Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

Sveikutės 4u.gif

Jūs kaip meškutės, žiemai daaaug medučio lotuliukas.gif Pas mus medų valgo tik MB, taip, kad užtenka litriuko, maksimum dviejų.
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 06 20, 22:58)
Sveikutės  4u.gif

Jūs kaip meškutės, žiemai daaaug medučio  lotuliukas.gif Pas mus medų valgo tik MB, taip, kad užtenka litriuko, maksimum dviejų.

Labukas,

as irgi nesu medaus megeja, bet namuose trys meskinai - tai rupinuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 06 20, 21:58)
Sveikutės  4u.gif

Jūs kaip meškutės, žiemai daaaug medučio  lotuliukas.gif Pas mus medų valgo tik MB, taip, kad užtenka litriuko, maksimum dviejų.

ai, cukraus neperku užtat...tipo taupau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2012 06 21, 12:30)
ai, cukraus neperku užtat...tipo taupau biggrin.gif

g.gif rusiskas taupymo budas biggrin.gif 14 prie 4,5 lt uz kg
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(ČIČI @ 2012 06 21, 14:15)
g.gif  rusiskas taupymo budas  biggrin.gif  14 prie 4,5 lt uz kg

hihihi.gif

Merginos, turiu didelį prašymą blush2.gif Jei neturit savo Jonų, tai gal galit pabalsuoti už mano senelį. FB aš pasidalinau nuoroda, ten radijo stotis "Lietus" renka Jonų Joną. Jei kartais jungtumėtės per radijo stoties "Lietus" puslapį, tai mano senelis tas Jonas, kuris 91-vienerių ir vis dar scenoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 06 21, 14:43)
Sveikutės  4u.gif

hihihi.gif
Merginos, turiu didelį prašymą  blush2.gif  Jei neturit savo Jonų, tai gal galit pabalsuoti už mano senelį. FB aš pasidalinau nuoroda, ten radijo stotis "Lietus" renka Jonų Joną. Jei kartais jungtumėtės per radijo stoties "Lietus" puslapį, tai mano senelis tas Jonas, kuris  91-vienerių ir vis dar scenoje  lotuliukas.gif

pioneer.gif padaryta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 06 21, 16:34)
pioneer.gif padaryta  biggrin.gif

Ačiuks!
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 06 21, 14:43)
Merginos, turiu didelį prašymą  blush2.gif  Jei neturit savo Jonų, tai gal galit pabalsuoti už mano senelį. FB aš pasidalinau nuoroda, ten radijo stotis "Lietus" renka Jonų Joną. Jei kartais jungtumėtės per radijo stoties "Lietus" puslapį, tai mano senelis tas Jonas, kuris  91-vienerių ir vis dar scenoje  lotuliukas.gif

vajetau nieko nesupratau ką čia reikia padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 06 21, 22:49)
vajetau nieko nesupratau ką čia reikia padaryti?  g.gif

yra reikalu ieskant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 06 21, 23:49)
vajetau nieko nesupratau ką čia reikia padaryti? 

Jei ne per Facebook'ą tai sunkoka. Radijo stoties "Lietus" internetiniame puslapyje dešinėje pusėje yra užrašas "renkam Jonų Joną". Ant jo paspaudud atsidaro nuotraukos su Jonais lotuliukas.gif Toje nuotraukų eilutėje ieškai Skapiškio kaimo teatro aktoriaus Jono, kuriam šiemet sueis 91-nei ir jis vis dar scenoje. Tada spaudi ant paskutinės žvaigždutės po nuotrauka ir taip pabalsuoji suteikdama 5 balus.
Tiesa jei nėra ūpo kapstytis tai ir nevarg mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Matyt gerai Jonines atšventėt, kad šiandien čia taip tylu lotuliukas.gif
Aš tai pas brolį Jonines švenčiau. Sudėtinį balių darėm, nes Jonų neturim. Vaikus pas MB tėvus nuvežėm, tai ir padainavom, ir pašokom, ir saulėtekio sulaukėm. Kadangi vėsoka naktis buvo, tai maudytis rasoje nesiryžom, tik veidus su sese ir dukterėčia nusiprausėm lotuliukas.gif Dabar jau ne tik graži būsiu, bet ir vėl jauna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mama irgi jau į balių važiavo, Jonų sveikinti. Priklauso sanatorijoje dar ši ir kita savaitės, bet sakė, kad šią savaitę atbus ir daugiau nebevažious. Labai jau atsibodo jai, veiklos norisi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

o mes Jonu neturim, tai ir nesventem... biggrin.gif
Atsakyti