Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

Sveikites

Kleveli, užuojauta tau ir stiprybės console.gif

Čiči, tavo mergina nuostabi. O šiluma jau parbėga, kiek girdėjau savaitgali turėtu mus palepint.

Simonsita, labai smagu girdėt jog tavo mamytei jau geriau. Praeis šiek tiek laiko ir viskas vėl gryš į savas vagas.

O aš jau morališkai ruošiuos į darbelį. 28 d. jau dirbsiu, nors realiai pradėsiu šiek tiek anksčiau. Po tiekos metų nebuvimo( juk du nėštumai vienas paskui kitą) reikia ne tik prisimint bet ir visas naujoves įsisavint doh.gif . Vienu žodžiu bus reikalų.
Atsakyti

Kleveli užuojauta verysad.gif aš savo tėvelio irgi nebeturiu, jau šeši metai, mirė staiga, netikėtai...

ČIČI, oi gražuole mergina tavo smile.gif))

O čia atnešu pasigirti, pagaliau susikūriau smile.gif))

puslapiukas wink.gif

Rytoj išvažiuojam keliom dienom pailsėti, tai gulėsiu, nieko neveiksiu ir ilgai ilgai miegosiu, pavargus toookia jaučiuosi wink.gif
Atsakyti
SVEIKUTĖS....
Kleveli,priimk užuojauta ir nuo musų šeimynėlės.....laikykis brangioji.....

bet negalėjau nepastebėti tavo parašo.....šaunuolė..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

puca,aaaaaaaa kaaaaaaip graaaaaaažu...nu žinok fantastika....ačiu ,kad ykėlei čia nuorodukę,nes manęs FB nėra,tai kitos tn pasigrožėdavo,o aš nematydavau tokio grožio......

geriu kavyte ir lekiu dirbti....
šiandien tortai,vakare važiuojam y gimtadieny....rytoj pas mane meetas kepėjėlių...suvažiuos nemažai....kaip laukiu......
Atsakyti
Labukas,

aciu uz pagyras mano merginai.... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(zibute0203 @ 2012 06 07, 14:22)
O aš jau morališkai ruošiuos į darbelį. 28 d. jau dirbsiu, nors realiai pradėsiu šiek tiek anksčiau. Po tiekos metų nebuvimo( juk du nėštumai vienas paskui kitą) reikia ne tik prisimint bet ir visas naujoves įsisavint doh.gif . Vienu žodžiu bus reikalų.

Sėkmės tau pradedant darbą 4u.gif

QUOTE(PUCA @ 2012 06 08, 00:10)
Rytoj išvažiuojam keliom dienom pailsėti, tai gulėsiu, nieko neveiksiu ir ilgai ilgai miegosiu, pavargus toookia jaučiuosi wink.gif

Puca, tavo nuotraukos nuostabios ir man vis kirba mintis užsisakyti pas tave fotosesiją su šeimyna. Tiesa už poros eisim fotografuotis į fotoatelje, nes dukterėčia buvo gavus dovanų kuponą ir nenori fotografuotis, todėl atidavė man. Bus šiokia, tokia pramoga ir turėsim kelias, naujesnes, profesionalias šeimos nuotraukas lotuliukas.gif
Aš irgi jau laabai noriu tiesiog pagulėti ir nieko neveikti. Per praėjusį mėnesį buvo daug streso ir mažai miego. Mama sako, kad visada nori miego, aš irgi taip pat lotuliukas.gif Matyt abiem su galva ne kas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kirbe, smagaus meeto 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Ačiū mergaitės , bet dar kažkaip sunkiai suprantu kad jau nebėra mirksiukas.gif

Nu va mano mergina šiandien parsinešė padėka už gerą mokymąsi vidurkis 8,8 , būtų dar geresnis jei nebūtų susipykus su kūno kultūra už kurią išėjo tik 8 doh.gif
Atsakyti
Puca, maniškė berods pas Adomavičių turi fotosesiją (jei toks yra g.gif ). Vietą žinau, bet va pavardę pamiršau doh.gif
Gal sekančiam kartui pas tave kreipsimės blush2.gif
Papildyta:
oi, mergaitės paskaitau, kad jūsiškiams vaikas būna prie mokslų sunkoka, galvoju gal pas mus mokykloje mokytojai nereiklūs ar kaip? Dičkė tai rimtai į mokslus įkritus, bet ten motyvacija kita. O va, kai ėjo į mūsiškę mokyklą, tai ten jokių problemų, vos ne bile kaip, dabar ir mažoji ten mokosi, irgi atrodo nieko nereikia mokintis g.gif Nu, blyn jaučiu, kad vėliau bus problemų dėl to mokslo užleisto doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
man sunu visada reikia spausti prie mokslu... bet si trimestra isejo net 8,3 vidurkis, o metinis 8,2. Zinau, kad gali ir geriau, bet jei "paledziu vadeles" doh.gif tai visko buna...

Mazoji irgi pritingi doh.gif tik jai lengviau sekasi...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Maniškio vidurkis 9,5 ir kol kas tik paklausiu ar pamokas paruošei, jei nori su draugais į kiemą eiti. Daugiau jo mokslais nesidomiu, tik el. dienyne pažymius pasižiūriu lotuliukas.gif
Savaitgalį visai nebuvau prie kompo prisėdus. Vakar mamą iš sanatorijos parsivežėm, tai dieną dešreles kepėm, po pietų atvažiavo uošviai, tai kavą gėrėm, o vakare iki vėlumos kieme badmintoną žaidėm su vaikais ir dukterėčia. Šiandien ekskursiją į Ruklą. Pasakėm dukterėčiai, kad ten viskas apleista, tai ji užsimanė pafotografuoti, nuvežėm, o miestelis apsitvarkęs ir apleistų namų nėra lotuliukas.gif Mes ten buvom prieš 10 metų, tai atrodė labai baisiai, o dabar net renovuotų daugiabučių yra. Pabuvom dar prie Šventosios upės netoli Upninkų ir parvažiavom namo.
Mama šiandien jau mokesčius internetu mokėjo, pati skaičiavo ir pavedimus darė. Ryte kavą pasidarė sau ir tėvui, tik pietų dar nevirė, nes šeštadienį pas mus pavalgė, o šiandien kaimynė pamaitino. Be to tėvas sakė, kad visus kryžiažodžius laikraščiuose išsprendė ir visą dieną nebuvo prigulus. Mums tai tikras stebuklas, kad jai po savaitės komoje tik truputi šlubuoja atmintis: kur kas sudėta, kada kas buvo aplankyti, na, žodžiu, smulkmenos, kurias kartais pamirštu ir aš. Vakare brolis pristatė atgal į sanatoriją.
Atsakyti
Dziugios naujienos thumbup.gif

O mes vakar buvo Dainu sventeje Klaipedoj... net ir su vienakoja Aiste biggrin.gif
Atsakyti
Bjaurybe, dideliausi sveikinimai gimtadienio proga! Linkiu kuo daugiau širdžiai mielų smulkmenų, nes iš smulkmenų susideda gyvenimas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės
QUOTE(Simonsita @ 2012 06 11, 22:06)
Bjaurybe, dideliausi sveikinimai gimtadienio proga! Linkiu kuo daugiau širdžiai  mielų smulkmenų, nes iš smulkmenų susideda gyvenimas  4u.gif

Prisijungiu ir aš prie sveikinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Puca, tavo nuotraukos nuostabios thumbup.gif . Norėčiau ir aš išmokt fotografuoti. Nusipirkon naują fotoaparatą, nes senasis užlinko, tai dar vis skaitinėju instrukcijas. Ir koks nervas ima jog neina priartint, arba nemoku. Vienu žodžiu, turiu reikalų. Kaip tikras lietuvis, pirma perkam o po to pradedam domėtis doh.gif
Atsakyti