Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

Labukas,

Na, Simonsita, turejai malonaus darbelio thumbup.gif bet dabar grazu...

O as si savaitgali buvau 10-ose mano kumino mirimo metinese... Malonu buvo pabuti su giminimis, tik gaila, kad tokia proga...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(ČIČI @ 2012 10 15, 10:37)
Na, Simonsita, turejai malonaus darbelio  thumbup.gif  bet dabar grazu...

O as si savaitgali buvau 10-ose mano kumino mirimo metinese...  Malonu buvo pabuti su giminimis, tik gaila, kad tokia proga

Aga, gražu ax.gif Truputi neramu buvo, nes užsakinėjom iš katalogo. "Gyvo" to baldo nematėm, bet atvežė tiksliai tų išmatavimų kokius užsakėm ir gobeleno spalva nesiskiria nuo paveiksliuko.

MB pusėje tai jie tik per laidotuves ir susitinka, o pas mane tai dažnokai matomės ir su dėdėm, ir su tetom, ir su pusbroliais, ir pusserėmis.
Atsakyti
pas mus irgi tokia giminele, kad praktiskai tik per laidotuves doh.gif Man tai nepatinka, bet... kad ir mano vyras toks... dar pradzioj bandziu ir su jo gimine rysius palaikyti, bet pamaciau, kad nera vilciu... O jis pareiske, kad jei nera atgalinio rysio, tai nera ko "investuot"... bet, kad ir pats tuo atgaliniu rysiu netryksta sakyciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 10 15, 13:35)
pas mus irgi tokia giminele, kad praktiskai tik per laidotuves  doh.gif Man tai nepatinka, bet... kad ir mano vyras toks... dar pradzioj bandziu ir su jo gimine rysius palaikyti, bet pamaciau, kad nera vilciu... O jis pareiske, kad jei nera atgalinio rysio, tai nera ko "investuot"... bet, kad ir pats tuo atgaliniu rysiu netryksta sakyciau...  g.gif

mano vyro giminėj tas pats, broliai Kaune visi gyvena, o matosi tik per susiėjimus pas tėvus į metus kartą doh.gif
Iš mano pusės giminių nėra, taip, kad neturim jokių giminių susiėjimų schmoll.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

QUOTE(ČIČI @ 2012 10 12, 08:31)
na, ka pabandziau  biggrin.gif  laike sunus... o jis kruta kaip  doh.gif  vos iduriau... cype maziukas, bet suleidau  didis.gif

šaunuolė 4u.gif

QUOTE(Simonsita @ 2012 10 12, 16:25)
O priimti nepriimsim, nes nebuvai iš to būrio išmesta  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(ČIČI @ 2012 10 15, 09:37)
*Na, Simonsita, turejai malonaus darbelio  thumbup.gif  bet dabar grazu...

**O as si savaitgali buvau 10-ose mano kumino mirimo metinese...  Malonu buvo pabuti su giminimis, tik gaila, kad tokia proga...

* drinks_cheers.gif
** pas mus tas taip pat blush2.gif pasimatom tik per laidotuves, ar kokias tai metines blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(ČIČI @ 2012 10 15, 15:35)
atgaliniu rysiu netryksta sakyciau... 

Kaip MB sako: nežaisiu futbolo į vienus vartus lotuliukas.gif
Yra pas mus giminėje tokių žmonių su kuriais nesinori palaikyti ryšio, tai gal taviškiui taip pat.

QUOTE(bjaurybe @ 2012 10 16, 19:11)
mano vyro giminėj tas pats, broliai Kaune visi gyvena, o matosi tik per susiėjimus pas tėvus į metus kartą doh.gif
Iš mano pusės giminių nėra, taip, kad neturim jokių giminių susiėjimų

blink.gif Net liūdna pasidarė pgalvojus, kad brolį ir sesę tik kartą per metus pamatyčiau...
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 10 19, 00:48)
Sveikutės  4u.gif
Yra pas mus giminėje tokių žmonių su kuriais nesinori palaikyti ryšio, tai gal taviškiui  taip pat.

irnesakyk.gif jis apskritai mazai su kuo nori ta rysi palaikyti... o dabar, kai dar susirgo, tai is vis nieko nenori "matyti"... verysad.gif

bet ka as cia, labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(ČIČI @ 2012 10 19, 10:04)
irnesakyk.gif  jis apskritai mazai su kuo nori ta rysi palaikyti... o dabar, kai dar susirgo, tai is vis nieko nenori "matyti"...  verysad.gif
bet ka as cia, labas rytas visoms 

Sunku kai blogai jautiesi visiems šypsotis. Tikiuosi taviškis dažniau jausis geriau, nei blogiau ir nuotaika bus geresnė 4u.gif

QUOTE(gudrene @ 2012 10 19, 10:52)
Labas

Tai kaip čia dabar tik "Labas" blink.gif
Kaip mažoji auga, kaip dičkiams sekasi, kaip pati gyvuoji....Viską kloji ir greitai lotuliukas.gif
Atsakyti
o Simonsita kaip prigriebė..... lotuliukas.gif greit kloji Gudrene viska.......kaip sekasi...... smile.gif

mes šiandien pas mama sulėkėm visi...tai taip smagu pasibuti...broliai sesės...jau beveik visi su šeimom...pas mus dažni tokie susiburimai...... thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,

Kibe, saunu thumbup.gif

O mes vakar Venes rage buvom bigsmile.gif

Be to, praeita savaite atsventem 15 metu santuokos jubilieju biggrin.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
savaitgalis pralėkė doh.gif šiek tiek pasidarbavom sodyboj, nes medžiai kaip pašėlę meta lapus doh.gif nors dar bus, bet jau vis mažiau ax.gif

QUOTE(kirbe @ 2012 10 21, 19:37)
mes šiandien pas mama sulėkėm visi...tai taip smagu pasibuti...broliai sesės...jau beveik visi su šeimom...pas mus dažni tokie susiburimai...... thumbup.gif

kaip smagu bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(ČIČI @ 2012 10 22, 10:28)
O mes vakar Venes rage buvom  bigsmile.gif 

ir geras oras buvo bigsmile.gif kaip tik tinkamas tokiai išvykai wub.gif
Atsakyti