Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

QUOTE(*tigriukas* @ 2012 11 16, 14:50)
kur čia tiek kainuoja  blink.gif

mes lankomės čia dėl breketų mums viršus ir apačia kainavo 4700,70 ct.  smile.gif

karsta.gif
as galvoju, kad jam virsuj uzteks... bet idomu, kaip bus su trimitu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 17 lapkričio 2012 - 21:58
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(ČIČI @ 2012 11 15, 10:40)
speji ir vyra palepinti, ir prie PC pasedeti...  biggrin.gif

as pasidariau vyturiska peleda  lotuliukas.gif  vakare noriu miego, bet ryte irgi  cool.gif

Užmigdau svo brangenybes ir vakaras mano lotuliukas.gif
Čiči, virsti meškute, kuri ruošiasi žiemos miegui lotuliukas.gif

QUOTE(*tigriukas* @ 2012 11 15, 16:13)
*O kaip šiandien vyro sveikata?  g.gif

pas mus namie ankščiau be kokios 00:30, ar 1:00 nakties neidavom miegoti, o dabar jau nuo vasaros aš esu griežtai pasakiusi, kad 22 val, televizorius išjungtas ir miegam  ax.gif o jeigu ne tai vyras gali eit žiūrėti į virtuvę tv  ax.gif aš noriu poilsio
ai, nu vieną kartą į savaitę yra išimtis  blush2.gif tai I 22 val. rodo Nusivylusios namų šeimininkės  wub.gif tai mano filmas, ir tada žiūrim 

*Jau sveikas smile.gif
*MB eina miegoti apie 22 val., bet sūnus tik 22,30 nors keliasi abu 7 ryto. Nuvarau sūnų miegoti anksčiau, tai neužmiega, skambina man iš savo kambario ir sako: pasikalbam, neužmiegu lotuliukas.gif
Tigriuk, aš tai šeimininkes parsisiunčiau ir pasižiūrėjau, kad nereiktų laukti naujų serijų visą savaitę ir, kad nebūtų reklamos mirksiukas.gif
Atsakyti
gal noretumete savo mergaites pradziuginti tokiais ir panasiais pakabuciais... biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

kaina: "sidabriniu"- 15 lt
"variniu"- 20 lt

galima isgraviruoti varda + 5 lt

Cia tokiai merginai padedu ax.gif

Labukas visoms,

Simonsita, Tu tikra saunuole thumbup.gif Tikra mama ir tikra Zmona 4u.gif

Sakai meskute virstu doh.gif tikiuosi ne svorio atzvilgiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 11 20, 00:44)
Sveikutės  4u.gif

Užmigdau svo brangenybes ir vakaras mano  lotuliukas.gif
Čiči, virsti meškute, kuri ruošiasi žiemos miegui  lotuliukas.gif
*Jau sveikas  smile.gif
*MB eina miegoti apie 22 val., bet sūnus tik 22,30 nors keliasi abu 7 ryto. Nuvarau sūnų  miegoti anksčiau, tai neužmiega, skambina man iš savo kambario ir sako: pasikalbam, neužmiegu  lotuliukas.gif
Tigriuk, aš tai šeimininkes parsisiunčiau ir pasižiūrėjau, kad nereiktų laukti naujų serijų visą savaitę ir, kad nebūtų reklamos  mirksiukas.gif

ai, mano palaukia kol užmigsiu ir tada namie naktinis gyvenimas thumbup.gif , o man su tuo dalyku nėra sunku, spėju tik galvą padėt biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginukės.......
matai visai neblogai gyvenat......
užsuku vis paskaityti,oparašyti nelabai turiu ka...o ir to laiko vis pritruksta...skubu,lekiu....
praėjo mano mažosios koncertas pirmas....tai buvo lakstymo,repeticijų ir t.t....žinoma mama labiau jaudinosi negu mergaitė..... ax.gif bet svarbu viskas gerai pavyko......
dabar vėl gruodžio 8 koncertuos musų vaikučiai per eglutės yžiebimą.....taip man gražu kai tokie maži pipirai šoka ir dainuoja..... wub.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

pas mane nieko gero. Laikas siaubingai greit bėga doh.gif čia rytas, čia vakaras, o čia jau mėnesio pabaiga unsure.gif jau suku galvą apie dovanas vaikams g.gif

QUOTE(Simonsita @ 2012 11 20, 01:44)
* Nuvarau sūnų  miegoti anksčiau, tai neužmiega, skambina man iš savo kambario ir sako: pasikalbam, neužmiegu  lotuliukas.gif
*Tigriuk, aš tai šeimininkes parsisiunčiau ir pasižiūrėjau, kad nereiktų laukti naujų serijų visą savaitę ir, kad nebūtų reklamos  mirksiukas.gif

*šposininkas sūnus

*gal reik ir man g.gif nes esu pora serijų ir praleidusi ax.gif

ČIČI,
Labai gražūs pakabukai wub.gif
Ačiū, bet maniškė jau pati renkasi ax.gif

kirbe,
sėkmės, pasisekimo dukriukui, o mamai mažiau jaudulio 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(ČIČI @ 2012 11 20, 10:44)
*gal noretumete savo mergaites pradziuginti tokiais ir panasiais pakabuciais...  *Sakai meskute virstu  doh.gif  tikiuosi ne svorio atzvilgiu 

*Labai dailūs pakabučiai, bet, kad visos mano pažįstamos damos tokių nenešioja.
*Tikrai tik žiemos miegą turėjau mintyje blush2.gif
Oi, man iki tikros mamos ir žmonos kaip iki mėnulio pėškom lotuliukas.gif Dar yra kur tobulėti, bet tingisi lotuliukas.gif

QUOTE(bjaurybe @ 2012 11 21, 15:10)
ai, mano palaukia kol užmigsiu ir tada namie naktinis gyvenimas thumbup.gif , o man su tuo dalyku nėra sunku, spėju tik galvą padėt

O aš laukiu kol pas mane visi sumigs, taip ramu namie ir filmui ar knygai susikaupti galima.

QUOTE(*tigriukas* @ 2012 11 23, 13:00)
*gal reik ir man  g.gif nes esu pora serijų ir praleidusi 

Rusiškai yra geras daugiabalsis vertimas puslapyje Lostfilm. Nereikia registruotis, nereikia dalintis.
Tikiuosi čia nesiskaito reklama blush2.gif

Kirbe, sėkmės tavo panelytei koncerte.
Aš irgi jaudinuosi kai mano Simonas dainuoja, kad nesuklystų, kad teksto nepamirštų ir taip be galo. Dabar dar karate varžybos prisidėjo, vėl, kad teisingai viską atliktų, kad skaudžiai negautų doh.gif
Atsakyti
Simonsita, tikrai save nuvertini biggrin.gif

Kai mano sunus lanke karate doh.gif net nekvepuodavau per varzybas, kol jo kova nesibaigdavo lotuliukas.gif o kai budavo egzaminai doh.gif tai vos "nemirdavau"...
Taip ir dabar yra tik kitose srityse biggrin.gif Kirbe, sekmes dukrytei - viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(ČIČI @ 2012 11 24, 20:39)
Simonsita, tikrai save nuvertini 

blush2.gif juk tobulėjimui ribų nėra, o aš vietoj dulkių šluostymo knygą skaitau lotuliukas.gif

Mano dičkis kosėt pradėjo, dvi dienas kosėjo, o vakar naktį temperatūra pakilo, tai neleidau į mokyklą. Šiandien visą dieną bimbinėjo, sesę erzino ir energija " per kraštus " liejosi, tai ryt jau žygiuos į mokyklą, nors ir labai dar norisi ligonį vaidinti. Tiesa pasakius vakar sunkiai atsikosėjo, o temperatūra taip puikiai patvarkė, kad šiandien jau ir kosėjo šlapiau ir daug rečiau.
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 11 27, 00:23)
Sveikutės  4u.gif

1. blush2.gif  juk tobulėjimui ribų nėra, o aš vietoj dulkių šluostymo knygą skaitau  lotuliukas.gif

2. Mano dičkis kosėt pradėjo, dvi dienas kosėjo, o vakar naktį temperatūra pakilo, tai neleidau į mokyklą. Šiandien visą dieną bimbinėjo, sesę erzino ir energija " per kraštus " liejosi, tai ryt jau žygiuos į mokyklą, nors ir labai dar norisi ligonį vaidinti. Tiesa pasakius vakar sunkiai atsikosėjo, o temperatūra taip puikiai patvarkė, kad šiandien jau ir kosėjo šlapiau ir daug rečiau.

1. tai as ir nesakiau, kad esi tobula namu tvarkytoja lotuliukas.gif

2. sveikatytes Tavo berniukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif o kad namuose reikia sese paerzinti doh.gif pas mus tai iprasta...
Atsakyti

Sveikutės 4u.gif

QUOTE(Simonsita @ 2012 11 20, 01:44)
Nuvarau sūnų  miegoti anksčiau, tai neužmiega, skambina man iš savo kambario ir sako: pasikalbam, neužmiegu  lotuliukas.gif

na maniškis dar paskambinti nemoka, užtat kol užmiega gal 20 kartų mane kviečiasi, niekaip neišgyvendinam šito įpročio... sako, sėsk mama šalia, pasikalbėti su tavim noriu, ir pradeda pasakoti apie visokius tankus ir robotus biggrin.gif

Šeimininkes kažkada visas atsisiunčiau ir peržiūrėjau per mėnesį, dabar jau nieko nepamenu doh.gif
Dabar ekstrasesnų dar paskutinį sezoną reikia atsisiųsti. Aš per tv niekad nežiūriu, ten reklamos vienos :/

Kas naudojatės FB, prašom, paspauskit nuotraukai "like" ir "share" sudalyvausit konkurse o tuo pačiu ir palaikysit mane smile.gif
kalėdinis Angelas

Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2012 11 27, 09:20)

Kas naudojatės FB, prašom, paspauskit nuotraukai "like" ir "share" sudalyvausit konkurse o tuo pačiu ir palaikysit mane smile.gif
kalėdinis Angelas

pioneer.gif
Atsakyti