Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

Išėjau į kiemą, o ten tikras vasaros kvapas - šiltas vanduo baseine, nokstantys obuoliai, pavėsyje snaudžiančios katės ir gaivus mėlynas dangus... kas gali būti geriau smile.gif) įkvėpkim visos giliai giliai to nuostabaus aromato, kad žiemą galėtumėm atsiminti ir taip susigrąžinti dalelę vasaros smile.gif tegul vasara amžinai gyvena mūsų širdyse smile.gif

čia matyt mane karštis taip veikia, vėl lyriniai nukrypimai biggrin.gif
aš mergaitės užsivertusi darbais, jaučiu jau spjausiu ir važiuosiu atostogauti, nes dirbsi tai visą gyvenimą, o vasarą tik viena šiemet smile.gif

gražios dienos visoms smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(PUCA @ 2012 07 27, 17:00)
Išėjau į kiemą, o ten tikras vasaros kvapas - šiltas vanduo baseine, nokstantys obuoliai, pavėsyje snaudžiančios katės ir gaivus mėlynas dangus... kas gali būti geriau smile.gif) įkvėpkim visos giliai giliai to nuostabaus aromato, kad žiemą galėtumėm atsiminti ir taip susigrąžinti dalelę vasaros smile.gif tegul vasara amžinai gyvena mūsų širdyse smile.gif

Aš ką tik iš balkono parėjau į kambarį. Sėdėjom su MB ir vasara mėgavomės. Tokios naktys, kad gali su maikute kieme sėdėti, retai pasitaiko, Ryt pūsim baseiną ir atidarysim kieme vasaros stovyklą lotuliukas.gif
Atsakyti
Aūūūū, merginos bye1.gif visai ištirpot per karščius lotuliukas.gif
Savaitgalį maudėmės baseine jau sutemus, kaaaaip faina thumbup.gif Visą savaitę nepylėm vandens nes buvo vėsoka, o šiandien vėl pripylėm, nes ryt bus karšta, be to švęsim Simono gimtadienį, tai galės vaikai maudytis.
Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu Simona su 12-tuoju gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir mamyte taip pat 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Čiči 4u.gif
Vėl savaitgalio nėr... Vaikai pasimaudė baseine, o šiandien dar ir prie ežero buvom nuvažiavę, tai pasimaudžiau ir aš lotuliukas.gif
Kaip jūsų vasariškas savaitgalis?
Atsakyti
Sveikos,

nuo siandien jau dirbu ax.gif

per visas atostogas "dirbau" statybininke doh.gif pavargau, kai ciucikas... bet jau vakar ejom miegoti i savo kambari biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Čiči, bet kaip smagu namuose po remonto mirksiukas.gif Mes pernai visą vasarą remonte sėdėjom, įrenginėjom antrą aukštą, bet užtat dabar sulaukiam pagyrų, kaip gražiai susitvarkėm lotuliukas.gif
Kaip gyvuojat? Pas mane visai nieko naujo, tai ir rašyti nėra ką. Kasdien tas pats:darbas, namų ruoša. Savaitgaliais stengiames kur nors išlėkti iš namų, pakeisti aplinką.
Atsakyti
sveikutes.....kad ir pas mus nieko naujo...dirbam,lekiam ir tiek...dar kai karsta buvo spejom prie ezeriuko nulekt......savaitgaly einam y drauges vestuves,esam pakviesti liudininkais,tai truputy teko pasiruosti.....dar torta darysiu...vienu zodziu nera kada liudet ir tinget......
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 08 09, 13:08)
Sveikutės  4u.gif
Čiči, bet kaip smagu namuose po remonto  mirksiukas.gif

tai, kad mes dar nebaigem doh.gif siemet net prie juros nebuvau...

Man persikraustymai patinka tuom, kad labai daug siuksliu issimeta biggrin.gif Siuo atveju, keiciam kambariu pasiskirstyma, tai savaime iseina persikraustymas... Jau ismeciau 4 siuksliu maisus rubu ir dar kelis noriu ismesti... daug visokiu popieriu jau atrinkau... ax.gif

Labukas 4u.gif
Atsakyti
man rodos aš tik dirbu ir dirbu....blyn, nei remontų, nei atostogų.... doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(kirbe @ 2012 08 09, 22:01)
savaitgaly einam y drauges vestuves,esam pakviesti liudininkais,tai truputy teko pasiruosti.....dar torta darysiu

Na ir kaip vestuvininkė gyvuoja lotuliukas.gif Po gerų vestuvių į trečią parą jau turėtų atsigauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(bjaurybe @ 2012 08 10, 10:32)
man rodos aš tik dirbu ir dirbu....blyn, nei remontų, nei atostogų....

Na, kad jau daug dirbi, tai kitamet bus pinigų, ir atostogos, ir dar remontui liks. Ar ne mirksiukas.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 08 15, 17:33)
Sveikutės  4u.gif

Na ir kaip vestuvininkė gyvuoja  lotuliukas.gif Po gerų vestuvių į trečią parą jau turėtų atsigauti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

labukas...gyva gyva,tik vėl dirbu dirbu.......

va keletas foto iš vestuvės
čia aš su savo vyresnėle panele
user posted image

mes su vyru ir mažylė musų
user posted image
user posted image
user posted image

o čia tortas,kury dariau šioms vestuvėms
user posted image
Atsakyti