Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

QUOTE(gudrene @ 2012 06 19, 17:17)
pavyko pas kirbe tortą užsakyt assa.gif clap.gif:

clap_1.gif Kirbe Tau isimti padare... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 06 19, 13:39)
Sveikutės  4u.gif

Laikykis  4u.gif  juk turi vaikas mobilų, gali paskambinti  mirksiukas.gif

Tu į Kauną išleidai, o aš prisinervinau mieste prieš  porą mėnesių pirmą kartą vieną vaiką paleidus  blush2.gif  Turėjo vienas iš draugo autobusu parvažiuoti, tai taip neramu buvo... Maniškiui jau 12 metų, kiti vaikai dar mažesni vieni miesto autobusais važinėja, o aš kai namie dirbu, tai visur jį palydėdavau ir tik dabar pasiryžau nuo sijono "atkabinti'  lotuliukas.gif

t...aš saviškę pirmą sykį 7 klasėje leidau iki mano darbo vienai atvaryt, ir tai visą kelią "ant telefono" kabėjom biggrin.gif o va, mažoji, šiais metais jau kelis kart buvo ir darbe, ir į polikliniką, ir į ledo areną...Žodžiu, kitos kartos vaikas biggrin.gif
Papildyta:
kažkaip reikia suneštinį balių daryt g.gif , o tai labai jau norisi Kirbės torto biggrin.gif
Papildyta:
Mergaitės, žiūriu mes smaližiaujam kartu pas Tepaluotą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2012 06 19, 20:15)
Mergaitės, žiūriu mes smaližiaujam kartu pas Tepaluotą biggrin.gif

aha ir aš pastebėjau biggrin.gif užsakiau jau laukiu Vilniuje medaus assa.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 06 19, 19:59)
aha ir aš pastebėjau  biggrin.gif užsakiau jau laukiu Vilniuje medaus  assa.gif

aš dar nuo pernai visų nesuvalgiau, tai šį kart gal kokius tik 5 kg imsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2012 06 19, 21:04)
aš dar nuo pernai visų nesuvalgiau, tai šį kart gal kokius tik 5 kg imsiu g.gif

o pas ją tikrai toks geras kaip kalba visos?
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 06 19, 16:17)
pavyko pas kirbe tortą užsakyt assa.gif clap.gif:

na kaip as galiu atsakyti senom gerom pazystamom..... mirksiukas.gif

apie medu kalbat?po kiek perkat?
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 06 19, 23:27)

aciuks.gif manau ir rugpjūčio mėnesiui man gali reikėti dviejų tortų ax.gif tėčio jubiliejui ir sūnėno krikštynoms

Po 16 lt parduoda , aš imsiu daugiau, tai dar pasiderėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 06 19, 22:34)
aciuks.gif manau ir rugpjūčio mėnesiui man gali reikėti dviejų tortų  ax.gif  tėčio jubiliejui ir sūnėno krikštynoms

turesiu omeny...bet kai zinosi tiksliau kas ir kaip is karto sakyk....

eisiu liuly...nusikaliau siandien....tortai,braskiu vel pusantro kibiro priskynem..tai kol sutvarkiau..... doh.gif bet smagu kai savo tiek yra....pirmi metai ,kad tiek daug pas mane yra......
Papildyta:
QUOTE(bjaurybe @ 2012 06 19, 19:15)

kažkaip reikia suneštinį balių daryt g.gif , o tai labai jau norisi Kirbės torto biggrin.gif
/right]

darom...... :mirksiukas:pas mane praeita savaitgaly kepejeliu meetas buvo...kaip fainiai pasibuvom...... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 06 19, 21:54)

as pirkau pernai, tikrai labai geras ir skanus buvo... siemet irgi pirksiu biggrin.gif

O kada ir kur zadat meetintis ax.gif as liepos menesi zadu kokia savaite prie Kauno pabuti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 06 19, 20:54)

Nu aš tai nesuprantu, aš vis iš skirtingų vietų perku, mes apie 10-15 kg perkam. Bet pernai šeima labai lapnojo šitą medų, na jis neturi tokio gerklėje liekančio specifinio medaus skonio...nu nemoku paaiškint. Žinok, mano mažoji yra testuotoja. Ji visą maistą uosto, tada ragauja. Ir jei netinka koks kvapas ar prieskonis, neįkiši schmoll.gif . O šitą lapnojo biggrin.gif . Tai ir dabar nesiblaškau, atveža man į vietą ir nereikia galvos sukti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2012 06 19, 22:27)

po 16 lt už kg ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ČIČI @ 2012 06 20, 07:43)
as pirkau pernai, tikrai labai geras ir skanus buvo...  siemet irgi pirksiu  biggrin.gif

O kada ir kur zadat meetintis  ax.gif  as liepos menesi zadu kokia savaite prie Kauno pabuti...  rolleyes.gif

Ai, rasim bile kur biggrin.gif Tu tik atvaryk bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2012 06 19, 22:41)
turesiu omeny...bet kai zinosi tiksliau kas ir kaip is karto sakyk....

eisiu liuly...nusikaliau siandien....tortai,braskiu vel pusantro kibiro priskynem..tai kol sutvarkiau..... doh.gif bet smagu kai savo tiek yra....pirmi metai ,kad tiek daug pas mane yra......
Papildyta:
darom...... :mirksiukas:pas mane praeita savaitgaly kepejeliu meetas buvo...kaip fainiai pasibuvom...... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Siūsk mumei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2012 06 20, 11:27)
Ai, rasim bile kur biggrin.gif Tu tik atvaryk bigsmile.gif

sakai bigsmile.gif
Atsakyti
kirbe, gal ir uogas pardavinėsi, jeigu tiek daug, tai dar ir uogų kibirą paimčiau wink.gif rimtai sakau, nes vistiek savaitgalį žadam pirktis Marijampolėj ir žiemai užsišaldyt wink.gif

Meetu, tai labai labai abejoju tongue.gif visos iš skirtinų kraštų, kad jau čia važiuos kelis šimtus km

Ačiū už padrąsinimą dėl medaus wink.gif Jau užsakiau 10 kg lauksiu į Vln atvažiuojant
Atsakyti