Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

QUOTE(kirbe @ 2012 06 18, 09:46)
kurgi ne...turiu...pilnas saldytuvas.... lotuliukas.gif

nespeju kepti kiek uzsakymu yra...o liepa atostogausiu,tai neklausk kokia reakcija buna zmoniu..... doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu jooo.... supratau... o tai prieš kiek laiko tada pas tave jau reikia užsakyti tortą blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 06 18, 14:40)
nu jooo.... supratau... o tai prieš kiek laiko tada pas tave jau reikia užsakyti tortą  blink.gif ?

na žmonės rimtesnei progai ir prieš kelis mėnesius užsisako...liepos pabaiga jau užsakyta,rugpjučiui irgi jau turiu užsakymų...dar ne visi savaitgaliai pilni ,bet bus..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 06 18, 14:40)
nu jooo.... supratau... o tai prieš kiek laiko tada pas tave jau reikia užsakyti tortą  blink.gif ?

važiuok be perspėjimo...ką rasi, tą pasiimsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2012 06 18, 20:37)
važiuok be perspėjimo...ką rasi, tą pasiimsi biggrin.gif

nebūna ten pas ją tokių stebuklų biggrin.gif bet aš pas ją negalėsiu užsakyti, nes du mėnesius į priekį nemoku gyvent schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 06 18, 20:17)
nebūna ten pas ją tokių stebuklų  biggrin.gif  bet aš pas ją negalėsiu užsakyti, nes du mėnesius į priekį nemoku gyvent  schmoll.gif

Aga, kur jau ten paplanuosi biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes...

na nesakykit ...vestuves ,krikstynas zmones tikrai planuoja ir is anksciau ,o ne likus paskutinei savaitei iki sventes...o ir jubiliejai,gimtadieniai negi nezinot kada svesit.....

kiti zmones pasiskambina,uzsisako vieta,o likus porai savaiciu suderinam tikslia dienuke ir visa kita......

as irgi esu tik zmogus su dviem rankom...galimybes ribotos pas mane..... 4u.gif
Atsakyti
kirbe, man reikia tavo telefono numerio rolleyes.gif
Labai labai reikėtų torto šiam šeštadieniui. Močiutės 80-metis. Gal vis tik įmanoma būtų, nes ji sakė neranda kur užsisakyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudrene: 19 birželio 2012 - 12:21
Labukas,

pirma karta isleidau vaika vaziuoti i Kauna su autobusu ax.gif siek tiek nervinuosi.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(ČIČI @ 2012 06 19, 15:00)
pirma karta isleidau vaika vaziuoti i Kauna su autobusu  ax.gif  siek tiek nervinuosi.

Laikykis 4u.gif juk turi vaikas mobilų, gali paskambinti mirksiukas.gif

Tu į Kauną išleidai, o aš prisinervinau mieste prieš porą mėnesių pirmą kartą vieną vaiką paleidus blush2.gif Turėjo vienas iš draugo autobusu parvažiuoti, tai taip neramu buvo... Maniškiui jau 12 metų, kiti vaikai dar mažesni vieni miesto autobusais važinėja, o aš kai namie dirbu, tai visur jį palydėdavau ir tik dabar pasiryžau nuo sijono "atkabinti' lotuliukas.gif
Oi, Gudrene, tu mūsų, sakai du mėnesius į priekį negali paplanuoti lotuliukas.gif Smagu kai yra kas paplanuoja už tave mirksiukas.gif Aš tai turiu ir už save, ir už MB paplanuoti. Teko remontą planuoti, teko krikštynas planuoti, pirmą komuniją sūnaus planuoti, kasmet plaukimą baidarėmis irgi aš planuoju.
Atsakyti
ai, po miesta jis jau seniai vienas vazineja (jam gretai 14 m.), net ir mano mazoji jau po miesta viena vazineja (jai 9 m.)... bet cia truputuka kitaip...

Simonsita, gerai, kai Tu taip moki planuoti... o as va, tik svajoju su baidarem prasilekt... bet kadangi niekas su manim neprasideda, o as nemoku tinkamai tuo uzsiimti, taip ir esu nepaplaukiojus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 19 birželio 2012 - 13:51
QUOTE(ČIČI @ 2012 06 19, 14:00)
pirma karta isleidau vaika vaziuoti i Kauna su autobusu  ax.gif  siek tiek nervinuosi.

viskas bus gerai wink.gif kažkada turėjo būti pirmas kartas . Tuoj nuvažiuos ir paskambins wink.gif

QUOTE(Simonsita @ 2012 06 19, 14:39)
Oi, Gudrene,  tu mūsų, sakai du mėnesius į priekį negali paplanuoti  lotuliukas.gif Smagu kai yra kas paplanuoja už tave  mirksiukas.gif  Aš tai turiu ir už save, ir už MB paplanuoti. Teko remontą planuoti, teko krikštynas planuoti, pirmą komuniją sūnaus planuoti, kasmet plaukimą baidarėmis irgi aš planuoju.

vaje, tai tu tokia jau moteris planuota ir veiksni, o aš nea schmoll.gif mes su MB tokie pat spontaniški. Reikia čia ir dabar biggrin.gif

Va ir dabar pas kirbę verkiant reikia torto šiam savaitgaliui, bet jaučiu, kad jau ššš... gausis verysad.gif
Atsakyti
pavyko pas kirbe tortą užsakyt assa.gif clap.gif:
Atsakyti