Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

Isbandem su vyru sia duske. Tinka tiek vyrui, tiek moteriai. Kaip ir visu Laveros duskiu kvapas nera ikyrus, stiprus. Tikrai kartosim blush2.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 18 rugsėjo 2012 - 16:30
Lavera Mint veido kremas riebiai ir spuoguotai odai- thumbup.gif Liuks kremukas, truputį patraukia inkštirus,juos padžiovina, oda greitai nesusiriebaluoja.Iš tikro bene geriausias kremas riebiai odai, kurį esu naudojusi.Greitai susigeria, užtenka vienam patepimui labai nedidelio kiekio.Rekomenduoju mirksiukas.gif
user posted image
O štai plaukų kaukė su rožių pieneliu taip išgirta ir taip netiko man ji sad.gif Atrodo net nenusiplauna man ji gerai, plaukai lieka tokie apsunkę, sunkiai šukuojasi, velias ir tarsi ant jų likę tos kaukės,nors tikrai skalauju gerai.Tikiuos kaukė ras naują šeimininkę, nes gaila mėtytis tokiom sumom, kai nė velnio netiko. g.gif
Atsakyti
gal kas turi atsiliepimu apie Lavera hair mousse? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *benigna*: 19 spalio 2012 - 12:54
QUOTE(winona @ 2012 09 28, 17:05)
Lavera Mint veido kremas riebiai ir spuoguotai odai-  thumbup.gif 

o misriai odai kazin tiktu? g.gif nenusausintu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2012 09 28, 17:05)
Lavera Mint veido kremas riebiai ir spuoguotai odai-  thumbup.gif 

apie si kalbate ? lavera fluidas
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 10 19, 16:59)

taigi net foto įkelta ir parašyta Moisturizing fluid
Atsakyti
Laba diena, gal galėtumėte rekomenduoti šampūną? 4u.gif Mano plaukų šaknys riebios, o galai sausi. Dažyti sruogom, šviesinti. Kiekviena dieną galvą turiu plauti, kad padoriai plaukai atrodytų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2012 11 19, 13:31)
Laba diena, gal galėtumėte rekomenduoti šampūną?  4u.gif Mano plaukų šaknys riebios, o galai sausi. Dažyti sruogom, šviesinti. Kiekviena dieną galvą turiu plauti, kad padoriai plaukai atrodytų doh.gif

Gal bandyk su citrinom ar apelsinais..sie sampunai tinka riebiems plaukams, o galiukams uzdek balzamo mirksiukas.gif
Papildyta:
Siandien atkeliavo si nauja duske, o jau kvapas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 11 19, 19:13)
Siandien atkeliavo si nauja duske, o jau kvapas wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
http://i1243.photobu...anaujaduske.jpg[/img]

Nesausina, skalsi? Kvapas labai saldus?
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2012 11 20, 17:16)
Nesausina, skalsi? Kvapas labai saldus?

skalsi, kvapas saldus, bet neikyrus. odos nesausina mirksiukas.gif
siandien dar isbanziau si krema kunui, nerealus, kvepia kokosiniais ledais wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif gerai susigere, padrekino oda.. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2012 11 19, 14:31)
Laba diena, gal galėtumėte rekomenduoti šampūną?  4u.gif Mano plaukų šaknys riebios, o galai sausi. Dažyti sruogom, šviesinti. Kiekviena dieną galvą turiu plauti, kad padoriai plaukai atrodytų doh.gif

pabandyk Laveros obuolių arba apelsinų šampūną mirksiukas.gif citrinų šampūnas, bent jau man, ilgiau panaudojus truputį nusausino galvos odą.
Atsakyti
Ateinu su pagyrimais Lavera veido kremui jautriai odai thumbup.gif

Jau savaitė kaip naudoju, bet oda taip pagražėjo. Visi pabėrimai, paraudimai dingo. Veidukas skaistus, švyti. Turiu mišrią ir laaaaabai jautrią odą, tad daug kremų tenka išmest biggrin.gif Bet šis kaiptik bigsmile.gif
Atsakyti