Sveikutės
Jūs kaip meškutės, žiemai daaaug medučio Pas mus medų valgo tik MB, taip, kad užtenka litriuko, maksimum dviejų.
QUOTE(Simonsita @ 2012 06 20, 22:58)
Sveikutės
Jūs kaip meškutės, žiemai daaaug medučio Pas mus medų valgo tik MB, taip, kad užtenka litriuko, maksimum dviejų.
Labukas,
as irgi nesu medaus megeja, bet namuose trys meskinai - tai rupinuosi
QUOTE(Simonsita @ 2012 06 20, 21:58)
Sveikutės
ai, cukraus neperku užtat...tipo taupau
QUOTE(bjaurybe @ 2012 06 21, 12:30)
ai, cukraus neperku užtat...tipo taupau
rusiskas taupymo budas 14 prie 4,5 lt uz kg
Sveikutės
Merginos, turiu didelį prašymą Jei neturit savo Jonų, tai gal galit pabalsuoti už mano senelį. FB aš pasidalinau nuoroda, ten radijo stotis "Lietus" renka Jonų Joną. Jei kartais jungtumėtės per radijo stoties "Lietus" puslapį, tai mano senelis tas Jonas, kuris 91-vienerių ir vis dar scenoje
QUOTE(ČIČI @ 2012 06 21, 14:15)
rusiskas taupymo budas 14 prie 4,5 lt uz kg
Merginos, turiu didelį prašymą Jei neturit savo Jonų, tai gal galit pabalsuoti už mano senelį. FB aš pasidalinau nuoroda, ten radijo stotis "Lietus" renka Jonų Joną. Jei kartais jungtumėtės per radijo stoties "Lietus" puslapį, tai mano senelis tas Jonas, kuris 91-vienerių ir vis dar scenoje
QUOTE(Simonsita @ 2012 06 21, 14:43)
Sveikutės
padaryta
QUOTE(ČIČI @ 2012 06 21, 16:34)
padaryta
Ačiuks!
QUOTE(Simonsita @ 2012 06 21, 14:43)
vajetau nieko nesupratau ką čia reikia padaryti?
QUOTE(gudrene @ 2012 06 21, 22:49)
yra reikalu ieskant
QUOTE(gudrene @ 2012 06 21, 23:49)
Jei ne per Facebook'ą tai sunkoka. Radijo stoties "Lietus" internetiniame puslapyje dešinėje pusėje yra užrašas "renkam Jonų Joną". Ant jo paspaudud atsidaro nuotraukos su Jonais Toje nuotraukų eilutėje ieškai Skapiškio kaimo teatro aktoriaus Jono, kuriam šiemet sueis 91-nei ir jis vis dar scenoje. Tada spaudi ant paskutinės žvaigždutės po nuotrauka ir taip pabalsuoji suteikdama 5 balus.
Tiesa jei nėra ūpo kapstytis tai ir nevarg
Sveikutės
Matyt gerai Jonines atšventėt, kad šiandien čia taip tylu
Aš tai pas brolį Jonines švenčiau. Sudėtinį balių darėm, nes Jonų neturim. Vaikus pas MB tėvus nuvežėm, tai ir padainavom, ir pašokom, ir saulėtekio sulaukėm. Kadangi vėsoka naktis buvo, tai maudytis rasoje nesiryžom, tik veidus su sese ir dukterėčia nusiprausėm Dabar jau ne tik graži būsiu, bet ir vėl jauna
Mama irgi jau į balių važiavo, Jonų sveikinti. Priklauso sanatorijoje dar ši ir kita savaitės, bet sakė, kad šią savaitę atbus ir daugiau nebevažious. Labai jau atsibodo jai, veiklos norisi
Matyt gerai Jonines atšventėt, kad šiandien čia taip tylu
Aš tai pas brolį Jonines švenčiau. Sudėtinį balių darėm, nes Jonų neturim. Vaikus pas MB tėvus nuvežėm, tai ir padainavom, ir pašokom, ir saulėtekio sulaukėm. Kadangi vėsoka naktis buvo, tai maudytis rasoje nesiryžom, tik veidus su sese ir dukterėčia nusiprausėm Dabar jau ne tik graži būsiu, bet ir vėl jauna
Mama irgi jau į balių važiavo, Jonų sveikinti. Priklauso sanatorijoje dar ši ir kita savaitės, bet sakė, kad šią savaitę atbus ir daugiau nebevažious. Labai jau atsibodo jai, veiklos norisi
Sveikos,
o mes Jonu neturim, tai ir nesventem...
o mes Jonu neturim, tai ir nesventem...