Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(Contessa @ 2012 06 20, 08:40)
Gal kas gali parasyti atsiliepima apie Lavera Trend Sensitiv Natural Liquid Foundation-30 ml, Ivory 02 - ar verta demesio ?  4u.gif  - kazi kaip ji lyginant su Dr. Hauschka Translucent Make-up 01 Pale Sand - 30 ml  g.gif
ACIU!

O as su kitokiu atsiliepimu. Bandziau pries tai mychell dermaceuticals pudra ir Madaros krema su spalva nu ne vienas taip netiko kaip sita pudra. As buten Ivory spalva turiu. Mano oda misri. Tai man ir maskuoja ir spalva idealiai prie veido tinka...kaip man smile.gif Dabar tik ja ir perku paskutiniu metu smile.gif
Atsakyti
user posted image
gal kuri esat bandzius. g.gif g.gif mirksiukas.gif dabar turiu mangu kauke visai patinka. neradau eco prekiu supermarkete mangu balzamo tai emiau roziu, bandysiu ax.gif ax.gifù
green lady gal jums tinka, nes ne tokia riebi oda kaip mano. maniske gali grezt po poros valandu doh.gif doh.gif doh.gif kaip ir plaukai siandien ryte ploviau bet 18h jau sulipe doh.gif doh.gif aisku ir karstis +35 bet vistiek...galai sausi o saknys jau uz keliu valandu sukrite doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 20 birželio 2012 - 19:57
QUOTE(Contessa @ 2012 06 20, 08:40)
Gal kas gali parasyti atsiliepima apie Lavera Trend Sensitiv Natural Liquid Foundation-30 ml, Ivory 02 - ar verta demesio ?  4u.gif  - kazi kaip ji lyginant su Dr. Hauschka Translucent Make-up 01 Pale Sand - 30 ml  g.gif
ACIU!

man tai net nesulyginami dalykai,abi pūdras bandžiau, tai man nelabai ax.gif pagrinde dėl to, kad bent man prastai dengiasi, visai ne taip kaip Dr. Hauschka ir prasčiau pamaskuoja ax.gif
QUOTE(ZBITKA @ 2012 06 20, 20:54)
user posted image
gal kuri esat bandzius.  g.gif  g.gif  mirksiukas.gif dabar turiu mangu kauke visai patinka. neradau eco prekiu supermarkete mangu balzamo tai emiau roziu, bandysiu ax.gif  ax.gifù

man tai jis taspats kaip nieko mano sausiems plaukučiams ax.gif
Atsakyti
Pirmai pažinčiai su LAVERA įsigyjau apelsininę dušo želė ir veidui fluidą....

Duškė patiko, maloniai kvepia, kvapas nėr labai įkyrus, švelnus ir neerzinantis... O šiaip nieko kažko super duper - duškė ir dauguma visų kitų biggrin.gif
user posted image

Fluidas bandytas tik kartą, bet jau nuomonę turiu. labai fainas, lengvas, maloniai tepasi, greit susigeria ir kvapas švelniai mėtų. Na vasarai pats tas thumbup.gif
Bio-Minze+Bio-Klettenextrakt Fluid
user posted image

Atsakyti
norika kur pirkot apelsinu, as savo internetinese pard. nerandu apelsinu kvapo, kaip ir abrikosu. yra vokiskose pard., bet man brangus siuntimas schmoll.gif mano vyras naudojac citrunu kuno losjona ir duske, tai jam patinka mirksiukas.gif
siaip tai duske nera ispudinga, bet ir kaina normali, pvz. as ecco verde moku 4€ blush2.gif man 4€-4lt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 08 liepos 2012 - 11:59
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 08, 12:59)
man 4€-4lt biggrin.gif

Nu tai pasigyrei lotuliukas.gif Tai manau visi uzsieny gyvendami taip ziuri i kainas, as irgi 1:1 lita su doleriu imu. Gi nekeitinesi vis i litus kainos kai tas neaktualu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 08, 12:59)
norika kur pirkot apelsinu, as savo internetinese pard. nerandu apelsinu kvapo, kaip ir abrikosu. yra vokiskose pard., bet man brangus siuntimas schmoll.gif 

mačiau yra Violey.com, gal iš ten siuntimas papigiau būtų, o aš per tarpininkes užsisakiau iš kažkokios vokiečių internetinės vaistinės-parduotuvės, net kainos nebeprisimenu, o mokėjau eurais... ax.gif
Atsakyti
ar yra bandziusiu , kokie atsiliepimai ? ieskau priemones misriai/riebiai odai
Lavera Naturkosmetic, Young Faces, Moisturizing Fluid, Organic Mint
user posted image

Lavera Naturkosmetic, Faces, Balancing Cream, Organic Calendula
user posted image
Atsakyti
Neseniai sunaudojau mangų kaukės mėginėlį. Plaukai atrodė puikiai: švelnūs, blizgūs, glotnūs. Tiesa, kaukę dėjau po alyvuogių aliejaus kaukės, tai matyt šis derinys buvo tai, ko reikėjo. Mano plaukai ekstremaliai sausi.
Papildyta:
Geriausias šampūnas, kurį turėjau buvo apelsinų(esu bandžiusi mangų, migdolų, basis liniją ir apelsinų). Papurina plaukus, gerai išplauna, plaukai atrodo sveiki ir blizgūs. Antrą vietą skirčiau basisi sensitive šampūnui, efektas panašus, tik kvapas man nepatiko.

Atsakyti
Turejau plaukams roziu linija, kazkaip damusiau. Nieko stebuklingo, iskaitant tai, kad man tas roziu kvapas schmoll.gif
Dabar testuoju prausimosi putas Bio-malve&Bio-mandel. Patinka ir mano skurai tinka. biggrin.gif
Atsakyti
merginos, kur isigyti lavera kosmetikos? atrodo minejot, kad yra eurokos ar kosmadoj, bet neradau nei vienoj nei kitoj parduotuvej unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2012 09 02, 19:31)
merginos, kur isigyti lavera kosmetikos? atrodo minejot, kad yra eurokos ar kosmadoj, bet neradau nei vienoj nei kitoj parduotuvej unsure.gif

Google ivedus Lavera ismeta daug rezultatu...
http://www.google.lt...a...366&bih=667
Atsakyti