Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

Sveikutės 4u.gif

Čia taip tylu, visos kažkur vasaroja ir prie kompų "nepelyja" lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas,

as netoli Kauno mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Čiči, MB kelias dienas pailsės namie, o po to trauksim į kaimą ir prie jūros. O kai jis namie, tai man iš namų išlėkti niekaip nepavyks verysad.gif
Savaitgalį plaukėm baidarėm Žeimenos upe ir šeštadienį,-sekmadienį praleidom prie Žeimenio ežero. Buvo nuostabu, nors lietus lijo visur, mes per visą savaitgalį negavom nei lašo lotuliukas.gif Prisimaudžiau ežere, kaip vaikystėje, upėje irgi porą kartų maudžiausi, bet ten vanduo šaltokas, o aš šalčmirė lotuliukas.gif Šeštadienį vakare tiek dainavom, kad kiti poilsiautojai pagalvojo jog etnografinis ansamblis atvažiavo lotuliukas.gif Mes melodijas atsimenam, bet žodžiai pasimiršta, gerai, kad mano teta kartu plaukė, tai ji žodžius ir žinojo.
Atsakyti
thumbup.gif
o mes siandien po Zemaitija vazinejom, piliakalnius apziurinejom biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes visos...tylu kaip pas jus....kas naujo?kaip laikotes?

mano atostogos baigiasi.....taip tingiu y darbus ysijungti,bet tenka.....
buvom Ventspily atostogauti..labai patiko....zmoniu mazai,vaikams ten isvis rojus...kitamet butinai vel vaziuosim....
dar prie ezeru buvom per karsciausias dienas....pabaigem yrengti mano atskira tik tortams virtuve......vienu zodziu tinginiauti nelabai ir buvo kada.....
rugpjucio 11 einam pas drauge y vestuves ir teks pabuti liudininkais...tai irgi po truputy ruosiuosiu...taip ir bega dieneles kai upeliukas...cia rytas cia jau vakaras..... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,jei dar pamenate mane...paskaitinejau kaip graziai bendraujate,labai malonu,kad dar esate kartu,kad manes neisbraukiate is sarasiuko tongue.gif
Linkiu visoms grazios siltos vasaros ,kad butumete sveiki ir laimingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikos mamytės ir jų vaikučiai. Gal priimtumete į savo gretas? Pas mus šeimoje atsirado mažiukė pagrandukė. Viskas nuostabu, tik tėtis ir didysis brolis amžiai užsiemę. Gyvename Kaune, Dainavos raj. Puikiai leidžiame laika, bet jau pradedu kalbėtis pati su savimi. Vasara ir keliaujame, ir buname parke. Norėtusi turėti draugų. Amelijos mama
Atsakyti
QUOTE(Lenastar17 @ 2012 07 20, 10:34)
smile.gif Sveikos mamytės ir jų vaikučiai. Gal priimtumete į savo gretas? Pas mus šeimoje atsirado mažiukė pagrandukė. Viskas nuostabu, tik tėtis ir didysis brolis amžiai užsiemę. Gyvename Kaune, Dainavos raj. Puikiai leidžiame laika, bet jau pradedu kalbėtis pati su savimi. Vasara ir keliaujame, ir buname parke.  Norėtusi turėti draugų. Amelijos mama

Sveika 4u.gif As ne is Kauno, tad galim cia pabendrauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenastar17 @ 2012 07 20, 09:34)
smile.gif Sveikos mamytės ir jų vaikučiai. Gal priimtumete į savo gretas?

prasom....jeigu tik temuke jums tinka..... 4u.gif
sveikinam su seimos pagausejimu....

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Senokai čia buvau blush2.gif MB atostogavo, buvom Šventojoj prie jūros. Oras pasitaikė "puikus" per 5 dienas gavau 5 val saulės lotuliukas.gif Na bet pasivaikščiojom tai sočiai. Apsiniaukę, lynoja, tai vaikams striukes, sau skėtį ir pėdinam. Dar savaitgalį buvom kaime, pusbrolis surengė lietuvišką safarį: 4 val. ryto važiavom į miška, po to prie ežero. Prie ežero nemažai gervių, miške matėm strinų ir briedį. Vaikus vakare karvių melžti vežėm, žodžiu, kaimo turizmas lotuliukas.gif Nuo pirmadienio jau namuose, bet darbų per atostogas susikaupė, tai nebuvo kada ir prie SM prisėsti.

Lenastar17, sveika prisijungusi 4u.gif
Rinoja, galėtum ir dažniau užsukti mirksiukas.gif
Kirbe, tu teisi: dienos bėga kaip upeliukas ir, galiu pridurti, labai sraunus upeliukas lotuliukas.gif

Atsakyti
Labukas,

o as vis dar atstogauju biggrin.gif siandien buvau islindus i lauka, tai jau 9 val ryte man buvo perkarsta (o is iprocio norejau dar ir svarkeli pasiimti doh.gif aciudie teisingai galvoje susviete ir neemiau)... Tai dabar kiurksau namie laiminga, kad nereikia dirbti ar i lauka eiti bigsmile.gif
Atsakyti
pagaliau vasaros sulaukėm biggrin.gif
Atsakyti