Sveikos
[quote=ČIČI,2012 09 27, 07:23]
jos neilgi plaukai, bet... juk eile ir prie duso, ir prie dziovintuvu...
MB tai bambeklis negaliu pakest...
[/quote]
Aš tai saviškiai feną įdaviau, kad nereikėtu eilėj laukti.
[quote=Simonsita,2012 09 29, 22:53]
Sveikutės
quote=ČIČI,2012 09 27, 09:23]
MB tai bambeklis negaliu pakest...
[/quote]
Maniškis anksčiau bambėdavo, ko aš taip ilgai ruošiuosi, kai reikia kur nors važiuoti, jis jau kieme, o aš dar kuičiuosi ir t.t ir t.t..
Po kelių apsirėkavimų išsiaiškinom. Mat jis apsirengia ir "skuba" o aš perrengiu abu vaikus, persirengiu pati, tada vaikams stiukes ir batus ir tik tada pati. Taip ir likdavau paskutinė. Kai kelis kartus pasiunčiau mažają su drabužiais pas tėtį pagalbos, burbėjimas užsibaigė. Dabar ramiai laukia kol aš išsiruošiu. Aišku ir sūnui jau nereikia drabužių padavinėti, tik pasakau ką rengtis
[/quote]
Pas mane lygiai tokia pati situacija. Mama turi visus suruošti , aprenkti, pati susiruošti ir išeiti pirma , nes kitaip be bu bu bu niekaip neišvažiuojam.
Mano mažoji vėl serga, temp. 38. Tik pagijom, savaitę paėjom į darželį ir hopt už vadžių vėl iš pradžių. Einant miegot vaistus į ausytes lašinomės, nes pradėjo sakyt jog skauda. Net nebežinau ką daryt, kaip su tom ligom kariaut, kaip imunitetą sustiprint
Labukas,
vadinasi visi vyrai vienodi
vadinasi visi vyrai vienodi
Labukas,
ar sveikos visos ir visi?
MB jau daugiau negu savaite sloguoja ir koset pradejo, mazoji tai sloguoja, tai ne... o as vakar pradejau... tikiuosi, kad dickis atlaikys
MB jau daugiau negu savaite sloguoja ir koset pradejo, mazoji tai sloguoja, tai ne... o as vakar pradejau... tikiuosi, kad dickis atlaikys
Sveikutės
Aš po ligos jau dirbu, bet trupytį su dukra yra problemų, gal kuri turit pažįstamą gerą chirurgą?
Aš po ligos jau dirbu, bet trupytį su dukra yra problemų, gal kuri turit pažįstamą gerą chirurgą?
QUOTE(bjaurybe @ 2012 10 02, 12:02)
Sveikutės
kas nutiko
zibute0203,
sveikatytės
ČIČI,
taip pat sveikatytės
Ne, neturiu
kas nors labai rimto
sveikatytės
ČIČI,
taip pat sveikatytės
QUOTE(bjaurybe @ 2012 10 02, 12:02)
Sveikutės
Ne, neturiu
kas nors labai rimto
Sveikutės
Mes jau sveikos Truputi slogavom su dukryte, o vyrai atsilaikė.
Sveikatos Jums, o dičkiui stiprybės, kad nuo "zarazų" apsigintų
Bjaurybe, gaila, bet jokio gero ( ar negero) chirurgo nežinau
QUOTE(ČIČI @ 2012 10 02, 11:03)
Mes jau sveikos Truputi slogavom su dukryte, o vyrai atsilaikė.
Sveikatos Jums, o dičkiui stiprybės, kad nuo "zarazų" apsigintų
Bjaurybe, gaila, bet jokio gero ( ar negero) chirurgo nežinau
Labukas,
deja, dickis irgi neatlaike
deja, dickis irgi neatlaike
QUOTE(*tigriukas* @ 2012 10 02, 11:59)
zibute0203,
sveikatytės
ČIČI,
taip pat sveikatytės
Ne, neturiu
kas nors labai rimto
sveikatytės
ČIČI,
taip pat sveikatytės
Ne, neturiu
kas nors labai rimto
kaip ir nežino
Papildyta:
QUOTE(Simonsita @ 2012 10 02, 21:33)
ai, rydienai užregistravau pas Malcių klinikose, pas Kildą neįmanoma patekt
Sveikutės
Bjaurybe, ką pasakė chirurgas? Tikiuosi nieko labai rimto?
QUOTE(bjaurybe @ 2012 10 03, 11:27)
ai, rydienai užregistravau pas Malcių klinikose, pas Kildą neįmanoma patekt
Bjaurybe, ką pasakė chirurgas? Tikiuosi nieko labai rimto?
QUOTE(Simonsita @ 2012 10 06, 00:00)
ai, žodžiu, apendicitas ar ne apendicitas nežino, trise dvi valandas tarėsi, nusprendė nepjauti. Tipo spaudžaint skauda kaip ir chirurginis dalykas bet simptomai neįprasti....4-5 abi dienas klinikose prabuvome, dabar vėl 3 varysim