Labukas,
Na, Simonsita, turejai malonaus darbelio bet dabar grazu...
O as si savaitgali buvau 10-ose mano kumino mirimo metinese... Malonu buvo pabuti su giminimis, tik gaila, kad tokia proga...
Sveikutės
Aga, gražu Truputi neramu buvo, nes užsakinėjom iš katalogo. "Gyvo" to baldo nematėm, bet atvežė tiksliai tų išmatavimų kokius užsakėm ir gobeleno spalva nesiskiria nuo paveiksliuko.
MB pusėje tai jie tik per laidotuves ir susitinka, o pas mane tai dažnokai matomės ir su dėdėm, ir su tetom, ir su pusbroliais, ir pusserėmis.
QUOTE(ČIČI @ 2012 10 15, 10:37)
Na, Simonsita, turejai malonaus darbelio bet dabar grazu...
O as si savaitgali buvau 10-ose mano kumino mirimo metinese... Malonu buvo pabuti su giminimis, tik gaila, kad tokia proga
O as si savaitgali buvau 10-ose mano kumino mirimo metinese... Malonu buvo pabuti su giminimis, tik gaila, kad tokia proga
Aga, gražu Truputi neramu buvo, nes užsakinėjom iš katalogo. "Gyvo" to baldo nematėm, bet atvežė tiksliai tų išmatavimų kokius užsakėm ir gobeleno spalva nesiskiria nuo paveiksliuko.
MB pusėje tai jie tik per laidotuves ir susitinka, o pas mane tai dažnokai matomės ir su dėdėm, ir su tetom, ir su pusbroliais, ir pusserėmis.
pas mus irgi tokia giminele, kad praktiskai tik per laidotuves Man tai nepatinka, bet... kad ir mano vyras toks... dar pradzioj bandziu ir su jo gimine rysius palaikyti, bet pamaciau, kad nera vilciu... O jis pareiske, kad jei nera atgalinio rysio, tai nera ko "investuot"... bet, kad ir pats tuo atgaliniu rysiu netryksta sakyciau...
QUOTE(ČIČI @ 2012 10 15, 13:35)
pas mus irgi tokia giminele, kad praktiskai tik per laidotuves Man tai nepatinka, bet... kad ir mano vyras toks... dar pradzioj bandziu ir su jo gimine rysius palaikyti, bet pamaciau, kad nera vilciu... O jis pareiske, kad jei nera atgalinio rysio, tai nera ko "investuot"... bet, kad ir pats tuo atgaliniu rysiu netryksta sakyciau...
mano vyro giminėj tas pats, broliai Kaune visi gyvena, o matosi tik per susiėjimus pas tėvus į metus kartą
Iš mano pusės giminių nėra, taip, kad neturim jokių giminių susiėjimų
Laba
šaunuolė
*
** pas mus tas taip pat pasimatom tik per laidotuves, ar kokias tai metines
QUOTE(ČIČI @ 2012 10 12, 08:31)
na, ka pabandziau laike sunus... o jis kruta kaip vos iduriau... cype maziukas, bet suleidau
šaunuolė
QUOTE(Simonsita @ 2012 10 12, 16:25)
O priimti nepriimsim, nes nebuvai iš to būrio išmesta
QUOTE(ČIČI @ 2012 10 15, 09:37)
*Na, Simonsita, turejai malonaus darbelio bet dabar grazu...
**O as si savaitgali buvau 10-ose mano kumino mirimo metinese... Malonu buvo pabuti su giminimis, tik gaila, kad tokia proga...
**O as si savaitgali buvau 10-ose mano kumino mirimo metinese... Malonu buvo pabuti su giminimis, tik gaila, kad tokia proga...
*
** pas mus tas taip pat pasimatom tik per laidotuves, ar kokias tai metines
Sveikutės
Kaip MB sako: nežaisiu futbolo į vienus vartus
Yra pas mus giminėje tokių žmonių su kuriais nesinori palaikyti ryšio, tai gal taviškiui taip pat.
Net liūdna pasidarė pgalvojus, kad brolį ir sesę tik kartą per metus pamatyčiau...
QUOTE(ČIČI @ 2012 10 15, 15:35)
atgaliniu rysiu netryksta sakyciau...
Kaip MB sako: nežaisiu futbolo į vienus vartus
Yra pas mus giminėje tokių žmonių su kuriais nesinori palaikyti ryšio, tai gal taviškiui taip pat.
QUOTE(bjaurybe @ 2012 10 16, 19:11)
mano vyro giminėj tas pats, broliai Kaune visi gyvena, o matosi tik per susiėjimus pas tėvus į metus kartą
Net liūdna pasidarė pgalvojus, kad brolį ir sesę tik kartą per metus pamatyčiau...
QUOTE(Simonsita @ 2012 10 19, 00:48)
Sveikutės
jis apskritai mazai su kuo nori ta rysi palaikyti... o dabar, kai dar susirgo, tai is vis nieko nenori "matyti"...
bet ka as cia, labas rytas visoms
Labas
Sveikutės
Sunku kai blogai jautiesi visiems šypsotis. Tikiuosi taviškis dažniau jausis geriau, nei blogiau ir nuotaika bus geresnė
Tai kaip čia dabar tik "Labas"
Kaip mažoji auga, kaip dičkiams sekasi, kaip pati gyvuoji....Viską kloji ir greitai
QUOTE(ČIČI @ 2012 10 19, 10:04)
jis apskritai mazai su kuo nori ta rysi palaikyti... o dabar, kai dar susirgo, tai is vis nieko nenori "matyti"...
Sunku kai blogai jautiesi visiems šypsotis. Tikiuosi taviškis dažniau jausis geriau, nei blogiau ir nuotaika bus geresnė
QUOTE(gudrene @ 2012 10 19, 10:52)
Labas
Tai kaip čia dabar tik "Labas"
Kaip mažoji auga, kaip dičkiams sekasi, kaip pati gyvuoji....Viską kloji ir greitai
o Simonsita kaip prigriebė..... greit kloji Gudrene viska.......kaip sekasi......
mes šiandien pas mama sulėkėm visi...tai taip smagu pasibuti...broliai sesės...jau beveik visi su šeimom...pas mus dažni tokie susiburimai......
mes šiandien pas mama sulėkėm visi...tai taip smagu pasibuti...broliai sesės...jau beveik visi su šeimom...pas mus dažni tokie susiburimai......
Labukas,
Kibe, saunu
O mes vakar Venes rage buvom
Be to, praeita savaite atsventem 15 metu santuokos jubilieju
Kibe, saunu
Be to, praeita savaite atsventem 15 metu santuokos jubilieju
Laba
savaitgalis pralėkė šiek tiek pasidarbavom sodyboj, nes medžiai kaip pašėlę meta lapus nors dar bus, bet jau vis mažiau
kaip smagu
ir geras oras buvo kaip tik tinkamas tokiai išvykai
savaitgalis pralėkė šiek tiek pasidarbavom sodyboj, nes medžiai kaip pašėlę meta lapus nors dar bus, bet jau vis mažiau
QUOTE(kirbe @ 2012 10 21, 19:37)
kaip smagu
QUOTE(ČIČI @ 2012 10 22, 10:28)
ir geras oras buvo kaip tik tinkamas tokiai išvykai