Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

pasidalinau nuoroda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2012 09 13, 09:42)
pasidalinau nuoroda  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos damos.....

sėdžiu ir galvoju ka parašyti....nes nieko naujo.....
mažoji pradėjo lankyti šokių ir dainų grupę...labai patiko....per savaitę du kartukus repeticijos....kol kas labai su noru ir užsidegus...o ir man tiek gražu ,kai tie mažiukai striksi scenoj.....tai kol noro bus,tol ir lankysim.....
Atsakyti
Labukas,

O pas mus tokios naujienos.... mazoji nebenori lankyti gimnastikos, bet beda ta, kad netures kuo uzsiimti (cia jos zodziai) rolleyes.gif Gal pavyks i baseina uzrasyti... ax.gif
Atsakyti
Jetus tie vaikai čia nori, čia jau kažko kito nori doh.gif nesupaisysi . Aš tai nelinkus paskui lakstyt ax.gif pabandė keletą būrelių, bet užteks jau laikas nusistovėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 09 13, 22:54)
Jetus tie vaikai čia nori, čia jau kažko kito nori  doh.gif  nesupaisysi . Aš tai nelinkus paskui lakstyt  ax.gif  pabandė keletą būrelių, bet užteks jau laikas nusistovėti  biggrin.gif

As dukrai pritariu, kad uzteks tos gimnasikos... Sportininkes nenoriu, o eiti ilgai taip sau nera jokio reiklo, juo labiau, kad tai brangus sportas. Vien kostiumelis apie 300-500 lt kainuoja, o kur dar kamuolys apie 300 lt, lankas apie 60 lt... o dar keliones i varzybas... as tiek pinigu neturiu...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 09 14, 09:11)
As dukrai pritariu, kad uzteks tos gimnasikos... Sportininkes nenoriu, o eiti ilgai taip sau nera jokio reiklo, juo labiau, kad tai brangus sportas. Vien kostiumelis apie 300-500 lt kainuoja, o kur dar kamuolys apie 300 lt, lankas apie 60 lt... o dar keliones i varzybas... as tiek pinigu neturiu...

oho blink.gif maniškis lankė gimnaziją, bet nieko tokio nereikėjo schmoll.gif nu bet berniukams gal kitaip ?

Labas rytas

Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 09 14, 09:28)
oho  blink.gif  maniškis lankė gimnaziją, bet nieko tokio nereikėjo  schmoll.gif  nu bet berniukams gal kitaip ?

Labas rytas

jis lanke sportine gimnastika, o manoji menine 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Vis paskaitinėju, o parašyt ir laiko pritrūksta ax.gif . Mano mažasis pradėjo darželį lankyti, tai ašarų kalnai rytais. Su aukletojom šnekėjau, tai sako jog verkia max 5 min, po to aukletojom eina kavos daryt. Jis pas mane virėjas-barmenas megėjas. Bet matyt stresas vistik yra, pasidarė irzlesnis, piktesnis, naktim sunkiau miega. Su panom tokių problemų nebuvo. Nuvesdavom,o jos tik spėdavai nurenkt, ir bigom į grupę.
Mano merginos abi krenkši, tai sėdi namie. Mažajai į ausytes perėjo, pakaitom tai viena, tai kita skauda. Dičkė parėjo iš baseino drėgna galva ir štai tau rezultatas-kosulys+sloga. O tiek džiaugiaus jog nuo 5 metų nebeserga doh.gif .
Dičkei, trečiaklasei, už pratybas sumokėjom 170 lt. ir dar klasės fondui po 30 lt. Kai mokytojos paprašiau sąrašo pratybu tai tiek atsiklausiau, pasirodo aš ją tuom įžeidžiau baisiausiai, pažeminau9 nors apie pinigus nieko net neužsiminiau). Aš jai aiškinu, jog aš toks jau žmogus, noriu žinoti už ką moku pinigus,o ji man savo ir viskas doh.gif . Nu po pusvalanduko lyg ir išsiaiškinom. Tikrai nesitikėjau tokios reakcijos.

Vienu žodžiu linksmai gyvenam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute0203 @ 2012 09 15, 22:37)
Dičkei, trečiaklasei, už pratybas sumokėjom 170 lt. ir dar klasės fondui po 30 lt. Kai mokytojos paprašiau sąrašo pratybu tai tiek atsiklausiau, pasirodo aš ją tuom įžeidžiau baisiausiai, pažeminau9 nors apie pinigus nieko net neužsiminiau). Aš jai aiškinu, jog aš toks jau žmogus, noriu žinoti už ką moku pinigus,o ji man savo ir viskas doh.gif . Nu po pusvalanduko lyg ir išsiaiškinom. Tikrai nesitikėjau tokios reakcijos.

Vienu žodžiu linksmai gyvenam mirksiukas.gif

blink.gif tai aš už tokią sumą tai ir čekių paprašyčiau ne tik sąrašo doh.gif nu mano buvo trečiokas , bet tokių pinigų nemokėjom už pratybas schmoll.gif ir dabar ~100 lt

Sveikatos ir ramių naktelių, sunkiau berniukai mamas palieka, bet pripras daržely 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(zibute0203 @ 2012 09 15, 23:37)

Oho kaina, mums ir dabar tiek nesigavo, nors jau 6-okas blink.gif Kažkaip mums net klausti nereikdavo: ant pratybų būdavo markiruota kaina, jei ne- mokytoja nurodydavo kokioj leidykloje pirko o ten nurodytos kainos. Į fondą duodavom po 5 Lt., tai per kiekvieną tėvų susirinkimą pradinių klasių mokytoja, o dabar auklėtoja pateikia sąrašą kiek ir už ką išleido. Net prašyti nereikia: viskas pateikta lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas,

Zibute, mes uz treciokes pratybas sumokejom 85 lt (be tikybos, anglu ir muzikos pratybu), bet nemanau, kad sios trys kanuotu brangiau nei visos kitos... g.gif
Atsakyti