Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

Sveikutės 4u.gif

Nu ir šaunuolės gi jūs ! Aš nemoku tortų kepti, o jau papuošti tai išvis nemoku doh.gif . Gudrenės tortuko paragaučiau, o vat Kirbės tik pasidėti ir grožėtis. Tiesa pasakius man kai daug glajaus per saldu ir todėl Kirbės tortukas tik džiugina akį, bet visai nevilioja valgyti lotuliukas.gif Bet jaučiu mano dukrytė tokį pamačius išsižiotų ir iiiiilgai neužsičiauptu lotuliukas.gif
Atsakyti
man patinka kepyklos labai biggrin.gif . Ir kaip gerai, kad jų tiek yra thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Nu ir oras doh.gif tikra žiema doh.gif už lango drebia sniegą kaip turi būt

gudrene,
šaunuolė thumbup.gif
namie keptas tai žinai ką dedi ir ką valgo vaikai

kirbe,
pačios darbai nuostabūs wub.gif jau senai žaviuosi

QUOTE(bjaurybe @ 2013 01 15, 10:58)
man patinka kepyklos labai biggrin.gif . Ir kaip gerai, kad jų tiek yra thumbup.gif

na kai nėra ką daryti aš taip pat renkuosi tai, bet dabar turiu sese kuri juos kepa wub.gif
Atsakyti
Labukas,

na, o as bandeliu megeja ax.gif ir kas keisciausia, labai megstu tortines gelytes (kietas) biggrin.gif

Mano Aistei buvo bronchitas, antibu kursas, buvom siryt pas gyd., sake karkalu nebera, bet i mokykla tik pirmadieni.... nepatenkinta, nes nemegsta viena buti...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2013 01 15, 11:15)
Labukas,

na, o as bandeliu megeja  ax.gif  ir kas keisciausia, labai megstu tortines gelytes (kietas)  biggrin.gif

Mano Aistei buvo bronchitas, antibu kursas, buvom siryt pas gyd., sake karkalu nebera, bet i mokykla tik pirmadieni.... nepatenkinta, nes nemegsta viena buti...

sakai bandelių mėgėja g.gif o kaip su svoriu kai tos bandelės valgomos blush2.gif nelipa ax.gif

svaikatytės dukriukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2013 01 15, 11:09)
sakai bandelių mėgėja  g.gif o kaip su svoriu kai tos bandelės valgomos  blush2.gif nelipa ax.gif
svaikatytės dukriukui  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na, ne... mano ugis 170 cm, o svoris 62-64 kg ax.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 15 sausio 2013 - 12:03
Sveikutės 4u.gif

Aš irgi, kaip Čiči, mėgstu bandeles: ir kepti ir valgyti lotuliukas.gif Vaikai mėgsta su varške, kepu su "Rududu" viduje, žodžiu, visokias. Tortus kepa kaimynė, tai pas ją ir užsisakom, būna visada šviežias ir natūralus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2013 01 16, 01:57)
Sveikutės  4u.gif

Aš irgi, kaip Čiči, mėgstu bandeles: ir kepti ir valgyti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as tik valgyti biggrin.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
Laba,
Jau trečiadienis ir jau puse mėnesio nėra doh.gif kaip laikas greit bėga
QUOTE(ČIČI @ 2013 01 15, 13:02)
na, ne... mano ugis 170 cm, o svoris 62-64 kg  ax.gif

ui, kad man taip wub.gif
aš vis vargstu su svoriu doh.gif

QUOTE(Simonsita @ 2013 01 16, 02:57)
Sveikutės  4u.gif

Aš irgi, kaip Čiči, mėgstu bandeles: ir kepti ir valgyti  lotuliukas.gif Vaikai mėgsta su varške, kepu su "Rududu" viduje, žodžiu, visokias. Tortus kepa kaimynė, tai pas ją ir užsisakom, būna visada šviežias ir natūralus  lotuliukas.gif

kepti ir man patinka thumbup.gif dabar jau atsisakiau šio malonumo ax.gif

kaip gerai kai pas jus viskas vietoj thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tigriukas*: 16 sausio 2013 - 11:19
QUOTE(Simonsita @ 2013 01 15, 01:47)
Sveikutės  4u.gif

Nu ir šaunuolės gi jūs ! Aš nemoku tortų kepti, o jau papuošti tai išvis nemoku  doh.gif .  Gudrenės tortuko paragaučiau, o vat Kirbės tik pasidėti ir grožėtis. Tiesa pasakius man kai daug glajaus per saldu ir todėl Kirbės tortukas tik džiugina akį, bet visai nevilioja valgyti  lotuliukas.gif Bet jaučiu mano dukrytė tokį pamačius išsižiotų ir iiiiilgai neužsičiauptu  lotuliukas.gif

tiesa pasakius aš to glajaus irgi nevalgau,nes man per saldu ir nesijaučia tada torto skonis...bet o tačiau......stala kai ruošiam,norim ,kad gražiai atrodytų...irgi praktiškai nevalgom papuošimu kur buna papuošti mėsos, žuvies patiekalai,bet norim ,kad butų gražu.....tai ir čia tas pats...papuošimo nebutina valgyti....jis skirtas grožiui....jau mes suaugusieji norim ,kad butų gražu,o ka kalbėti apie vaikučius......jie to torto apskritai praktiškai nevalgo,bet kooooks yspudis buna..... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2013 01 16, 13:48)
tiesa pasakius aš to glajaus irgi nevalgau,nes man per saldu ir nesijaučia tada torto skonis...bet o tačiau......stala kai ruošiam,norim ,kad gražiai atrodytų...irgi praktiškai nevalgom papuošimu kur buna papuošti mėsos, žuvies patiekalai,bet norim ,kad butų gražu.....tai ir čia tas pats...papuošimo nebutina valgyti....jis skirtas grožiui....jau mes suaugusieji norim ,kad butų gražu,o ka kalbėti apie vaikučius......jie to torto apskritai praktiškai nevalgo,bet kooooks yspudis buna.....

Visiškai su tavimi sutinku, tik... mėsos ir žuvies patiekalų papuošimų man negaila būna sugadinti, o tavo tortai tokie gražūs, kad gaila sugadinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2013 01 17, 00:42)
Visiškai su tavimi sutinku, tik... mėsos ir žuvies patiekalų papuošimų man negaila būna sugadinti, o tavo tortai tokie gražūs, kad gaila sugadinti  blush2.gif

lotuliukas.gif as is tu, kuriems patinka papuosimus valgyti...

Laba 4u.gif
Atsakyti