Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

QUOTE(Simonsita @ 2012 06 01, 19:15)
Sveikutės  4u.gif

tikiuosi bėdos jau liko praeity 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

maiskis nepateko ilietu, bet grizo slapiom kelnem iki par apatiniu... maikute ir megztini buvo isidejes, o kelniu ne... biggrin.gif

mazoji mano per varzybas, si penktadieni, kryptelejo koja, persviete - neluzus, bet stipriai patemti raisciai. Gipsas 3 savaitem doh.gif

Simonsita, thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 02 birželio 2012 - 22:09
Sveikos, merginos. Kaip čia tylu bigsmile.gif .

Užjaučiu, Čiči, baisu kai vaikui skauda. Čia tavo mergytei 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(ČIČI @ 2012 06 03, 00:09)
maiskis nepateko ilietu, bet grizo slapiom kelnem iki par apatiniu... maikute ir megztini buvo isidejes, o kelniu ne...  biggrin.gif

mazoji mano per varzybas, si penktadieni, kryptelejo koja, persviete - neluzus, bet stipriai patemti raisciai. Gipsas 3 savaitem  doh.gif

Nepasisekė vaikinui lotuliukas.gif
Kantrybės tavo mergytei 4u.gif Taip gaila mažutės, visiems atostogos prasidėjo, o jai gipsas verysad.gif

QUOTE(zibute0203 @ 2012 06 04, 22:30)
Sveikos, merginos. Kaip čia tylu bigsmile.gif

Toks didelis vėjas paskutinės dienom, kad baisu išsižioti lotuliukas.gif

Pristatėm mamą į Viršužiglį. Patalpos paremontuotos, palatose baldai nauji ir šiaip jauku ten. Gydytoja, pabendravus su ja, sakė paskirs psichologą, nes mama labai savim nepasitiki, užmiršta smulkmenas ir tokia be nuomonės. Klausiam ar nori valgyti, ji sako: gal ne...O kai padedi lėkštę suvalgo viską. Šiap orentuojasi visur puikiai, mobilų telefoną padavėm, ji kuo puikiausiai pati paskambina ir kai skambinom jai atsiliepia. Žodžiu dar jaučiasi, kad "mikroschema" buvo pažeista. Tik, žinant, kad ji tik praėjusį ketvirtadienį pati viena pirma kartą iki tualeto nuėjo, ji labai daug pasiekė, savaitgalį namuose į rūsį ir į antrą aukšta pati jau laipiojo, telefonu atsiliepinėjo ir anūkus prižiūrėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas,

Simonsita, svarbiausia, kad anukus priziurejo thumbup.gif Atsistatys mama, pamatysi... viskas bus gerai thumbup.gif

Aiste pergyvena del gipso, bet kazkaip, kai oras lauke neipatingas, tai nieko... O dar si savitgali turejo buti vietine dainu svente, kurioje ji taip pat turejo dalyvauti... tai sako, nors i repeticija gal nueiti doh.gif siaip i chora nelebai nori eiti, o va jau dabar, kai negali - nori
Atsakyti
penktadienio varzybos

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
čiči,kaip man gražu...... wub.gif sveikatytės jai,kad kuo greičiau sugytų kojytė.... 4u.gif
simonsita,smagu skaityti ,kad mamai vis geriau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 05 birželio 2012 - 08:42
Labutis 4u.gif

Simonsita džiugu kad mamytei geriau 4u.gif , o aš savo tėvuką prieš 10 d palaidojau doh.gif

Esu šoke, nes greit viskas įvyko, bet reikia su tokiu likimu susitaikyti ir gyventi toliau mirksiukas.gif

Mano mažiukas jau rudenį bus pirmokas tai dabar eina į mokyklą 3 dienas kol kas pareina patenkintas .
Dukrytė vis gerina pažymius nu rytoj jau bus galutiniai pažymiai thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(ČIČI @ 2012 06 05, 10:07)
penktadienio varzybos

Kaip gražu wub.gif Šaunuolė tavo panelytė thumbup.gif

QUOTE(KLEVELIS @ 2012 06 05, 22:47)
Simonsita džiugu kad mamytei geriau  4u.gif , o aš savo tėvuką prieš 10 d palaidojau 

Labai, labai užjaučiu. Stiprybės tau !
Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2012 06 05, 21:47)
, o aš savo tėvuką prieš 10 d palaidojau  doh.gif

Uzjauciu labai labai... 4u.gif

Aciu uz pagyras mano mergaitei wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 06 birželio 2012 - 07:40
QUOTE(KLEVELIS @ 2012 06 05, 20:47)
aš savo tėvuką prieš 10 d palaidojau  doh.gif

su šituo niekada nesusitaikai, ateina visada tas momentas nelauktai verysad.gif
Atsakyti
Labukas,

kaip laikotes?

Noriu silumos ax.gif niekaip nesulaukiu...
Atsakyti