Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(shemsa @ 2013 05 15, 16:24)
Kazi man nebus jis pertamsus, nes as tai baltaode....

as irgi baltaode, siek tiek savaiminio naudoju, near jis toks tamsus schmoll.gif
QUOTE(GreenLady @ 2013 05 15, 18:33)
Mergaites mane irgi spalva labai dominant, nes konkreti baltaode esu smile.gif Ir dar idomu kaip maskuoja? Normaliai ar siek tiek tik? Gal kas ysu Laveros krempudra palyginti gali?

siek tiek, tai nera krempudra taciau labia graziai odos raudoni paslepia ir sulgina odos spalvte smile.gif pasiziurejau katik T zona beveik be blizgesio, puikiai islaike nuo 8 ryto thumbup.gif
Atsakyti
Yra SM'e gal tema kur nors apie violey.com bendrą pirkimą? blush2.gif Paieška nieko neranda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leveret: 15 gegužės 2013 - 18:03
Blogas, kuriame kooperuojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 05 15, 01:23)
As, sian jau isbandziau bet kolkas tik ant rankos nes katik gavau ir buvo labia smalsu bigsmile.gif  maskuoja matosi tikrai neblogai, spalvyte tokia ryskoka atrodo bet labai graziai prisiderina, vidutinio riebumo toks pasirode, matinis, ryt isbandysiu normaliau galesiu pakomentuoti daugiau jei domina 4u.gif

Isbandziau ir as ta BB kremuka, tikrai labai fainas ir spalva kaip tik, nera tamsi , pamaskavau truputi su maskuokliu ir sausa pudra uztvirtinau tai laikos kuo puikiausiai, ir atrodo veidas labai lygus, grazus, zodziu esu llllabai patenkinta, tikiuos tik kad poru nekims.....
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2013 05 23, 14:49)
Isbandziau ir as ta BB kremuka, tikrai labai fainas ir spalva kaip tik, nera tamsi , pamaskavau truputi su maskuokliu ir sausa pudra uztvirtinau tai laikos kuo puikiausiai, ir atrodo veidas labai lygus, grazus, zodziu esu llllabai patenkinta, tikiuos tik kad poru nekims.....

zinok ir be uztvirtinimo issilaiko puikiausiai nekemsa man poru schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsM @ 2013 05 15, 16:09)
Isduokit paslapti, kur perkat Laveros produktus?
Ar yra parduotuve jais prekiaujanti?
Bandziau Laveros savaiminio idegio krema, pirkau internetu is ekolinijos, likau be galo juo patenkinta ir noriu isbandyti daugiau produktu sio gamintojo..bet kur rasti kas prekiauja? 4u.gif

O man atvirksciai sitas kremas-visai nepatiko-nusiplaudineja smulkiom demem schmoll.gif
Atsakyti
Gal yra bandziusiu Laveros rutulinius dezodorantus? Ar gerai sulaiko prakaita? Gal galima palyginti su Aubrey Organics Vitamin C dezodorantu (man sis is visu bandytu pats geriausias, tik kad jau labai pabodo tas pats kvapas).
Atsakyti
Gal jau išbandėt šią priemonę visam kūnui, ne tik rankoms. Ar patinka? Kaip tik galvoju tokį įsigyti.

[quote=Leveret,2013 05 14, 20:17]
Savaitgalį pasiėmiau Laveros blizgesio suteikantį losijoną po deginimosi, kolkas bandžiau tik ant rankų, bet labai labai patinka. Neblogai padrėkina odą, palieka švelni švelni. Nėra stambių blizgučių, užtepus oda tampa tarsi perlamutrinė. Žodžiu, man labai patinka, bent kolkas, kartojamas pirkinys bigsmile.gif
Atsakyti
Kažkas naujausių pirkinių temoje buvo prašęs manęs palikti atsiliepimus apie Lavera produktus. Tik tiksliai neatsimenu apie kokius, tai aprašysiu visus biggrin.gif

Išbandžiau Laveros mėtinį veido fluidą
user posted image
Tai bent jau kol kas įspūdžiai geri thumbup.gif Buteliukas smagaus dizaino, kvapas labai švelnus mėtinis, tačiau tuo pačiu ir labai gaivus, tas gaivumas išlieka užtepus ir ant veido. Labai skystas, vos ne vandenėlis toks, labai nedaug reikia, kad paskirstyt ant veido (tepu ant T zonos), greit susigeria ir nepalieka jokio riebalo. Dėl to matinio efekto... Na mano ta nosis su savo taukais jau man taip iki gerklės stovi, kad pradedu nebesitikėt iš priemonių jokio veikimo. Bet atsižvelgiant į orus ir mano įprotį čiupinėt veidą ("pasitikrint" ar jau nesusiriebalavo veidas doh.gif ), tai visai neblogai šitas laiko. Po poros valandų jau pradeda blizgėt, bet aš dažnai jei būnu nepasidažius, tai į pavakarį su toniku pavalau konkrečiai T zoną ir patepu fluidu iš naujo. Ir tvarkoj viskas biggrin.gif

user posted image
Tuo pačiu šiandien išmėginau ir obuolių šampūną bei vynuogių kaukę. Kvapas nuostabus ax.gif Plaukai kol kas irgi labai malonūs, purūs, jaučiasi toks švelnus gan šampūnas, sausinti neturėtų. Žiūrėsiu ar neriebins plaukų, bet irgi nemanau. Bet kokiu atveju vasarą plaukus plaunu kas antrą dieną, tai šią akimirką man svarbiau, kad šampūnas neišsausintų. Norėčiau pamėgint ir medetkų šampūną bei atitinkamus kondicionierius, bet čia vėliau matyt bus ax.gif

O kaukė irgi nebloga. Kvapas tai toks kaip labai susvilusių vynuogių, bet vėliau dingsta, tai čia nelabai bėda, ypač kai mane kartais traukia tokie keistoki kvapai kosmetikoje biggrin.gif Mano plaukai čiut ilgesni už pečių liniją, tai to 20ml 'mėginio' turėtų užtekt bent 4 kartam. O šiaip, tai plaukai malonūs, švelnūs, stebuklų iš pirmo karto nesitikiu, bet atrodo lyg ir mažiau pasipūtę, nors purūs. Kol kas gal net malonesnė už mangų kaukę, gaila, kad šios nėra pilnos pakuotės. ax.gif

user posted image
Vakar pamėginau ir veido šveitiklį. Kvapas gaivus, nors ir ne pats maloniausias (kvepia ginkmedžiu), tačiau nušveitė veidą normaliai. Turiu gan šiurkščią kaktą, ji riebi, bet būna ten ir pasausėjimų, ir visokių kitokių nesąmonių, tai nušveitus jautėsi švelnesnė oda. Kol kas neatrodo, kad oda būtų suerzinta ar dar kas panašaus, tai patinka man.

user posted image
O jau dušo želė kvapas wub.gif Kaip ledų kokių. Šiai minusų kol kas irgi nėra, prausia švelniai, odos nenusausina (pienelį tepiau tik ant kojų, nes jos pas mane visad sausokos), o kvepia, kaip jau minėjau - nuostabiai.. Kaip už tokią kainą, tai nėr ko geriau norėt. Bus, ko gero kartojama ir ne kartą.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 07 24, 14:01)
Kažkas naujausių pirkinių temoje buvo prašęs manęs palikti atsiliepimus apie Lavera produktus. Tik tiksliai neatsimenu apie kokius, tai aprašysiu visus  biggrin.gif

Ačiū už išsamius atsiliepimus, aš berods jų prašiau 4u.gif Labai sudominot su obuolių šampūnu, reikės ir man jį išbandyt, nes dabar turimas obuolių balzamas man tobulas ax.gif
Atsakyti
Kaip manot, tiktų Laveros valomieji veido pieneliai mišriai/riebiai odai?
user posted imageuser posted image
Galvoju išmėgint arba Basis 2 in 1, arba alavijų pienelį, o tai nors ir turiu riebią T zoną, bet prausikliais prausiant dažnai tempia odą, yra nuolat sausėt mėgstančios zonos (o nosis vis tiek būna riebi), o prie to pačio dar ir makiažo valiklis baigėsi.. biggrin.gif Bet galvoju ar tik nebūtų man jie "sunkūs", ar nekimštų porų?
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 07 25, 17:43)
Kaip manot, tiktų Laveros valomieji veido pieneliai mišriai/riebiai odai?

Aš mišriaodė, Basis 2 in 1 pienelio sunaudojusi jau ne vieną ir ne dvi pakuotes biggrin.gif Jo pliusai: švariai nuprausia, negraužia akių ir visiškai nesausina odos (mano žandai sausi, tai ant jų ir pasimatytų biggrin.gif ). Labai skaniai kvepia, puikus kainos ir kokybės santykis. Tik gal nėra iš skalsiųjų, man pakuotės mėnesiui su puse kažkur užtekdavo smile.gif Porų nekimšdavo, nors manosios tikrai mėgėjos užsikimšt.
Atsakyti