Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

Laba rytas smile.gif

Dėl vaikų pratybų tai ką galiu pasakyti doh.gif kad kuo toliau tuo jos brangesnės cool.gif
sūnui jau esam išleidę 170 lt. ir dar sakė, kad bus... o dukrai kol kas tik 90 lt. irgi sakė, kad dar reikės pirkti.

o šeip tai kaip ir nieko naujo ax.gif neskaitant, kad snarglys iki žemės, bet dėkui COLDREX jau sveikata gerėja smile.gif spėju, kad pagavo virusas.
Linkiu neperšalti, ir nepasigauti kokio viruso smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas mus darbe serga, penktadienį man jau gerai buvo unsure.gif , šeštadienį vienai panai, sekmadienį kitai doh.gif
Atsakyti
Labukas, kur dingot? Ar jau "uzsalot"? biggrin.gif
Atsakyti
Sergam ,užpuolė virusas doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Mane irgi sloga užpuolė doh.gif Mažoji persirgo ir man prilipo. Gerai kad labai lengva slogyte, naktį miegojo gerai, tik panosė paraudo nuo trynimo lotuliukas.gif Tai tikiuosi ir man nebus pats baisiausias virusas .
Lekiam ir lekiam, čia pirmadienis, čia penktadienis. Savaitgalį metų darbą nudirbau: nusivaliau langus anto aukšto, tuos kur nesidarinėja, teko nuo kopėčių valyti, tai biski kinkos drebėjo, bet kaip sakė bendradarbė, per Kalėdas gali tikėtis dovanų- pliusuką turi lotuliukas.gif
Sūnus pradėjo lankyti karate, tai triskart per savaitę vežam į treniruotę. Nuvežtų ir parsivežtu MB, bet mažajai labai patinka žiūrėti kaip jis treniruojasi,o man po treniruotės sulankstyti kimono, nes pats suraito ir sukiša į kuprinę. Atsibodo lyginti prieš kiekvieną treniruotę. Taip ir važiuojam visi parsivežti po treniruotės smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Matau virusas eina per visa Lietuva smile.gif

pas mane irgi buvo sloga, kosulys, temperatūra smile.gif Kapanojausi beveik dvi savaites. Vienas savaitgalis buvo lovoj su 38 temperatūra, ir varvančia nosimi, bet jau sveika ir jau darbe, nors aplink virusiukai sukasi doh.gif bandau atsišaudyti, atsilaikyti.

Simonsita
ko tik mamos nepadaro dėl savo vaikų smile.gif argi vyrai lauktų, ar gražiai lankstytų kimono ax.gif maniškis sakytų taip: susigrūdai, vadinasi tau taip gerai smile.gif tad taip ir eik cool.gif
Atsakyti
Labukas,

taip... virusas vaiksto visur - musu seimoje irgi tai gerkles skauda, tai nosys varva...

Tigriuk, Tu teisi, tik mamos tai gali... mano vyras irgi nei laukti nemegsta, nei sutvarkyti kuprines... doh.gif Va, mazoji pradejo baseina lankyti, tai liepiu labai gerai plaukus issidziovinti, vaikas ir stengiasi (manes ten neileidzia)... o vyras sako - ka ten tiek ilgai reikia daryti? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(*tigriukas* @ 2012 09 25, 11:51)
ko tik mamos nepadaro dėl savo vaikų  smile.gif argi vyrai lauktų, ar gražiai lankstytų kimono  ax.gif maniškis sakytų taip: susigrūdai, vadinasi tau taip gerai  smile.gif tad taip ir eik 

Maniškis laukia ir leidžia man ramiai po treniruotės kimono sulankstyti lotuliukas.gif Kad nerėkia paskubėk, jau irgi gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kiti vaikai paprašo ir treneris padeda susilankstyti, bet maniškis dar kuklinasi paprašyti, tai teks namie "patreniruoti" lankstyti.

QUOTE(ČIČI @ 2012 09 26, 10:07)
Tu teisi, tik mamos tai gali... mano vyras irgi nei laukti nemegsta, nei sutvarkyti kuprines...  doh.gif  Va, mazoji pradejo baseina lankyti, tai liepiu labai gerai plaukus issidziovinti, vaikas ir stengiasi (manes ten neileidzia)... o vyras sako - ka ten tiek ilgai reikia daryti? 

Aš sūnui 15 minučių džiovindavau, tai mergaitei, tikriausiai, visą pusvalandį reik pūsti, kol išdžiūna.
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 09 26, 21:27)
Aš sūnui 15 minučių džiovindavau, tai mergaitei, tikriausiai,  visą pusvalandį reik pūsti, kol išdžiūna.

jos neilgi plaukai, bet... juk eile ir prie duso, ir prie dziovintuvu...

MB tai bambeklis doh.gif negaliu pakest...
Atsakyti
Laba ryta smile.gif

Oras labai gražus wub.gif
taip ir nesinori eit į darbą, o eit pasivaikščioti kur į parką biggrin.gif

QUOTE(ČIČI @ 2012 09 26, 09:07)
Labukas,

taip... virusas vaiksto visur - musu seimoje irgi tai gerkles skauda, tai nosys varva...

Tigriuk, Tu teisi, tik mamos tai gali... mano vyras irgi nei laukti nemegsta, nei sutvarkyti kuprines...  doh.gif  Va, mazoji pradejo baseina lankyti, tai liepiu labai gerai plaukus issidziovinti, vaikas ir stengiasi (manes ten neileidzia)... o vyras sako - ka ten tiek ilgai reikia daryti?  doh.gif  doh.gif  doh.gif

pas mus taip pat virusiukas sukasi ir vėl doh.gif

va, va, dukriukas su sūnum lankė baseiną, aš taip pat sakiau, kad būtinai turi labai gerai išsidžiovinti plaukus, ir tegul neskuba. O vyras sėdi mašinoj ir čirška ką ji ten taip ilgai daro doh.gif juk kiek čia iki tos mašinos eiti, gali kepurę užsidėti ir eiti doh.gif

QUOTE(ČIČI @ 2012 09 27, 08:23)
MB tai bambeklis  doh.gif  negaliu pakest...

mano vyras toks pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2012 09 27, 09:07)
Laba ryta  smile.gif

Oras labai gražus  wub.gif
taip ir nesinori eit į darbą, o eit pasivaikščioti kur į parką  biggrin.gif
pas mus taip pat virusiukas sukasi ir vėl  doh.gif

va, va, dukriukas su sūnum lankė baseiną, aš taip pat sakiau, kad būtinai turi labai gerai išsidžiovinti plaukus, ir tegul neskuba. O vyras sėdi mašinoj ir čirška ką ji ten taip ilgai daro  doh.gif  juk kiek čia iki tos mašinos eiti, gali kepurę užsidėti ir eiti  doh.gif mano vyras toks pats  doh.gif

pas mus irgi geras oras thumbup.gif

o kai suserga, sako, ko nepriziurejai ar neprisiziurejai...
gerai, kad as pati vairuoju, tai stengiuosi apsieiti be MB pagalbos siuo klausimu... tik kartais, kai turim tolimesniu planu, kur nors nuvaziuoti... tenka isgirti bambejimu...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
quote=ČIČI,2012 09 27, 09:23]
MB tai bambeklis doh.gif negaliu pakest...
[/quote]
Maniškis anksčiau bambėdavo, ko aš taip ilgai ruošiuosi, kai reikia kur nors važiuoti, jis jau kieme, o aš dar kuičiuosi ir t.t ir t.t..
Po kelių apsirėkavimų išsiaiškinom. Mat jis apsirengia ir "skuba" o aš perrengiu abu vaikus, persirengiu pati, tada vaikams stiukes ir batus ir tik tada pati. Taip ir likdavau paskutinė. Kai kelis kartus pasiunčiau mažają su drabužiais pas tėtį pagalbos, burbėjimas užsibaigė. Dabar ramiai laukia kol aš išsiruošiu. Aišku ir sūnui jau nereikia drabužių padavinėti, tik pasakau ką rengtis lotuliukas.gif
Atsakyti