sveikutės merginos?
kaip laikotės?ruošiatės kalėdom?ar dovanas ja turit?
pasidalinkit idėjom ka perkat ar ruošiatės pirkti?
mažoji mano užsinorėjo barbių namo...tai dabar ieškau....dideli,tvirti .gražus kainuoja 300-400 lt....brangoka kaip už žaisla....na dar ieškosiu žiurėsiu.....
gimtadieniui jau nupirkau toky ydomų piešimo projektorių.....tikiuosi patiks...nes piešti tai mėgsta.....
vyresnėlė tai užsipraše naujo telefono,bet MB griežtai užprotestavo....sako ne maža ir supranti kiek kas kainuoja.....kasmet vis naujo telefono reikia....sakė ,kai užsidirbs tai galės pirkt ir keist kas mėnesy...o dabar truputy tegul pamąsto....ne dėl pinigų čia aišku taip griežtai,bet ,kad jau nežino ko nori,nes jos geras telefonas kur dabar turi,o madų neprisivaikysi......17 metų ,bet kai pasižiuriu dar vaikiškas protas.....jei draugė gaus per kaledas telefona ir jai reikia .....
QUOTE(ČIČI @ 2012 11 27, 10:24)
1. tai as ir nesakiau, kad esi tobula namu tvarkytoja
2. sveikatytes Tavo berniukui o kad namuose reikia sese paerzinti pas mus tai iprasta
2. sveikatytes Tavo berniukui o kad namuose reikia sese paerzinti pas mus tai iprasta
1.
2. Sveiksta jau, beveik nekosti.
QUOTE(PUCA @ 2012 11 27, 11:20)
na maniškis dar paskambinti nemoka, užtat kol užmiega gal 20 kartų mane kviečiasi, niekaip neišgyvendinam šito įpročio... sako, sėsk mama šalia, pasikalbėti su tavim noriu, ir pradeda pasakoti apie visokius tankus ir robotus
Šeimininkes kažkada visas atsisiunčiau ir peržiūrėjau per mėnesį, dabar jau nieko nepamenu
Dabar ekstrasesnų dar paskutinį sezoną reikia atsisiųsti. Aš per tv niekad nežiūriu, ten reklamos vienos :/
Šeimininkes kažkada visas atsisiunčiau ir peržiūrėjau per mėnesį, dabar jau nieko nepamenu
Dabar ekstrasesnų dar paskutinį sezoną reikia atsisiųsti. Aš per tv niekad nežiūriu, ten reklamos vienos :/
Maniškis retai sunkiai užmiega, dažniausiai taip būna sekmadienio vakarais. Jis savaitgalį ilgiau pavakaroja, tada ilgiau ryte pamiega ir jaučiasi pailsėjęs, o mes liepiam apie 22,30 jau į lovą eit. O mažoji kol užmiega tai knygutę paskaitom, išsiaiškinam ką sapnuosim ir kur sapnelyje susitiksim, tada aptariam ką Kalėdų senis atneš ir ką gimtadieniui pirksim, tada dar koks šimtas bučiukų ir apkabinimų ir jau apie 24 ar vėliau užmiega
Aš irgi šeimininkes atsisiunčiau per kelis vakarus pasižiūrėjau ir beveik nieko neatsimenu, o televizoriau nežiūriu jau kokius 5 metus. Kai tik Emilija išmoko šliaužioti žiūrėti televizorių tapo neįmanoma. Dabar jau ir nereikia, laidas ar filmus parsisiunčiu arba pasižiūriu online, nes per televizorių žiūrėti su reklamom neturiu kantrybės.
QUOTE(kirbe @ 2012 11 29, 12:26)
Puse dovanų jau turim. Kita pusė apmastyta tik reikia nupirkti, na o mažiesiems apžiūrėjom ir laukiam Maximoje akcijos
Mano Simonas irgi telefono gimtadieniui norėjo, bet mes pasakėm, kad nepirksim, nes ir tas, kurį turi geras. Tai jis paprašė, kad visi gimtadieniui neštu pinigėlius, tada pridėjo santaupas ir nusipirko telefoną
Sveikutės
Maniškės taip pat buvo užsikepusios, tai mažosios gimtadieniui su vyru naktimis darbavomės( kad panos neužciokintu), kol pagaliau sumeistravom
štai:
iš "OTTO" katalogo nusižiūrėjom ir padarėm, nes įpirkti nebuvo jokios galimybės. Tik nuotraukoj spalvų realių nesimato, ryškiai rožinė ir salotinė.
QUOTE(kirbe @ 2012 11 29, 10:26)
sveikutės merginos?
mažoji mano užsinorėjo barbių namo...tai dabar ieškau....dideli,tvirti .gražus kainuoja 300-400 lt....brangoka kaip už žaisla....na dar ieškosiu žiurėsiu.....
Maniškės taip pat buvo užsikepusios, tai mažosios gimtadieniui su vyru naktimis darbavomės( kad panos neužciokintu), kol pagaliau sumeistravom
štai:
iš "OTTO" katalogo nusižiūrėjom ir padarėm, nes įpirkti nebuvo jokios galimybės. Tik nuotraukoj spalvų realių nesimato, ryškiai rožinė ir salotinė.
QUOTE(zibute0203 @ 2012 12 03, 21:42)
Sveikutės
štai:
štai:
Fantastika
QUOTE(zibute0203 @ 2012 12 03, 19:42)
štai:
štai:
nu čia tai super nerealiai pavarėt ir manosioms reikia tokio
Sveikos
Sveikutės
štai:
štai:
oho
Sveikutės
dėkui visoms už pagyrimus,bet žinokit, noras panų tai didelis buvo, bet dabar nepasakyčiau jog labai jau žaidžia. Čia kaip visada, noriu tol kol gaunu
dėkui visoms už pagyrimus,bet žinokit, noras panų tai didelis buvo, bet dabar nepasakyčiau jog labai jau žaidžia. Čia kaip visada, noriu tol kol gaunu
Žibute, labai gražu, o gražiausia, kad savom rankom padarėt
Sveikutės
Maniškė irgi labai, labai nori kol gauna. Kelias dienas žaidžia, pas bobulę eidama nešasi, o paskui gražiai susipakuoja ir pasideda
Dabar reklaminiam žurnaliuke nusižiūrėjo medinius baldelius. Tiesa pasakius aš ir pati juos norėčiau turėti, taip gražiai padaryti o kaina 49,99 už kelis daiktelius. Visa laimė, kad Hiper maximoj tokius radau, o šiandien akcija žaislams, tai ir nupirkom. Jaučiu susileis mergina kai pamatys kas po eglute
QUOTE(zibute0203 @ 2012 12 04, 23:49)
Maniškė irgi labai, labai nori kol gauna. Kelias dienas žaidžia, pas bobulę eidama nešasi, o paskui gražiai susipakuoja ir pasideda
Dabar reklaminiam žurnaliuke nusižiūrėjo medinius baldelius. Tiesa pasakius aš ir pati juos norėčiau turėti, taip gražiai padaryti o kaina 49,99 už kelis daiktelius. Visa laimė, kad Hiper maximoj tokius radau, o šiandien akcija žaislams, tai ir nupirkom. Jaučiu susileis mergina kai pamatys kas po eglute
Sveikutės
štai:
štai:
fantastika.....kaip faina,.....mazum ir man vyra pristatyt ,kad padarytu......
Labukas,
o as niekaip nesumastau ka padovanoti sunui
Sveikutės
Mes irgi sukom ilgai galvą, bet prieš savaitę po treniruotės į parduotuvę nusivežėm. Išsirinko vaikinas "Nerf" šautuvą už 60 Lt.( turi mažiuką, sakė duos sesei ir žais kieme abu) ir sako visai dar norėčiau "Lego" kur 3 in 1. Tai šautuvą per akciją močiutė nupirko, o mes "Lego" Taip visai netyčia išsprendėm, nes jau manėm, kad žaislų nenorės.
QUOTE(ČIČI @ 2012 12 06, 10:38)
Mes irgi sukom ilgai galvą, bet prieš savaitę po treniruotės į parduotuvę nusivežėm. Išsirinko vaikinas "Nerf" šautuvą už 60 Lt.( turi mažiuką, sakė duos sesei ir žais kieme abu) ir sako visai dar norėčiau "Lego" kur 3 in 1. Tai šautuvą per akciją močiutė nupirko, o mes "Lego" Taip visai netyčia išsprendėm, nes jau manėm, kad žaislų nenorės.