Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

Bjaurybe, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mes su Aiste siandien buvom pasirodyti koja, gipsa nueme, vaziavom i ortopedine padaryti itvara, kuri galima remti... nebereikia ramentu thumbup.gif
Atsakyti
Labukas, ko cia taip tylu? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
mergaitės, ačiū už sveikinimus. Nepatikėsit, buvau pamiršus, blush2.gif, galvoju ko čia tie balionai doh.gif
Tiesiog, nauja darbo vieta, dukrai kasmetiniai tyrimai širdies, plius dar viskokie kiti rūpesčiai, tik spėk suktis doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kartais nedideli rūpesčiai išeina į naudą; nėra kada metų skaičiuoti lotuliukas.gif
Bjaurybe, sėkmingo darbo naujoje vietoje ir, svarbiausia, gero uždarbio 4u.gif
Čiči, kaip smagu, kad dukrytei nebereiks ramentų. Daug patogiau judėti.

Kažkaip mažai laiko lieka prie kompo, kkasdien pas mamą nuvažiuojam, tai puse dienos ir nėr. Grįžus tik valgyti padarau ir vakaras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 06 08, 08:19)
puca,aaaaaaaa kaaaaaaip graaaaaaažu...nu žinok fantastika....ačiu ,kad ykėlei čia nuorodukę,nes manęs FB nėra,tai kitos tn pasigrožėdavo,o aš nematydavau tokio grožio......

ačiū smile.gif tavo pačios kūriniai irgi nuostabūs wink.gif prašom nepatingėti ir mums parodyti kartas nuo karto wink.gif

QUOTE(Simonsita @ 2012 06 08, 13:42)
Puca, tavo nuotraukos nuostabios ir man vis kirba mintis užsisakyti pas tave fotosesiją su šeimyna. Tiesa už poros eisim fotografuotis į fotoatelje, nes dukterėčia buvo gavus dovanų  kuponą ir nenori fotografuotis, todėl atidavė man. Bus šiokia, tokia pramoga ir turėsim kelias, naujesnes, profesionalias šeimos nuotraukas  lotuliukas.gif
Aš irgi jau laabai noriu tiesiog pagulėti ir nieko neveikti. Per praėjusį mėnesį buvo daug streso ir mažai miego.  Mama sako, kad visada nori miego, aš irgi taip pat  lotuliukas.gif Matyt abiem su galva ne kas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Simonsita, visada prašom, tau padarysiu už simbolinę kainą smile.gif

o mano mini atostogos praėjo puikiai rolleyes.gif pirmą dieną teminis vakarėlis, kitą rytą praplaukėm baidarėm 25 km, vakare tinklinio rungtynės, trečią dieną plovas kazane ir vietoj pagauta ir rūkyta žuvis, plius aišku puiki kompanija ir daug daug juoko wink.gif

QUOTE(zibute0203 @ 2012 06 12, 14:33)
Puca, tavo nuotraukos nuostabios  thumbup.gif . Norėčiau ir aš išmokt fotografuoti. Nusipirkon naują fotoaparatą, nes senasis užlinko, tai dar vis skaitinėju instrukcijas. Ir koks nervas ima jog neina priartint, arba nemoku. Vienu žodžiu, turiu reikalų. Kaip tikras lietuvis, pirma perkam o po to pradedam domėtis doh.gif

tas pats ir su manim.... nusipirkau, o paskui supratau, kad nieko nemoku. Be svarbiausiai fotografuoti - tai patys geriausi kursai smile.gif

QUOTE(bjaurybe @ 2012 06 14, 11:00)
mergaitės, ačiū už sveikinimus. Nepatikėsit, buvau pamiršus, blush2.gif

tik jaunystėj žmonės savo metus pamiršta wink.gif

QUOTE(Simonsita @ 2012 06 14, 16:50)
kasdien pas mamą nuvažiuojam

šiandien mano mamos gimtadienis, nuvažiavom pasveikinti, o ji dejuoja, kad kažkas blogai, kad metų daug, kad nugarą skauda... o aš sakau - sėdi, vaikai, anūkai aplink, pati puiki, džiaukis, kad taip galim visi susirinkti ir tik tokios smulkmenos gyventi trukdo.
Kartais pagalvoju, kad žmogui reikia ištverti kažką baisaus, kad suprastum kaip gerai turi dabar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUCA: 14 birželio 2012 - 21:40
Labukas,

kazko jauciuosi labai pavargus... o atostogos dar tik kito men vidury... o dar toks oras slegiantis siandien... ax.gif

Mazosios nebesustabdau... kai uzdejo itvara - istisas dienas buna lauke, o vakare dejuoja, kad koja paskaudo doh.gif

Dickis siuo metu atostogauja pas senelius sode. Jo senelis liaudies meistras, tai dabar yra ijunkytas i mokytojo vaidmeni biggrin.gif su seneliu piesia ir drozineja... Kai isvaziuos i kaima, su kitu seneliu gros... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2012 06 14, 21:35)

Kartais pagalvoju, kad žmogui reikia ištverti kažką baisaus, kad suprastum kaip gerai turi dabar...

aukso žodžiai......

bjaurybe,su praėjusiu gimtadieniu..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
PUCA, gražus puslapis Tavo ax.gif

ČIČI, kažkaip praleidus buvau, kas ten su dukros kojyte buvo?

Bjaurybe, su praėjusiu, geriau vėliau nei niekada blush2.gif

Kirbe, gal turi "atliekamą" tortą biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 06 15, 10:59)
ČIČI, kažkaip praleidus buvau, kas ten su dukros kojyte buvo?

pasitempe kojos raiscius per varzybas, 10 d. su gipsu ir ramentais draugavo ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(PUCA @ 2012 06 14, 23:35)
*Simonsita, visada prašom, tau padarysiu už simbolinę kainą smile.gif
*o mano mini atostogos praėjo puikiai 
*Kartais pagalvoju, kad žmogui reikia ištverti kažką baisaus, kad suprastum kaip gerai turi dabar...

*Pasitarsiu su šeimyna, labai seniai MB nori nuotraukų rudenį, kada patys ryškiausi lapai. Gal tada, nes mačiau, kad tavo nuotraukos gamtoje, o ne studijoje.
* Aš jau irgi laukiu, nesulaukiu plaukimo Žeimenos upe ir savaitgalio prie Žeimenio ežero su širdžiai mielais žmogeliukais blush2.gif
*Manau supranti, kad pritariu tavo žodžiams visu 100 procentu.

O aš visą savaitgalį baliavojau blush2.gif Penktadienį dukterėčios gimtadienis, šeštadienį kokteiliais pagirias lengvinom, o sekmadienį mano tėčio vardadienį šventėm. Penktadienį ryte kaip pradėjau virtuvėj, taip sekmadienį vakare baigiau irgi virtuvei. Mama namuose tik "vadovavo" o mes su dukterėčia ir sese abu balius paruošėm, taip, kad dabar negaliu pasilenkti, radikulitas "užpuolė" doh.gif
Na bet labai smagiai praleidom savaitgalį, mama jau per visą savaitgalį dienomis net prigulus nebuvo, norėjo mums padėti, bet teko tupėti minkštai ant sofos lotuliukas.gif Tik apie 20 val. brolis į sanatoriją išvežė, nes, matyt pavargo truputi, pati jau paprašė, kad nuvežtų.
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 06 15, 09:59)

Kirbe, gal turi "atliekamą" tortą  biggrin.gif ?

kurgi ne...turiu...pilnas saldytuvas.... lotuliukas.gif

nespeju kepti kiek uzsakymu yra...o liepa atostogausiu,tai neklausk kokia reakcija buna zmoniu..... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 06 18, 09:46)
nespeju kepti kiek uzsakymu yra...o liepa atostogausiu,tai neklausk kokia reakcija buna zmoniu..... doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif kaip dristi atostogauti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti