Simonsita, sauniai sudestei mintis
Su artejanciais, kad jie butu geresni uz praeinancius
Sveikutės
Su Naujais Metais !!! Kad jie būtų geresni už praėjusius
Mes jau įsisukom į darbus. Man metinius rezultatus reikia skaičiuoti, pas MB pirkėjų minios, Simoną jau vežiojam į treniruotes. Vienos šventės jau kažkur išgaravo, o sausio 10 Emilijos gimtadienis, 12 d. mano tėčio, tai vėl švęsim
Laukiu pavasario, ilgesnių dienų ir laukti po Naujų metų jau lengviau, nes dienos ilgėja ir mėnesiai link pavasario ritasi.
Su Naujais Metais !!! Kad jie būtų geresni už praėjusius
Mes jau įsisukom į darbus. Man metinius rezultatus reikia skaičiuoti, pas MB pirkėjų minios, Simoną jau vežiojam į treniruotes. Vienos šventės jau kažkur išgaravo, o sausio 10 Emilijos gimtadienis, 12 d. mano tėčio, tai vėl švęsim
Laukiu pavasario, ilgesnių dienų ir laukti po Naujų metų jau lengviau, nes dienos ilgėja ir mėnesiai link pavasario ritasi.
Su naujais
Giriuosi ir rodau šiandien dienos darbą Gavosi beveik 5 kg ir 10 cm aukščio monstras vienu žodžiu
Giriuosi ir rodau šiandien dienos darbą Gavosi beveik 5 kg ir 10 cm aukščio monstras vienu žodžiu
Saunuole, Gudrene
sveikutes.....
pagaliau sventes baigesi...nors dar sestadieny reik atlaikyt viena baliu ir bus kury laika ramu.....nes taip tai Kaledos,nauji metai,Emilijos gimtadienis....tik spek svesti.....papildomi kilogramai tik kaupiasi kur nereikia....
gudrene,saunuole.....super.....kaip noreciau gabaliuko prie kavos.....
simonsita,sveikinimai tavo dukrytei su artejanciu gimtadieniu.....
pagaliau sventes baigesi...nors dar sestadieny reik atlaikyt viena baliu ir bus kury laika ramu.....nes taip tai Kaledos,nauji metai,Emilijos gimtadienis....tik spek svesti.....papildomi kilogramai tik kaupiasi kur nereikia....
gudrene,saunuole.....super.....kaip noreciau gabaliuko prie kavos.....
simonsita,sveikinimai tavo dukrytei su artejanciu gimtadieniu.....
Labukas,
Kirbe, o Tu savo tortu nevalgai
Kadangi as nesu smalize, man sventes nepridejo jokio kg
Kirbe, o Tu savo tortu nevalgai
Kadangi as nesu smalize, man sventes nepridejo jokio kg
kaip grazu
o as nei kepu, nei valgau (beveik)
Laba
o as nei kepu, nei valgau (beveik)
Laba
QUOTE(kirbe @ 2013 01 09, 19:13)
va parodysiu savo dukrytės gimtadienio torta
O viešpatėli kiek čia kantrybės reikia aš apakus
ačiu Gudrene.....tikrai darbo daug...kas nedaro ,tai neysivaizduoja.....
bet savo dukrytei negaila......
QUOTE(kirbe @ 2013 01 10, 20:36)
ačiu Gudrene.....tikrai darbo daug...kas nedaro ,tai neysivaizduoja.....
Tu saunuole manes visai netraukia tokie dalykai (daryti)
QUOTE(ČIČI @ 2013 01 11, 08:40)
Tu saunuole manes visai netraukia tokie dalykai (daryti)
Kiekvienam savo man tai patinka vis kepti, išbandinėti, bet tas puošimas nu visai nemoku Ale svarbiausia skonis