei buvo bronchitas, antibu kursas, buvom siryt pas gyd., sake karkalu nebera, bet i mokykla tik pirmadieni.... nepatenkinta, nes nemegsta viena buti...
na, o as bandeliu megeja ir kas keisciausia, labai megstu tortines gelytes (kietas)
Mano Aistei buvo bronchitas, antibu kursas, buvom siryt pas gyd., sake karkalu nebera, bet i mokykla tik pirmadieni.... nepatenkinta, nes nemegsta viena buti...
QUOTE(ČIČI @ 2013 01 15, 11:15)
Labukas,
sakai bandelių mėgėja o kaip su svoriu kai tos bandelės valgomos nelipa
svaikatytės dukriukui
QUOTE(*tigriukas* @ 2013 01 15, 11:09)
sakai bandelių mėgėja o kaip su svoriu kai tos bandelės valgomos nelipa
svaikatytės dukriukui
svaikatytės dukriukui
na, ne... mano ugis 170 cm, o svoris 62-64 kg
Sveikutės
Aš irgi, kaip Čiči, mėgstu bandeles: ir kepti ir valgyti Vaikai mėgsta su varške, kepu su "Rududu" viduje, žodžiu, visokias. Tortus kepa kaimynė, tai pas ją ir užsisakom, būna visada šviežias ir natūralus
Aš irgi, kaip Čiči, mėgstu bandeles: ir kepti ir valgyti Vaikai mėgsta su varške, kepu su "Rududu" viduje, žodžiu, visokias. Tortus kepa kaimynė, tai pas ją ir užsisakom, būna visada šviežias ir natūralus
QUOTE(Simonsita @ 2013 01 16, 01:57)
as tik valgyti
Laba
Laba,
Jau trečiadienis ir jau puse mėnesio nėra kaip laikas greit bėga
ui, kad man taip
aš vis vargstu su svoriu
kepti ir man patinka dabar jau atsisakiau šio malonumo
kaip gerai kai pas jus viskas vietoj
Jau trečiadienis ir jau puse mėnesio nėra kaip laikas greit bėga
QUOTE(ČIČI @ 2013 01 15, 13:02)
na, ne... mano ugis 170 cm, o svoris 62-64 kg
ui, kad man taip
aš vis vargstu su svoriu
QUOTE(Simonsita @ 2013 01 16, 02:57)
Sveikutės
kepti ir man patinka dabar jau atsisakiau šio malonumo
kaip gerai kai pas jus viskas vietoj
QUOTE(Simonsita @ 2013 01 15, 01:47)
Sveikutės
Nu ir šaunuolės gi jūs ! Aš nemoku tortų kepti, o jau papuošti tai išvis nemoku . Gudrenės tortuko paragaučiau, o vat Kirbės tik pasidėti ir grožėtis. Tiesa pasakius man kai daug glajaus per saldu ir todėl Kirbės tortukas tik džiugina akį, bet visai nevilioja valgyti Bet jaučiu mano dukrytė tokį pamačius išsižiotų ir iiiiilgai neužsičiauptu
tiesa pasakius aš to glajaus irgi nevalgau,nes man per saldu ir nesijaučia tada torto skonis...bet o tačiau......stala kai ruošiam,norim ,kad gražiai atrodytų...irgi praktiškai nevalgom papuošimu kur buna papuošti mėsos, žuvies patiekalai,bet norim ,kad butų gražu.....tai ir čia tas pats...papuošimo nebutina valgyti....jis skirtas grožiui....jau mes suaugusieji norim ,kad butų gražu,o ka kalbėti apie vaikučius......jie to torto apskritai praktiškai nevalgo,bet kooooks yspudis buna.....
QUOTE(kirbe @ 2013 01 16, 13:48)
tiesa pasakius aš to glajaus irgi nevalgau,nes man per saldu ir nesijaučia tada torto skonis...bet o tačiau......stala kai ruošiam,norim ,kad gražiai atrodytų...irgi praktiškai nevalgom papuošimu kur buna papuošti mėsos, žuvies patiekalai,bet norim ,kad butų gražu.....tai ir čia tas pats...papuošimo nebutina valgyti....jis skirtas grožiui....jau mes suaugusieji norim ,kad butų gražu,o ka kalbėti apie vaikučius......jie to torto apskritai praktiškai nevalgo,bet kooooks yspudis buna.....
Visiškai su tavimi sutinku, tik... mėsos ir žuvies patiekalų papuošimų man negaila būna sugadinti, o tavo tortai tokie gražūs, kad gaila sugadinti
QUOTE(Simonsita @ 2013 01 17, 00:42)
Visiškai su tavimi sutinku, tik... mėsos ir žuvies patiekalų papuošimų man negaila būna sugadinti, o tavo tortai tokie gražūs, kad gaila sugadinti
as is tu, kuriems patinka papuosimus valgyti...
Laba