Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(bu_bu @ 2012 12 01, 03:57)
Ateinu su pagyrimais Lavera veido kremui jautriai odai  thumbup.gif

Jau savaitė kaip naudoju, bet oda taip pagražėjo. Visi pabėrimai, paraudimai dingo. Veidukas skaistus, švyti. Turiu mišrią ir laaaaabai jautrią odą, tad daug kremų tenka išmest biggrin.gif Bet šis kaiptik  bigsmile.gif

o gal galit imest foto ar nuoroda? 4u.gif

šiandien apžiūrėjau šios firmos produkcija ir parsinešiau reklamini bukleta kad daugiau pasiskaityt.. nesitikėjau, kad surasiu tokia temelę ogi dar ir neblogų atsiliepimų..
man ji kažkaip pasitikėjimo nesukėlė, čia kosmetikos pard. ji viena iš pigesnių produkcijų.. LT kainos beveik dvigubai užkeltos.. doh.gif
na bet pasiskaičiau daugiau, apie gamintojus ir panorau išsibandyt.. sudomino linija su baltaja arbata, drėkinanti aloe vera emulsija, wild rose linija.. gal bus atsiliepimų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2012 12 17, 23:46)
o gal galit imest foto ar nuoroda? 4u.gif

šiandien apžiūrėjau šios firmos produkcija ir parsinešiau reklamini bukleta kad daugiau pasiskaityt.. nesitikėjau, kad surasiu tokia temelę ogi dar ir neblogų atsiliepimų..
man ji kažkaip pasitikėjimo nesukėlė, čia kosmetikos pard. ji viena iš pigesnių produkcijų.. LT kainos beveik dvigubai užkeltos..  doh.gif
na bet pasiskaičiau daugiau, apie gamintojus ir panorau išsibandyt.. sudomino linija su baltaja arbata, drėkinanti aloe vera emulsija, wild rose linija.. gal bus atsiliepimų?  ax.gif

drinks_cheers.gif
man irgi reikia nuorodos, kaip tik ieskau kremo misriai odai, kuri kartais parausta nuo kokio kremo...? Dar idomu ar labai neriebina ?
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2012 12 18, 11:05)
drinks_cheers.gif
man irgi reikia nuorodos, kaip tik ieskau kremo misriai odai, kuri kartais parausta nuo kokio kremo...? Dar idomu ar labai neriebina ?

mano oda taip pat mišri, nors visa laika galvojau kad sausa kadangi nusiprausus labai traukdavo, ir tepliodavau sausai odai skirtus kremus.. bet va kosmetologė pasakė, kad mišri ir man reik oda drėkint o ne maitint.. tai ta drėkinanti aloe vera emulsija mane labai sudomino.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2012 12 18, 13:03)
mano oda taip pat mišri, nors visa laika galvojau kad sausa kadangi nusiprausus labai traukdavo, ir tepliodavau sausai odai skirtus kremus.. bet va kosmetologė pasakė, kad mišri ir man reik oda drėkint o ne maitint.. tai ta drėkinanti aloe vera emulsija mane labai sudomino.. ax.gif

Lyg mano situacija aprasyta butu! drinks_cheers.gif As taip pat galvojau, kad mano oda sausa, bet pasirodo, kad misri-normali! Va, kokie atradimai po apsilankymo pas profesionalia kosmetologe. Ji man patare naudoti misriai-normaliai odai skirtus kremus. Jau isbandziau Pai firmos ir Pevonia, bet kazkaip netobuli vis tiek jie man pasirode, todel vis dar paieskose esu.
Ar teisingai supratau, kad Jums patare naudoti drekinanti kremuka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2012 12 18, 13:55)
Lyg mano situacija aprasyta butu!  drinks_cheers.gif  As taip pat galvojau, kad mano oda sausa, bet pasirodo, kad misri-normali! Va, kokie atradimai po apsilankymo pas profesionalia kosmetologe. Ji man patare naudoti misriai-normaliai odai skirtus kremus. Jau isbandziau Pai firmos ir Pevonia, bet kazkaip netobuli vis tiek jie man pasirode, todel vis dar paieskose esu.
Ar teisingai supratau, kad Jums patare naudoti drekinanti kremuka?  g.gif

Patarė naudot mišrios odos priemones taip pat drėkinančias..
tai dabar panorau tų ekologiškų kremukų išsibandyt.. konkrečiai sudomino šis: http://www.grozioide...era-30ml-10919/
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2012 12 18, 21:44)
Patarė naudot mišrios odos priemones taip pat drėkinančias..
tai dabar panorau tų ekologiškų kremukų išsibandyt.. konkrečiai sudomino šis: http://www.grozioide...era-30ml-10919/

Esu turejusi sio kremo meginuka, bet po poros panaudojimu negalejau apsispresti, ar jis puikus. Jei isigysit, pakomentuokit po ilgesnio vartojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2012 12 18, 21:49)
Esu turejusi sio kremo meginuka, bet po poros panaudojimu negalejau apsispresti, ar jis puikus. Jei isigysit, pakomentuokit po ilgesnio vartojimo  4u.gif

parašysiu, tik pirmiau turiu pabaigt bent viena iš tų kuriuos nusipirkau.. smile.gif
Atsakyti
Noriu pagirt Laveros treatment'ą plaukams su vynuogėmis. Man pasirodė stipresnis ir labiau maitinantis negu mangų kaukė. Plaukai po jo lieka švelnūs, šiek tiek nuima pūtimąsi. Kvapas toks padegintų vynuogių biggrin.gif, bet ant plaukų ilgai neišlieka. Rašo, kad 20ml turi užtekti 1-2 kartams, bet man su vidutinio ilgio plaukais drąsiai užteks kokiems 4-5 kartams smile.gif

user posted image
Atsakyti
Gal kuri bandete http://pigu.lt/kvepa...e_30?id=1159748 ?ar tinka jis riebiai odai? nes raso, kad jis maitinamas yra.. tai ir suabejojau ax.gif ar koki kitoki makiazo pagrinda rekomenduoti galetumet? 4u.gif
Atsakyti
sveikos ax.gif
prisidirbau bėdų su veido oda - poras ir spuogelius prispaudinėjau blush2.gif - tai sakau, reikia gelbėti, kol visai blogai nepasidarė, norėjau nulupamos kaukės, bet per klaidą nusipirkau šitą

user posted image

ant pakuotės naudojimo instrukcijos nėra, užsitepiau, tokius žalius snarglius su gumuliukais blush2.gif ant veido, ir palaikius gal tris minutes, nuploviau doh.gif nekartosiu schmoll.gif
o gal kas bandėt, gal aš nemokšikšai ją panaudojau unsure.gif
Atsakyti
Mano oda mišri, linkusi į riebumą, tai naudojau balansuojamą veido kremą

http://www.beautyspi...be_cal_1200.jpg

antrą kartą gal nekartočiau, kažkaip pritrūko drėkinimo.
Ir toniką veidui tos pačios serijos, tai šiek tiek sausino odą, labai jautės alkoholis jame

user posted image
Atsakyti
Noreciau pagirti Lavera Bio-Aloe Vera drekinanti fluida:
user posted image
Lengvas, bet pakankamai gerai drekina saltuoju periodu issausejusia su sujautrejusia riebia-mirsia oda. Naudoju savaite ir nepastebejau, kad kimstu, puikiai tinka kaip makiazo pagrindas, malonaus, neikyraus kvapo.
Atsakyti