Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

puca,kaip grazu...ir tavo nuotraukos ir pasaka...super meniskas zmogutis esi.....
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Puca, kaip rošiuosi eit miegoti ir tavo pasaka taip tik laiku ir tokia graži wub.gif
Prisipažinsiu, iškart pagalvojau rytoj Emilijai paseksiu šitą Pucos pasaką blush2.gif
Aš mažajai pasakas skaitau iš knygų, o štai ji kuria ir pasakas, ir anekdotus, ir tai ką sapnavo lotuliukas.gif Ji gali kalbėti be galo, ir, kas svarbiausia, jei jau pradėjo pasakoti kokią istoriją, tai niekaip neužčiaupsi kol ji nesugalvos pabaigti doh.gif

Vakar nupirkom dar kelis pratybų sąsiuvinius, maždaug 80 Lt sumokėjom, o mokykla jokių pinigų nerenka, tik klasės fondas, bet pernai visiems mokslo metams užteko 10 Lt.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kokia dienelė buvo thumbup.gif Šilta, saulė..... Aš dar žiemos nelaukiu, mažokai man šią vasarą buvo šilumos, galėtų visas rugsėjis toks šiltas būti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 09 09, 23:26)
Vakar nupirkom dar kelis pratybų sąsiuvinius, maždaug 80 Lt sumokėjom, o mokykla jokių pinigų nerenka, tik klasės fondas, bet pernai visiems mokslo metams užteko 10 Lt.

Aš sumokėju vieną kartą 88 lt, kitą 38 lt ir plius dar negavom anglų pratybų doh.gif

Labukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Šiemet Lietuvių pratybų nereikia, o anglų mokytoja jiems po lapą atšviečia, visų pratybų pirkti nereikia.
Jau maniškis po truputi įsivažiuoja, visą pirmą savaitę zirzė: kodėl vasara tokia trumpa, vėl mokytis, bet šią savaitę jau vis nebeburbuliuoja, apsiprato lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba rytas smile.gif

Pas mus rytas vėsokas, ir su silpnu lietumi ax.gif purškia
taip norisi šilto oro wub.gif
atnešu kavos mirksiukas.gif gal ji kiek praskaidrins ryta
user posted image
Atsakyti
mano mažoji visai jokio intereso mokyklai neturi nuo pirmos klasės, gerai, kadc dar nors smegenų turi, bent kažkiek gal lieka...Motyvacijos nulis viskam doh.gif
Atsakyti
bjaurybe
prisiminiau aš pati save kai ėjau į pirmą klase blush2.gif tėvai nuvedė, viskas praėjo labai gerai pirmą dieną, o po to sėdėjau suole ir žiūrėdavau pro langą, ir nekreipdavau dėmesio į mokytoją... spardydavau į suolą su kojomis ir sakydavau: PABĖGSIU IŠ MOKYKLOS, NENORIU MOKYTIS doh.gif cool.gif ir taip kiekvieną dieną... niekas nepadėjo schmoll.gif tėvai pamenu ir diržo ėmėsi, ir bausmių, o aš vis tiek tai elgiausi ax.gif nusprendė manęs nevesti daugiau ax.gif praleidau tuos metus namie smile.gif o kitais metais ėjau pasišokinėdama į mokyklą biggrin.gif

matyt nepatinka jai mokykla ax.gif su laiku pasikeis smile.gif arba reik kaip tai bandyti skatinti blush2.gif
Sėkmės 4u.gif o tėveliams kantrybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2012 09 13, 08:22)
bjaurybe
prisiminiau aš pati save kai ėjau į pirmą klase  blush2.gif tėvai nuvedė, viskas praėjo labai gerai pirmą dieną, o po to sėdėjau suole ir žiūrėdavau pro langą, ir nekreipdavau dėmesio į mokytoją... spardydavau į suolą su kojomis ir sakydavau: PABĖGSIU IŠ MOKYKLOS, NENORIU MOKYTIS  doh.gif  cool.gif ir taip kiekvieną dieną... niekas nepadėjo  schmoll.gif tėvai pamenu ir diržo ėmėsi, ir bausmių, o aš vis tiek tai elgiausi  ax.gif nusprendė manęs nevesti daugiau  ax.gif praleidau tuos metus namie  smile.gif o kitais metais ėjau pasišokinėdama į mokyklą  biggrin.gif

matyt nepatinka jai mokykla  ax.gif su laiku pasikeis  smile.gif arba reik kaip tai bandyti skatinti  blush2.gif
Sėkmės  4u.gif o tėveliams kantrybės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

baisu, kai taip reikia 12 metų kankintis doh.gif Yra tokių kaip sakant ne kolektyvo vaikų biggrin.gif
Atsakyti
labai priklauso nuo mokytojos, nuo ten lankančių mokinių ax.gif
Atsakyti
Atvirai pasakius, aš pati atsipūčiau tik baigus mokslus, visai kitas žmogus pasijaučiau....bet tuo metu gilus sovietmetis buvo ir tvarka sava....ko gero kitaip ir būt negalėjo
Papildyta:
prašau pagalbos, kadangi pati turiu globotinių tokių, žiauriai skauda širdį, kažkada pabėgo mūsų priglaustas juodas pekinukas http://www.facebook....9...e=1
Atsakyti