Kažkas naujausių pirkinių temoje buvo prašęs manęs palikti atsiliepimus apie Lavera produktus. Tik tiksliai neatsimenu apie kokius, tai aprašysiu visus
Išbandžiau Laveros mėtinį veido fluidą

Tai bent jau kol kas įspūdžiai geri

Buteliukas smagaus dizaino, kvapas labai švelnus mėtinis, tačiau tuo pačiu ir labai gaivus, tas gaivumas išlieka užtepus ir ant veido. Labai skystas, vos ne vandenėlis toks, labai nedaug reikia, kad paskirstyt ant veido (tepu ant T zonos), greit susigeria ir nepalieka jokio riebalo. Dėl to matinio efekto... Na mano ta nosis su savo taukais jau man taip iki gerklės stovi, kad pradedu nebesitikėt iš priemonių jokio veikimo. Bet atsižvelgiant į orus ir mano įprotį čiupinėt veidą ("pasitikrint" ar jau nesusiriebalavo veidas

), tai visai neblogai šitas laiko. Po poros valandų jau pradeda blizgėt, bet aš dažnai jei būnu nepasidažius, tai į pavakarį su toniku pavalau konkrečiai T zoną ir patepu fluidu iš naujo. Ir tvarkoj viskas

Tuo pačiu šiandien išmėginau ir obuolių šampūną bei vynuogių kaukę. Kvapas nuostabus

Plaukai kol kas irgi labai malonūs, purūs, jaučiasi toks švelnus gan šampūnas, sausinti neturėtų. Žiūrėsiu ar neriebins plaukų, bet irgi nemanau. Bet kokiu atveju vasarą plaukus plaunu kas antrą dieną, tai šią akimirką man svarbiau, kad šampūnas neišsausintų. Norėčiau pamėgint ir medetkų šampūną bei atitinkamus kondicionierius, bet čia vėliau matyt bus
O kaukė irgi nebloga. Kvapas tai toks kaip labai susvilusių vynuogių, bet vėliau dingsta, tai čia nelabai bėda, ypač kai mane kartais traukia tokie keistoki kvapai kosmetikoje

Mano plaukai čiut ilgesni už pečių liniją, tai to 20ml 'mėginio' turėtų užtekt bent 4 kartam. O šiaip, tai plaukai malonūs, švelnūs, stebuklų iš pirmo karto nesitikiu, bet atrodo lyg ir mažiau pasipūtę, nors purūs. Kol kas gal net malonesnė už mangų kaukę, gaila, kad šios nėra pilnos pakuotės.

Vakar pamėginau ir veido šveitiklį. Kvapas gaivus, nors ir ne pats maloniausias (kvepia ginkmedžiu), tačiau nušveitė veidą normaliai. Turiu gan šiurkščią kaktą, ji riebi, bet būna ten ir pasausėjimų, ir visokių kitokių nesąmonių, tai nušveitus jautėsi švelnesnė oda. Kol kas neatrodo, kad oda būtų suerzinta ar dar kas panašaus, tai patinka man.

O jau dušo želė kvapas

Kaip ledų kokių. Šiai minusų kol kas irgi nėra, prausia švelniai, odos nenusausina (pienelį tepiau tik ant kojų, nes jos pas mane visad sausokos), o kvepia, kaip jau minėjau - nuostabiai.. Kaip už tokią kainą, tai nėr ko geriau norėt. Bus, ko gero kartojama ir ne kartą.