Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

QUOTE(Simonsita @ 2012 05 25, 15:20)
Manau, kad su jūsų pagalba ji atras stiprybės ir drąsos  savyje.

Tikiuosi ir as, bet kiek reikia pastangu ir kantrybes su ja doh.gif as kartais net jauciuosi apleidus sunu... doh.gif

Oho senelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2012 05 20, 22:35)
Sveikutės  4u.gif
Matyt iš Jūsų lūpų Dievui į ausį  lotuliukas.gif Šiandien pas mus namuose šventė, ryte mama ne tik ranką paspaudė, bet ir atsimerkė.  Mudu su tėtė stovėjom abipus lovos, tai pakalbinta, net galvą sukiojo į tą pusę, kuris kalbinom. Po pietų su sese irgi atsimerkus bendravo, o vakare brolis su dukterėčia pakalbino. Tėvas pirmą kartą per šią savaitę šypsodamasis miegot nuėjo.
Po beveik savaitės komos, tai jau tooookia pažanga.

Smagios naujienos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(PUCA @ 2012 05 25, 07:39)
Aš prieš kelias dienas važiavau į kapus..

Tu esi tikra menininkė, visom prasmėm, tiek savo darbais, tiek pasirodo ir plunksnai atsidavus 4u.gif
Papildyta:
kaži ko man neleidžia naujų foto įdėt į albumą g.gif Norėjau papildyti komunijos nuotraukom ax.gif
Atsakyti
Labukas,

kaip savaitgalis?
Atsakyti
Sveikutės,

QUOTE(Simonsita @ 2012 05 24, 22:19)
Sveikutės  4u.gif

Taigi gyvenimas gerėja, vėl po truputi galima pavasariu džiaugtis  lotuliukas.gif

Kaip smagu girdėti geras tavo žinias. Nebereikalo kumščius laikiau ( manau ne aš viena mirksiukas.gif ). Sveikatėlės tavo mamytei.

QUOTE(PUCA @ 2012 05 25, 07:39)
Užėjau paskaityti kaip Simonsitos mama laikosi... ačiū Dievui viskas į gerą pusę.
Nežinai kiek laiko taip prasėdėjau, bet grižus prie mašinos nebevažiavau į kapines, padėjau gėles kaimo bažnytėlėj, ir grįžau su tokiu jausmu, lyg būčiau pati iš močiutės gimtadienio dovaną gavusi...

Tavo rašiniai kaip visada nuostabūs. Kai išleisi savo knygą, būtinai duok žinot. Jau dabar jaučiu jog negalėčiau atitraukti rankų nuo jos tol kol nebaigčiau skaityti.

Mano vyresnėlė jau praktiškai baigė antrą klasę. Su mokytoja kalbėjau tai tiek išgyrė, taip širdį paglostė blush2.gif . Labai ja didžiuojuos juk mokosi praktiškai be mūsų pagalbos ( taip su mokytoja sutarėm). Užtat vidurinioji labai su ožiukais susidraugavo, nebeįsivaizduoju kaip su ir kalbėtis.Biški kas tuoj pat ašaros ir užsispyrimai. Košmaras doh.gif . O mažiuks serga verysad.gif , pradėjom antib. bert tai gerėja. Atsikeldavo akim užtraiškanojusiom, net atsimerkti sunkiai eidavo, nosis bėgo, o dar ir kosulys buvo pradėjęs lyst. Prie viso to dar ir temperatūra niekaip atstot nenorėjo. Bet atrodo tfiu tfiu tfiu gerėja rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibute0203: 29 gegužės 2012 - 23:04
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(zibute0203 @ 2012 05 30, 01:03)
Mano vyresnėlė jau praktiškai baigė antrą klasę. Su mokytoja kalbėjau tai tiek išgyrė, taip širdį paglostė blush2.gif . Labai ja didžiuojuos juk mokosi praktiškai be mūsų pagalbos ( taip su mokytoja sutarėm). Užtat vidurinioji labai su ožiukais susidraugavo, nebeįsivaizduoju kaip su ir kalbėtis.Biški kas tuoj pat ašaros ir užsispyrimai. Košmaras doh.gif . O mažiuks serga verysad.gif , pradėjom antib. bert tai gerėja. Atsikeldavo akim užtraiškanojusiom, net atsimerkti sunkiai eidavo, nosis bėgo, o dar ir kosulys buvo pradėjęs lyst. Prie viso to dar ir temperatūra niekaip atstot nenorėjo. Bet atrodo tfiu tfiu tfiu gerėja

Šaunuolė tavo mergina. Jai už gerą mokymąsį 4u.gif
Mano mažoji irgi paskutiniu metu labai zyzli pasidarė, jau buvo nustojus taip kaprizintis ir verkti pasikūkčiojant iki pamėlynavimo, bet aš tai manau, kad tai susiję su su tuo, kad ji pati sirgo visą savitę, o dabar serga bobulė. Juk jei aš kur nors eidavau, mažoji likdavo su bobule, o dabar, kol mama buvo reanimacijoj, palikdavau ją su uošviu arba pas kaimynę. Vaikui stresas, kad ne su manim ir ne su bobule. Kai mamą perkėlė į skyrių ir kasdien kartu važiuojam lankyti, isterijos dingo.

Mamą penktadienį jau išleidžia namo. Savaitgalį pabus namuose, o pirmadienį nuvešim į Viršužiglio reabilitacijos ligoninę. Iki penktadienio dar turi įprasti drąsiai sėstis lovoje ir vaikščioti. Šiandien jau slaugutė į koridorių išvedė pavaikščioti, gydytojas liepė, kai tik ateinam, sėstis lovoje. Taip po truputi stiprinam fiziškai, na o protiškai dar šlubuoja atmintis. Nepamena kiek jai metų, ką planavo dirbti namuose. Svarbiausia dabar, kad atsimena ir pažista žmones, moka skaityti ir, logopedė bandė, rašyti. Visa kita gydytojas sakė palaipsniui turėtų sugrįžti.
Atsakyti
Zibute, saunuole dukryte thumbup.gif Sveikatos maziukui 4u.gif O vidurinioji rodo savo charakteri ir ziuri kas laimes mirksiukas.gif

Simonsita, dziugu, kad mamyte taisosi 4u.gif

O kaip salta, vakar vos nesubimbalejau doh.gif

Mano sunus prisidirbo, istorijos mokytoja pagavo nusirasinejant ir irase 1 doh.gif Paskambinau, kad isbarti, o jis verkia... teko raminti... ir prigrasinau, kad jokiu budu nenusirasinetu, jei nemoka... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 30 gegužės 2012 - 07:24
Sveikutės 4u.gif

Mano sūnus irgi vakar parėjo visas nelaimingas, kad neišmoko anglų teksto pasakoti ir jam išvedė 7. Iki vakar buvo trimestre 9, o čia staiga 7. Kaip tik buvo tėvų susirinkimas, tai paprašiau, kad auklėtoja pasikalbėtų su anglų mokytoja ir ši leistų pasitaisyti pažymį. Šiandien iš pat ryto skambino anglų mokytoja ir išaiškino, kad 7 jis gavo už pliusus ir minusus surinktus per trečią trimestrą, o galutinis trimestro pažymis 9 lotuliukas.gif Taip, kad dabar jau ramus ryt su klase važiuoja į Rygą.

Tikrai oras tai laaabai šaltas ir, blogiausia, kad ryt toks pat verysad.gif

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, rodos ryt bus dar šalčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2012 05 31, 09:12)
Labas rytas, rodos ryt bus dar šalčiau doh.gif

Tikrai blink.gif o maniskis su klase turi ryt baidaremis plaukti doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 31, 11:47)
Tikrai  blink.gif  o maniskis su klase turi ryt baidaremis plaukti 

Kaip vaikinui kelionė? Ar nesušalo?
O aš jau liepos mėnesiui baidares užsakiau, plauksim Žeimenos upe. Komanda jau laukė ką išrinksiu ir kur plauksim, nes kol mamai buvo negerai, tai nieko aš ir neplanavau.

Mama jau namie. Apėjo visus namus, apžiūrėjo savo gėles, tuoj lapelius sausus nuskabė, kita gėlė į saulę atsisukus buvo, tai apsuko, jaučiasi, kad šeimininkė grįžo lotuliukas.gif Aišku vienos nepaleidom, tėvui į parankę įsikibus vaikščiojo, bet vakar palatos kaimynė "apskundė", kad jau viena į tualetą ėjo. Širyt irgi į tualetą, į šaldytuvą jogurto ir abi pusryčiavo lotuliukas.gif O ir galva jau dirba, net namo važiuojant patarė kuria gatve geriau į ligonių kasas važiuoti, reiškia atsimena ir Kauno gatves, ir kur koks objektas yra.

Ir negaliu nepasigirti blush2.gif Mano vaikis gavo padėką už labai gerą mokymasi ir kitą padėką gavom mes, tėveliai, už gerą vaiko auklėjimą. MB sakė vaiko kišam į spintą, o mūsiškį kabinsim ant sienos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 31, 10:47)
Tikrai  blink.gif  o maniskis su klase turi ryt baidaremis plaukti  doh.gif

maniškis šiandien su klase į Ignaliną važiavo atseit valtim ten plauks dar kažką darys, tai irgi orelis kaip užsakytas doh.gif Jau MB išvažiavo parsivežti, bet sakė peršlapęs visas smile.gif

QUOTE(Simonsita @ 2012 06 01, 20:15)
Mama jau namie. Apėjo visus namus, apžiūrėjo savo gėles, tuoj lapelius sausus nuskabė, kita gėlė į saulę atsisukus buvo, tai apsuko, jaučiasi, kad šeimininkė grįžo  lotuliukas.gif

Ir negaliu nepasigirti  blush2.gif Mano vaikis gavo padėką už labai gerą mokymasi ir kitą padėką gavom mes, tėveliai, už gerą vaiko auklėjimą. MB sakė vaiko kišam į spintą, o mūsiškį kabinsim ant sienos  lotuliukas.gif

labai džiugu sakyčiau perduok linkėjimus mamai , ale matyt nelabai supras biggrin.gif

Nu puikiai thumbup.gif Šaunuolis vaikis ir tėveliai medaliai Jums
Atsakyti
sveikutės
simonsita,dziaugiuosi už tavo mamyte,kad sveiksta,kad viskas tik geryn eina.....už jus dziaugiuosi,kad puikus tėveliai esat....diploma butinai kabinkit ant sienos...ir aš toky kabinčiau ,jei turėčiau.... lotuliukas.gif

puca,menininke tu musų...jau tiek gražu skaityti tavo postus,kad laukiu nesulaukiu ,kad vėl ka tokio gražaus parašysi.....
gudrene,kaip jusų šeimynėlė laikosi?
Atsakyti