Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

vau bigsmile.gif kaip grazu (o vestuves buvo su melynu akcentu specialiai?)

P.S. o pirmoj nuotraukoj norejau paklausti - kuri yra kuri? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 08 16, 14:13)
vau  bigsmile.gif  kaip grazu (o vestuves buvo su melynu akcentu specialiai?)

P.S. o pirmoj nuotraukoj norejau paklausti - kuri yra kuri?  thumbup.gif

taip..vestuvės buvo su mėlyna spalva.......

na jau na jau....bet vistiek ačiu...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai kaip dailiai žiūritės ir ta mėlyna spalva wub.gif mano mėgstamiausia, tai viskas super atrodo tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(kirbe @ 2012 08 16, 16:04)
va keletas foto iš vestuvės

Labai, labai dailiai atrodei thumbup.gif

QUOTE(ČIČI @ 2012 08 16, 16:13)
P.S. o pirmoj nuotraukoj norejau paklausti - kuri yra kuri? 

Vat ir aš įsižiūrėjau atidžiau ir šiaip ne taip atskyriau. Tikrai, tikrai !!!
O Kirbės dukrytės abi į mamą panašios mirksiukas.gif
Atsakyti
Čiči Dovydui dideliausi sveikinimai gimtadienio proga 4u.gif
Atsakyti
aciu mergytes uz pagyrimus mano saimynelei..... 4u.gif

sveikinu ir as Dovyda....... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

jau sakiau reiks vel imt atostogas.....nes visur begte....jau sis savaitgalis koks ytemptas ir sunkus buvo.... doh.gif tortai,vakar y gimtadieny Emilyte vezem,siandien atlaidai pas mama,gryzus vel tortai ir dar pomidoru padazo uzvakavau astuonis stiklainiukus......
ryt planuojam y lenkija palekt apsipirkt,po to vel vakavimai,dar du tortai.....vienu zodziu..... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 19 rugpjūčio 2012 - 21:40
QUOTE(Simonsita @ 2012 08 18, 23:48)
Čiči Dovydui dideliausi sveikinimai gimtadienio proga  4u.gif

QUOTE(kirbe @ 2012 08 19, 22:40)
sveikinu ir as Dovyda....... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciukas biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
vis užeinu, paskaitinėju, bet nieko neparašau.

kirbe
labai gražiai, pasakiškai atrodai thumbup.gif wub.gif viskas suderinta. O mergaičiukės abi į tave smile.gif
Tortas nuostabus taip pat wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Visą savaitę tyla... Kur gi visos dingę?
Šiandien ryte buvos toooks rūkas, kad kol iš darbo parėjau, plaukai sudrėko. Beje kaip fainai visi voratinkliai atrodė thumbup.gif vandens karoliukais apkibę...
MB jau noėtų grybauti važiuot, bet man nuo minties, kad reiks 6 val. keltis iškart negera darosi doh.gif o ir grybauti aš nemėgstu verysad.gif
Vat teip ir gyvenam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 08 27, 22:53)
Sveikutės  4u.gif

Visą savaitę tyla... Kur gi visos dingę?
Šiandien ryte buvos toooks rūkas, kad kol iš darbo parėjau, plaukai sudrėko. Beje kaip fainai visi voratinkliai atrodė  thumbup.gif vandens karoliukais apkibę...
MB jau noėtų grybauti važiuot, bet man nuo minties, kad reiks 6 val. keltis iškart negera darosi  doh.gif o ir grybauti aš nemėgstu  verysad.gif
Vat teip ir gyvenam  lotuliukas.gif

labukas, džiaugiuosi paskutinėm atostogų dienom, apie kompą net negalvoju, pripuolamai prisėdu, daėda darbe doh.gif
o mes grybaut paprastą diena važiuojam apie pietus, savaitgaliais tai jau reikia anksti būt ax.gif
Atsakyti
Labukas,

pagaliau mano vaikai grizo namo biggrin.gif Taip sakant "ruosiasi" mokyklai biggrin.gif adaptuojasi mieste... Mazoji vakar kaip isleke su draugemis, tai grizo tik 20.30 kazkur...
Atsakyti
sveikutes...

as pasiziuriu,kad tyluma,ramuma ir nieko nerasau..... blush2.gif

baigiasi vasarele,jau vyresnele susiruosus y mokykla...siaubas...jau vienuolikta klase...kitamet abituriente..... doh.gif jauciu prazilsiu anksciau laiko......nors ir dabar jau yra keletas..... doh.gif lotuliukas.gif

o siaip nieko naujo.....dirbu,dar tai sy tai ta pavakuoju...vakar burokeliu misraine su cukinija dariau...labai skani...ir kaip garnyras ir sriubyte isvirt galima....maniskiui bus labai gerai y fura pasiimti.....siandien avieciu sirupa dariau su apelsinu sultimis......tai vat tu darbuku pilna....nespejom apsidairyt,o jau rudenelis..... doh.gif
Atsakyti