Bjaurybe,
Mes su Aiste siandien buvom pasirodyti koja, gipsa nueme, vaziavom i ortopedine padaryti itvara, kuri galima remti... nebereikia ramentu
Labukas, ko cia taip tylu?
mergaitės, ačiū už sveikinimus. Nepatikėsit, buvau pamiršus, , galvoju ko čia tie balionai
Tiesiog, nauja darbo vieta, dukrai kasmetiniai tyrimai širdies, plius dar viskokie kiti rūpesčiai, tik spėk suktis
Tiesiog, nauja darbo vieta, dukrai kasmetiniai tyrimai širdies, plius dar viskokie kiti rūpesčiai, tik spėk suktis
Sveikutės
Kartais nedideli rūpesčiai išeina į naudą; nėra kada metų skaičiuoti
Bjaurybe, sėkmingo darbo naujoje vietoje ir, svarbiausia, gero uždarbio
Čiči, kaip smagu, kad dukrytei nebereiks ramentų. Daug patogiau judėti.
Kažkaip mažai laiko lieka prie kompo, kkasdien pas mamą nuvažiuojam, tai puse dienos ir nėr. Grįžus tik valgyti padarau ir vakaras
Kartais nedideli rūpesčiai išeina į naudą; nėra kada metų skaičiuoti
Bjaurybe, sėkmingo darbo naujoje vietoje ir, svarbiausia, gero uždarbio
Čiči, kaip smagu, kad dukrytei nebereiks ramentų. Daug patogiau judėti.
Kažkaip mažai laiko lieka prie kompo, kkasdien pas mamą nuvažiuojam, tai puse dienos ir nėr. Grįžus tik valgyti padarau ir vakaras
QUOTE(kirbe @ 2012 06 08, 08:19)
puca,aaaaaaaa kaaaaaaip graaaaaaažu...nu žinok fantastika....ačiu ,kad ykėlei čia nuorodukę,nes manęs FB nėra,tai kitos tn pasigrožėdavo,o aš nematydavau tokio grožio......
ačiū tavo pačios kūriniai irgi nuostabūs prašom nepatingėti ir mums parodyti kartas nuo karto
QUOTE(Simonsita @ 2012 06 08, 13:42)
Puca, tavo nuotraukos nuostabios ir man vis kirba mintis užsisakyti pas tave fotosesiją su šeimyna. Tiesa už poros eisim fotografuotis į fotoatelje, nes dukterėčia buvo gavus dovanų kuponą ir nenori fotografuotis, todėl atidavė man. Bus šiokia, tokia pramoga ir turėsim kelias, naujesnes, profesionalias šeimos nuotraukas
Aš irgi jau laabai noriu tiesiog pagulėti ir nieko neveikti. Per praėjusį mėnesį buvo daug streso ir mažai miego. Mama sako, kad visada nori miego, aš irgi taip pat Matyt abiem su galva ne kas
Aš irgi jau laabai noriu tiesiog pagulėti ir nieko neveikti. Per praėjusį mėnesį buvo daug streso ir mažai miego. Mama sako, kad visada nori miego, aš irgi taip pat Matyt abiem su galva ne kas
Simonsita, visada prašom, tau padarysiu už simbolinę kainą
o mano mini atostogos praėjo puikiai pirmą dieną teminis vakarėlis, kitą rytą praplaukėm baidarėm 25 km, vakare tinklinio rungtynės, trečią dieną plovas kazane ir vietoj pagauta ir rūkyta žuvis, plius aišku puiki kompanija ir daug daug juoko
QUOTE(zibute0203 @ 2012 06 12, 14:33)
Puca, tavo nuotraukos nuostabios . Norėčiau ir aš išmokt fotografuoti. Nusipirkon naują fotoaparatą, nes senasis užlinko, tai dar vis skaitinėju instrukcijas. Ir koks nervas ima jog neina priartint, arba nemoku. Vienu žodžiu, turiu reikalų. Kaip tikras lietuvis, pirma perkam o po to pradedam domėtis
tas pats ir su manim.... nusipirkau, o paskui supratau, kad nieko nemoku. Be svarbiausiai fotografuoti - tai patys geriausi kursai
QUOTE(bjaurybe @ 2012 06 14, 11:00)
mergaitės, ačiū už sveikinimus. Nepatikėsit, buvau pamiršus, ,
tik jaunystėj žmonės savo metus pamiršta
QUOTE(Simonsita @ 2012 06 14, 16:50)
kasdien pas mamą nuvažiuojam
šiandien mano mamos gimtadienis, nuvažiavom pasveikinti, o ji dejuoja, kad kažkas blogai, kad metų daug, kad nugarą skauda... o aš sakau - sėdi, vaikai, anūkai aplink, pati puiki, džiaukis, kad taip galim visi susirinkti ir tik tokios smulkmenos gyventi trukdo.
Kartais pagalvoju, kad žmogui reikia ištverti kažką baisaus, kad suprastum kaip gerai turi dabar...
Labukas,
kazko jauciuosi labai pavargus... o atostogos dar tik kito men vidury... o dar toks oras slegiantis siandien...
Mazosios nebesustabdau... kai uzdejo itvara - istisas dienas buna lauke, o vakare dejuoja, kad koja paskaudo
Dickis siuo metu atostogauja pas senelius sode. Jo senelis liaudies meistras, tai dabar yra ijunkytas i mokytojo vaidmeni su seneliu piesia ir drozineja... Kai isvaziuos i kaima, su kitu seneliu gros...
kazko jauciuosi labai pavargus... o atostogos dar tik kito men vidury... o dar toks oras slegiantis siandien...
Mazosios nebesustabdau... kai uzdejo itvara - istisas dienas buna lauke, o vakare dejuoja, kad koja paskaudo
Dickis siuo metu atostogauja pas senelius sode. Jo senelis liaudies meistras, tai dabar yra ijunkytas i mokytojo vaidmeni su seneliu piesia ir drozineja... Kai isvaziuos i kaima, su kitu seneliu gros...
QUOTE(PUCA @ 2012 06 14, 21:35)
Kartais pagalvoju, kad žmogui reikia ištverti kažką baisaus, kad suprastum kaip gerai turi dabar...
aukso žodžiai......
bjaurybe,su praėjusiu gimtadieniu.....
PUCA, gražus puslapis Tavo
ČIČI, kažkaip praleidus buvau, kas ten su dukros kojyte buvo?
Bjaurybe, su praėjusiu, geriau vėliau nei niekada
Kirbe, gal turi "atliekamą" tortą ?
ČIČI, kažkaip praleidus buvau, kas ten su dukros kojyte buvo?
Bjaurybe, su praėjusiu, geriau vėliau nei niekada
Kirbe, gal turi "atliekamą" tortą ?
QUOTE(gudrene @ 2012 06 15, 10:59)
pasitempe kojos raiscius per varzybas, 10 d. su gipsu ir ramentais draugavo
Sveikutės
*Pasitarsiu su šeimyna, labai seniai MB nori nuotraukų rudenį, kada patys ryškiausi lapai. Gal tada, nes mačiau, kad tavo nuotraukos gamtoje, o ne studijoje.
* Aš jau irgi laukiu, nesulaukiu plaukimo Žeimenos upe ir savaitgalio prie Žeimenio ežero su širdžiai mielais žmogeliukais
*Manau supranti, kad pritariu tavo žodžiams visu 100 procentu.
O aš visą savaitgalį baliavojau Penktadienį dukterėčios gimtadienis, šeštadienį kokteiliais pagirias lengvinom, o sekmadienį mano tėčio vardadienį šventėm. Penktadienį ryte kaip pradėjau virtuvėj, taip sekmadienį vakare baigiau irgi virtuvei. Mama namuose tik "vadovavo" o mes su dukterėčia ir sese abu balius paruošėm, taip, kad dabar negaliu pasilenkti, radikulitas "užpuolė"
Na bet labai smagiai praleidom savaitgalį, mama jau per visą savaitgalį dienomis net prigulus nebuvo, norėjo mums padėti, bet teko tupėti minkštai ant sofos Tik apie 20 val. brolis į sanatoriją išvežė, nes, matyt pavargo truputi, pati jau paprašė, kad nuvežtų.
QUOTE(PUCA @ 2012 06 14, 23:35)
*Simonsita, visada prašom, tau padarysiu už simbolinę kainą
*o mano mini atostogos praėjo puikiai
*Kartais pagalvoju, kad žmogui reikia ištverti kažką baisaus, kad suprastum kaip gerai turi dabar...
*o mano mini atostogos praėjo puikiai
*Kartais pagalvoju, kad žmogui reikia ištverti kažką baisaus, kad suprastum kaip gerai turi dabar...
*Pasitarsiu su šeimyna, labai seniai MB nori nuotraukų rudenį, kada patys ryškiausi lapai. Gal tada, nes mačiau, kad tavo nuotraukos gamtoje, o ne studijoje.
* Aš jau irgi laukiu, nesulaukiu plaukimo Žeimenos upe ir savaitgalio prie Žeimenio ežero su širdžiai mielais žmogeliukais
*Manau supranti, kad pritariu tavo žodžiams visu 100 procentu.
O aš visą savaitgalį baliavojau Penktadienį dukterėčios gimtadienis, šeštadienį kokteiliais pagirias lengvinom, o sekmadienį mano tėčio vardadienį šventėm. Penktadienį ryte kaip pradėjau virtuvėj, taip sekmadienį vakare baigiau irgi virtuvei. Mama namuose tik "vadovavo" o mes su dukterėčia ir sese abu balius paruošėm, taip, kad dabar negaliu pasilenkti, radikulitas "užpuolė"
Na bet labai smagiai praleidom savaitgalį, mama jau per visą savaitgalį dienomis net prigulus nebuvo, norėjo mums padėti, bet teko tupėti minkštai ant sofos Tik apie 20 val. brolis į sanatoriją išvežė, nes, matyt pavargo truputi, pati jau paprašė, kad nuvežtų.
QUOTE(gudrene @ 2012 06 15, 09:59)
kurgi ne...turiu...pilnas saldytuvas....
nespeju kepti kiek uzsakymu yra...o liepa atostogausiu,tai neklausk kokia reakcija buna zmoniu.....
QUOTE(kirbe @ 2012 06 18, 09:46)
nespeju kepti kiek uzsakymu yra...o liepa atostogausiu,tai neklausk kokia reakcija buna zmoniu.....
kaip dristi atostogauti?