vau kaip grazu (o vestuves buvo su melynu akcentu specialiai?)
P.S. o pirmoj nuotraukoj norejau paklausti - kuri yra kuri?
QUOTE(ČIČI @ 2012 08 16, 14:13)
vau kaip grazu (o vestuves buvo su melynu akcentu specialiai?)
taip..vestuvės buvo su mėlyna spalva.......
na jau na jau....bet vistiek ačiu......
Tikrai kaip dailiai žiūritės ir ta mėlyna spalva mano mėgstamiausia, tai viskas super atrodo tikrai
Sveikutės
Labai, labai dailiai atrodei
Vat ir aš įsižiūrėjau atidžiau ir šiaip ne taip atskyriau. Tikrai, tikrai !!!
O Kirbės dukrytės abi į mamą panašios
QUOTE(kirbe @ 2012 08 16, 16:04)
va keletas foto iš vestuvės
Labai, labai dailiai atrodei
QUOTE(ČIČI @ 2012 08 16, 16:13)
Vat ir aš įsižiūrėjau atidžiau ir šiaip ne taip atskyriau. Tikrai, tikrai !!!
O Kirbės dukrytės abi į mamą panašios
Čiči Dovydui dideliausi sveikinimai gimtadienio proga
aciu mergytes uz pagyrimus mano saimynelei.....
sveikinu ir as Dovyda.......
jau sakiau reiks vel imt atostogas.....nes visur begte....jau sis savaitgalis koks ytemptas ir sunkus buvo.... tortai,vakar y gimtadieny Emilyte vezem,siandien atlaidai pas mama,gryzus vel tortai ir dar pomidoru padazo uzvakavau astuonis stiklainiukus......
ryt planuojam y lenkija palekt apsipirkt,po to vel vakavimai,dar du tortai.....vienu zodziu.....
sveikinu ir as Dovyda.......
jau sakiau reiks vel imt atostogas.....nes visur begte....jau sis savaitgalis koks ytemptas ir sunkus buvo.... tortai,vakar y gimtadieny Emilyte vezem,siandien atlaidai pas mama,gryzus vel tortai ir dar pomidoru padazo uzvakavau astuonis stiklainiukus......
ryt planuojam y lenkija palekt apsipirkt,po to vel vakavimai,dar du tortai.....vienu zodziu.....
QUOTE(Simonsita @ 2012 08 18, 23:48)
Čiči Dovydui dideliausi sveikinimai gimtadienio proga
QUOTE(kirbe @ 2012 08 19, 22:40)
Aciukas
Sveikutės
Visą savaitę tyla... Kur gi visos dingę?
Šiandien ryte buvos toooks rūkas, kad kol iš darbo parėjau, plaukai sudrėko. Beje kaip fainai visi voratinkliai atrodė vandens karoliukais apkibę...
MB jau noėtų grybauti važiuot, bet man nuo minties, kad reiks 6 val. keltis iškart negera darosi o ir grybauti aš nemėgstu
Vat teip ir gyvenam
Šiandien ryte buvos toooks rūkas, kad kol iš darbo parėjau, plaukai sudrėko. Beje kaip fainai visi voratinkliai atrodė vandens karoliukais apkibę...
MB jau noėtų grybauti važiuot, bet man nuo minties, kad reiks 6 val. keltis iškart negera darosi o ir grybauti aš nemėgstu
Vat teip ir gyvenam
QUOTE(Simonsita @ 2012 08 27, 22:53)
Sveikutės
Vat teip ir gyvenam
Vat teip ir gyvenam
labukas, džiaugiuosi paskutinėm atostogų dienom, apie kompą net negalvoju, pripuolamai prisėdu, daėda darbe
o mes grybaut paprastą diena važiuojam apie pietus, savaitgaliais tai jau reikia anksti būt
Labukas,
pagaliau mano vaikai grizo namo Taip sakant "ruosiasi" mokyklai adaptuojasi mieste... Mazoji vakar kaip isleke su draugemis, tai grizo tik 20.30 kazkur...
pagaliau mano vaikai grizo namo Taip sakant "ruosiasi" mokyklai adaptuojasi mieste... Mazoji vakar kaip isleke su draugemis, tai grizo tik 20.30 kazkur...
sveikutes...
as pasiziuriu,kad tyluma,ramuma ir nieko nerasau.....
baigiasi vasarele,jau vyresnele susiruosus y mokykla...siaubas...jau vienuolikta klase...kitamet abituriente..... jauciu prazilsiu anksciau laiko......nors ir dabar jau yra keletas.....
o siaip nieko naujo.....dirbu,dar tai sy tai ta pavakuoju...vakar burokeliu misraine su cukinija dariau...labai skani...ir kaip garnyras ir sriubyte isvirt galima....maniskiui bus labai gerai y fura pasiimti.....siandien avieciu sirupa dariau su apelsinu sultimis......tai vat tu darbuku pilna....nespejom apsidairyt,o jau rudenelis.....
as pasiziuriu,kad tyluma,ramuma ir nieko nerasau.....
baigiasi vasarele,jau vyresnele susiruosus y mokykla...siaubas...jau vienuolikta klase...kitamet abituriente..... jauciu prazilsiu anksciau laiko......nors ir dabar jau yra keletas.....
o siaip nieko naujo.....dirbu,dar tai sy tai ta pavakuoju...vakar burokeliu misraine su cukinija dariau...labai skani...ir kaip garnyras ir sriubyte isvirt galima....maniskiui bus labai gerai y fura pasiimti.....siandien avieciu sirupa dariau su apelsinu sultimis......tai vat tu darbuku pilna....nespejom apsidairyt,o jau rudenelis.....