Labukas,
Ivanausko spektaklis labai patiko o buvau kazkada Smorigino .... daugiau neiciau (nors tada net Butkus soko)...... Tiesa, mano vyras irgi nera didelis spektakliu megejas, jei jis neina - einu su drauge
vesiu savo Aiste pas lorista ir bandysiu ikalbeti, kad polipus reikia salinti....
Simonsita, dziugu, kad mama gerai ir kad save saugo
vakarykste saulyte man irgi patiko
Sveikutės
Aš visada naktinėju, esu pelėda o praėjusią naktį MB turėjo temperatūros, tai šalta, tai karšta, tai tabletę paduoti, tai vandenuko atnešti.... Žodžiu naktis ilga buvo
QUOTE(*tigriukas* @ 2012 11 14, 12:20)
o siaube taip vėlai rašyta nesimiega
Aš visada naktinėju, esu pelėda o praėjusią naktį MB turėjo temperatūros, tai šalta, tai karšta, tai tabletę paduoti, tai vandenuko atnešti.... Žodžiu naktis ilga buvo
QUOTE(Simonsita @ 2012 11 14, 22:13)
Sveikutės
speji ir vyra palepinti, ir prie PC pasedeti...
as pasidariau vyturiska peleda vakare noriu miego, bet ryte irgi
Labukas
QUOTE(Simonsita @ 2012 11 14, 23:13)
Sveikutės
Užjaučiu
O kaip šiandien vyro sveikata?
pas mus namie ankščiau be kokios 00:30, ar 1:00 nakties neidavom miegoti, o dabar jau nuo vasaros aš esu griežtai pasakiusi, kad 22 val, televizorius išjungtas ir miegam o jeigu ne tai vyras gali eit žiūrėti į virtuvę tv aš noriu poilsio
ai, nu vieną kartą į savaitę yra išimtis tai I 22 val. rodo Nusivylusios namų šeimininkės tai mano filmas, ir tada žiūrim
Aš jau nmepamneu kada kur buvau...vis reikia ko nors, panai briketus , dabar kompo, tai batų, tai striukės...ai..... nėra net prasmės jokios, baigiam degraduoti
QUOTE(bjaurybe @ 2012 11 16, 08:55)
Aš jau nmepamneu kada kur buvau...vis reikia ko nors, panai briketus , dabar kompo, tai batų, tai striukės...ai..... nėra net prasmės jokios, baigiam degraduoti
na ka Tu visko ir mums reikia... o i spektaklius einu todel, kad gaunu karts nuo karto kvietimus
Vakar su Aiste buvom pas LOR - pasake, kad reikia pjauti.... taip ir padarysim artimiausiu metu...
Va, mano panienka
Laba
nenusimink
mes jau baigėm mokėti už breketus sumos didelės, bet reikėjo dukrai, nes dantukai labai baisiai kreivi, o dabar kai jau rezultatai matosi neįtikėtina, kad taip galima dailiai ištiesinti nors teko ir rauti net keturis sveikus dantukus, kad viskas susidėliotų gražiai kiek vargo buvo, nes labai jau nemaloni procedūra.Brrrr, net nesinori prisiminti dukters liūdnu, persigandusių akyčių, ašarėlių...
ČIČI,
labai miela dukrytė
QUOTE(bjaurybe @ 2012 11 16, 09:55)
nenusimink
mes jau baigėm mokėti už breketus sumos didelės, bet reikėjo dukrai, nes dantukai labai baisiai kreivi, o dabar kai jau rezultatai matosi neįtikėtina, kad taip galima dailiai ištiesinti nors teko ir rauti net keturis sveikus dantukus, kad viskas susidėliotų gražiai kiek vargo buvo, nes labai jau nemaloni procedūra.Brrrr, net nesinori prisiminti dukters liūdnu, persigandusių akyčių, ašarėlių...
ČIČI,
labai miela dukrytė
aciu
as manau, kad sunui reikes breketu (kiek jie kastuoja ) tik... jis groja trimitu, idomu ar netrukdys
as manau, kad sunui reikes breketu (kiek jie kastuoja ) tik... jis groja trimitu, idomu ar netrukdys
QUOTE(ČIČI @ 2012 11 16, 13:01)
aciu
4,5 apačia ir 4,5 viršus, čia neįskaičiuota visi paruošiamieji darbai prieš ir plokštelė po nuėmimo
QUOTE(bjaurybe @ 2012 11 16, 13:21)
4,5 apačia ir 4,5 viršus, čia neįskaičiuota visi paruošiamieji darbai prieš ir plokštelė po nuėmimo
QUOTE(bjaurybe @ 2012 11 16, 14:21)
kur čia tiek kainuoja
mes lankomės čia dėl breketų mums viršus ir apačia kainavo 4700,70 ct.