Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

Sveikutės, merginos.
Visos kažkur dingusios, gal užpustė? Pas mus tai sniego daaaaug smile.gif
Atsakyti
Laba,

pas mus tai tikrai prisnigo rolleyes.gif vakar grizau namo, kaip besmegenis lotuliukas.gif pataikiau eiti per pati "drebima" cool.gif
Atsakyti
Sveikos.
Visos tikriausiai inykusios į Kalėdinį pasiruošimą smile.gif . O aš visai nelaikiu švenčių,jau kelinti metai,net pati tiksliai negalėčiau pasakyti kodėl g.gif . Jei ne vaikai prasedėčiau visą dieną priešais televizorių su pižama ax.gif
Atsakyti
Aš taip niekad nelaukiu savo gimtadienio, ir niekad neruošiu. Vaikų gimtadienius ruošiu visada, didelius, su daug svečių smile.gif

O Kalėdos... maži visada švęsdavom, nes mama labai stengdavosi, ruošdavomės visa šeima. Taip ir dabar, ypač kai yra maži vaikai - juk smagiausia pasiruošimas, laukimas.
Puošiam eglutę, deginam žvakes, kepam meduolius, pinam vainikus, išpuošiam namus, einam maitinti žvėrelių į mišką, šiemet vaikai turi advento kalendorius - kasdien po sladainį ir pasaką apie Kalėdas.
Gal tik maisto negaminam niekad daug, ruošiamės stalą simboliškai, bet su meile ir ypatingais tik Kalėdų patiekalais.
Na ir visada didelis pliusas, kad vaikams gali pasakyti, kad elfai mato gerus ir blogus darbus, pranesa seneliui, ir jei bus blogi negaus dovanų.
Kasmet važiuojam švęsti pas senelius, kasmet kviečiam vienišą žmogų švęsti Klaėdas kartu, kasmet surenkam ir atiduodam labdarai daiktus kurių nenaudojom metus, o mano mama kasmet iš savo pensijos paskiria 100 lt. nueina iki bažnyčios ir atiduoda pirmam sutiktam ubagui - sako, tegul ir jam būna Kalėdos wink.gif))

zibute0203, kartais labai reikia ir tokio poilsio, kaip visa diena priš televizorių su pižama, bet kai tiek vaikų aplink turbūt neįmanoma tokia prabanga. Nepamenu, kada turėjau toookias atosotgas biggrin.gif

aš jau pagaliau atsigavau, suleido kursą vaistų į veną, dabar kaip nauja biggrin.gif jau galvojau, kad galutinai senatvė, ryte atsikeliu ir nepaeinu, atrodo lokys ant pečių sėdi ir prie žemės spaudžia. O nustatė chronišką organizmo išsekimą doh.gif didžiaja dalimi nuo miego trūkumo biggrin.gif juokas juokais, bet išsimiegoti turbūt gausiu tik pensijoj tongue.gif
Atsakyti
Puca, kaip noreciau tokiu svenciu, kokias apsrasei wub.gif

Mano seimoje (kurioje uzaugau), visos sventes visada buvo labai svarbios, labai joms ruosdavomes, laukdavom, dziaugdavomes...
Mano vyro seimoje poziuris i sventes siek tiek kitoks... na, pvz. jei vyro bolis prie sventinio stalo sesdavo su naminem treninginem kelnem... (tuo metu visi kartu gyvenom - trys seimos)...
Mano vyro poziuris i sventes kuo toliau tuo blogesnis ir jauciu, kaip jis mane nugalejo verysad.gif
Labai sunu sukurti sventine nuotaika, kai salia pastoviai zirze "kam viso to reikia" doh.gif doh.gif doh.gif

Na, bet nors minimaliai stengiuosi del vaiku ax.gif nors matau, kad nemoka jie taip dziaugtis, kaip mes su broliu... (visgi didele itaka daro neigiamas poziuris)... o gaila...
Atsakyti
Sveikos, atbėgau darban mokesčius mokėt, tai įlindau trumpam. Namie kažkas su internetu, nežinai kada veiks. Žodžiu, visoms gerų švenčių, pasimatysim po Naujų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
ČIČI mano vyro šeima irgi panašiai. Bet aš saviškį jau kaip ir perauklėjus šiek tiek, bet vistiek dar likę to, kad "kam čia reikia" doh.gif bet jau ir aš pati žiūriu taip pradedu galvot unsure.gif ir rodos iš tikrųjų kam viso to reikia . Ateina ir praeina.

Šiais metais iš vis nejaučiau jokių švenčių, tiesiog gyvenau yprastu ritmu, bet nuo vakar vis tik ir mane įsuko jau tas šventinis verpetas biggrin.gif nors paveluotai, bet ir meduoliams tešlos priminkiau ir kalėdinį vaisinį pyagą iškepiau ir namus bent minimaliai pasipuošiau ir pradėjau apie dovanėles jau galvot doh.gif nors sakau jau viskas geru mėnesiu per vėlai cool.gif

Šiandien abiejų dičkių beveik vienu metu karnavalai doh.gif nu nervina jau antri metai iš eilės taip sutampa mad.gif

Retai beužsuku, taigi visoms gerų švenčių newyear.gif

kirbe, dėl torto niekas nepasiektiė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 12 18, 09:23)
,
ČIČI mano vyro šeima irgi panašiai. Bet aš saviškį jau kaip ir perauklėjus šiek tiek, bet vistiek dar likę to, kad "kam čia reikia"  doh.gif  bet jau ir aš pati žiūriu taip pradedu galvot  unsure.gif  ir rodos iš tikrųjų kam viso to reikia . Ateina ir praeina.

butent, tai uzkreciama doh.gif

Atsakyti

sveikutes.....

mes laukiam Kaledu....ypac vaikai.....man zinoma pats darbymetis,bet vistiek smagu.....tik nezinau ar vyras spes gryzti iki Kaledu.....

visada Kaledu pirma arba antra diena vaziuojam pas mama,susirenkam visi vaikai su seimomis.....apsikeiciam dovanelem...kiek vaikams dziaugsmo buna...o surmulys kooooks...dar aprengiam Kalaledu seneliu ka nors,tai mazieji pasako eilerastukas ar kokia dainele padainuoja......visai kaip ir mes vaikysteje......ech.....smagu.....tik kaip greitai bega laikas.....ar cia taip jau seniai patys buvom vaikai ir laukdavom Kaledu senelio....? smile.gif

tik jau tas sniegas baigia is proto isvaryt.....kasu kasdien kiema ir keliuka ir galo nematyt.....kelias is mus kaimuko sunkiai isvaziuojamas.... doh.gif
Atsakyti
Labukas,

mes irgi pas mano tevus aprengiam ka nors Kaledu seniu biggrin.gif maniskiams tai gal to ir nereiketu, bet mano brolio vaikai neina i darzeli - tai jiems labai idomu... thumbup.gif
Atsakyti

Šiandien - pati nuostabiausia šventė - Kūčios,
Tai visų troškimų išsipildymas.
Tad linkiu Jums visko, ko labiausiai dabar reikia,
Ir šią naktį, kai ateis vidurnaktis,
Tyliai tyliai iš dangaus nusileis stebuklingos snaigės,
Kurios išpildys Jūsų troškimus.
Nepraleisk progos,
Juk tai vienintelė tokia diena per visus metus!
Ir nepamiršk pasveikinti savo brangiausių draugų,
Juk jie, suteikia tiek džiaugsmo, bei vilties.
Su Šv. Kūčiom!
Atsakyti
Mielosios,

Praėjo šv. Kalėdos, bet jau visai arti Naujieji metai. Tad linkiu, Jums, 2013 metais tiesiog mėgautis gyvenimu. Mėgautis saulės šviesa ir šiluma, artimųjų meile ir vaikų juoku, lietumi kaštą vasaros diena ir mažomis smulkmenomis. Linkiu sveikatos ir menkučių negalavimų, kurie leistu tiesiog pragulėti dieną lovoje ir leisti, kad kiti viskuo ir Jumis pasirūpintų!
Išgyvenom pasaulio pabaigą, tai išgyvensim ir visus smulkius nesklandumus kitąmet lotuliukas.gif
Atsakyti