Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

sveikutes....
o mes sventem Jonines,nes sese mano Janina,o jos vyras Jonas.....neretai tokia seima pasitaiko..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 06 25, 23:15)
sveikutes....
o mes sventem Jonines,nes sese mano Janina,o jos vyras Jonas.....neretai tokia seima pasitaiko..... thumbup.gif

bigsmile.gif oho thumbup.gif
Atsakyti
Aš nieko nešvenčiau schmoll.gif , neturiu Jonų, ir neturiu su kuo švęst biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Nu ir orelis Brrr.... Žiūriu į kalendorių-vasara, išeinu į lauką- vėlyvas ruduo doh.gif
Savaitgalį švesim MB jubiliejų 20-tą kartą 20-dešimt metų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Darom balių namuose, tai teks paplušėti, bet dukterėčia ir kaimynė prižadėjo padėti, tai kaip nors susiruošiu. Mama džiaugiasi, kad geras gyvenimas, visą savaitę gulinėja, o savaitgalį baliavoja lotuliukas.gif
Kirbe, mano tėtės brolis Jonas, o jo žmona Janina. Ilgus metus pas juos švęsdavom Jonines, dabar jau balių didelių nedaro, tai važiuoja tik tėvai pasveikinti. Labai smagu būdavo su pusseserėm ir pusbroliais pabendraudavom, su dėdėm ir tetom padainuodavom.
Atsakyti
O man, blyn, visos šventės vienodos rolleyes.gif
Atsakyti
As kazko irgi aptingau... anksciau taip patikdavo baliavot, ruostis baliams ir pan. o dabar doh.gif turbut nuo MB "uzsikreciau" doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O aš neturiu su kuo biggrin.gif , visi išvažinėję, eiliniams pabaliavojimams jau nebesusirenkam, per brangu. Tai ar eilinis savaitgalis, ar šventė, skirtumas tik, kad per šventes stalas gausesnis. Bet paskutiniu metu ir prie jo nėra nuotaikos sėdėti doh.gif
Atsakyti
Labukas, pas mama (netoli Kauno) planuoju vaziuoti apie liepos 7 d. ir pabuti kokia savaite... Gal susibegtume susipazinti ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš už thumbup.gif
Visom gero savaitgalio ir oro, maunu į pajūrį thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi vakar prie jūros buvau pabraidyti biggrin.gif

Labukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(ČIČI @ 2012 06 28, 10:32)
As kazko irgi aptingau... anksciau taip patikdavo baliavot, ruostis baliams ir pan. o dabar  doh.gif  turbut nuo MB "uzsikreciau" 

Maniškis greičiau mane baliavojimu užkrės lotuliukas.gif Sekmadienį 10 ryto mano brolį su tėvais užkvietė pusryčiauti, apie 13val. sesė su su dukterėčia atėjo, o po to kol apsitvarkiau tai jau tik į lovą traukė. Deja, MB jau užkvietė dukterėčia su mano sese alaus lotuliukas.gif Taip ir baliavojom: šeštadienį iki 4 val ryto, o semadienį nuo 10 iki 21 val. Tiesa pasakius laaaabai fainas savaitgalis buvo lotuliukas.gif
Susitikti ir aš nieko prieš, bet nuo kitos savaitės MB atostogauja, tai nežinau ar būsiu Kaune.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Atsakyti