Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(Honey @ 2012 12 22, 00:52)
Noriu pagirt Laveros treatment'ą plaukams su vynuogėmis. Man pasirodė stipresnis ir labiau maitinantis negu mangų kaukė. Plaukai po jo lieka švelnūs, šiek tiek nuima pūtimąsi. Kvapas toks padegintų vynuogių biggrin.gif, bet ant plaukų ilgai neišlieka. Rašo, kad 20ml turi užtekti 1-2 kartams, bet man su vidutinio ilgio plaukais drąsiai užteks kokiems 4-5 kartams smile.gif

user posted image

Man sis meginukas irgi patiko. O gal cia kitas, nes lyg atrode, kad su greifrutais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man patiko irgi, nes nesuriebino plauku, plaukai minksti ir lengvai issisukuoja
user posted image
Atsakyti
Gal yra atsiliepimu apie Lavera ranku kremus? smile.gif
Atsakyti
aš turėjau Lavera apelsinų rankų kremą. Tepiau žiemą, tai man iš jo trūko visko. Odelės aplink nagus ir tos likdavo sausos. Gal vasarą jis labiau būtų patikęs, bet žiemai aš jo nesirinkčiau. Užtat apelsinų kvapas labai patiko smile.gif
Atsakyti
Gal kas bandet? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Savaitgalį pasiėmiau Laveros blizgesio suteikantį losijoną po deginimosi, kolkas bandžiau tik ant rankų, bet labai labai patinka. Neblogai padrėkina odą, palieka švelni švelni. Nėra stambių blizgučių, užtepus oda tampa tarsi perlamutrinė. Žodžiu, man labai patinka, bent kolkas, kartojamas pirkinys bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2013 05 14, 13:09)
Gal kas bandet? ax.gif
user posted image

As, sian jau isbandziau bet kolkas tik ant rankos nes katik gavau ir buvo labia smalsu bigsmile.gif maskuoja matosi tikrai neblogai, spalvyte tokia ryskoka atrodo bet labai graziai prisiderina, vidutinio riebumo toks pasirode, matinis, ryt isbandysiu normaliau galesiu pakomentuoti daugiau jei domina 4u.gif
Atsakyti
Čia, kaip suprantu, tas madingasis BB kremas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 05 15, 01:23)
As, sian jau isbandziau bet kolkas tik ant rankos nes katik gavau ir buvo labia smalsu bigsmile.gif  maskuoja matosi tikrai neblogai, spalvyte tokia ryskoka atrodo bet labai graziai prisiderina, vidutinio riebumo toks pasirode, matinis, ryt isbandysiu normaliau galesiu pakomentuoti daugiau jei domina 4u.gif

labai domina bigsmile.gif kas idomiausia - ar poru nekemsa... unsure.gif beje, kur pirkot? turbut geriausia kaina ecco verde?

QUOTE(Leveret @ 2013 05 15, 11:18)
Čia, kaip suprantu, tas madingasis BB kremas?  g.gif

aha smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2013 05 15, 12:13)
labai domina bigsmile.gif  kas idomiausia - ar poru nekemsa... unsure.gif  beje, kur pirkot? turbut geriausia kaina ecco verde?
aha smile.gif

na apie poru kimsima reikia laiko bet kolkas labai patiko, labai lengvai pasiskirste,mano odai toki I persikni atspalvi suteike, be blizguciu bet oda skaisti, kvapas malonus, pirkau violey smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramint@: 15 gegužės 2013 - 13:59
QUOTE(Ramint@ @ 2013 05 15, 14:58)
na apie poru kimsima reikia laiko bet kolkas labai patiko, labai lengvai pasiskirste,mano odai toki I persikni atspalvi suteike,  be blizguciu bet oda skaisti, kvapas malonus, pirkau violey smile.gif

Kazi man nebus jis pertamsus, nes as tai baltaode....
Atsakyti
Isduokit paslapti, kur perkat Laveros produktus?
Ar yra parduotuve jais prekiaujanti?
Bandziau Laveros savaiminio idegio krema, pirkau internetu is ekolinijos, likau be galo juo patenkinta ir noriu isbandyti daugiau produktu sio gamintojo..bet kur rasti kas prekiauja? 4u.gif
Atsakyti
MrsM perkam violey.com

Mergaites mane irgi spalva labai dominant, nes konkreti baltaode esu smile.gif Ir dar idomu kaip maskuoja? Normaliai ar siek tiek tik? Gal kas ysu Laveros krempudra palyginti gali?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenLady: 15 gegužės 2013 - 17:35