Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

user posted image

siandien nusipirkau si mangu balzama- kauke. gal kuri bandet, kokie atsiliepimai.
dar eco prekiu pardej isbandziau lupu blizgesi, koks malonus ant lupu, nelipo, graziai blizgejo wub.gif
gal kuri bandet laveros maskuokli? as pabandziau paakiams, atrodo gerai maskuoja, tik sunkiai dengiasi g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 06 06, 21:04)
user posted image

siandien nusipirkau si mangu balzama- kauke. gal kuri bandet, kokie atsiliepimai.
dar eco prekiu pardej isbandziau lupu blizgesi, koks malonus ant lupu, nelipo, graziai blizgejo wub.gif
gal kuri  bandet laveros maskuokli? as pabandziau paakiams, atrodo gerai maskuoja, tik sunkiai dengiasi g.gif  g.gif

man irgi patinka lavera blizgis, kad yik lb lb trumpai laiko ax.gif
Atsakyti
o koks blizgis ilgai laiko?
as turiu ELF "mineralini" blizgi, kaip paaiskejo sudetyje parafinum liquidum doh.gif doh.gif doh.gif be to jis lipnus toks schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 06 07, 00:53)
as turiu ELF "mineralini" blizgi, kaip paaiskejo sudetyje parafinum liquidum doh.gif  doh.gif  doh.gif  be to jis lipnus toks schmoll.gif  schmoll.gif

Na jei nori ilgai laikancio, tai bus is lipnesniu, o skystesni trumpiau ir laiko, nes truksta sukibimo jiems.
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 06 06, 21:04)

Esu naudojusi, tokia labiau man į kondicionierių ji panaši, o ne į kaukę, mano įnoringiesiems plaukams per silpna, bet kas turi normalius plaukus, tai turėtų būti super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 06 07, 00:53)
as turiu ELF "mineralini" blizgi, kaip paaiskejo sudetyje parafinum liquidum doh.gif  doh.gif  doh.gif  be to jis lipnus toks schmoll.gif  schmoll.gif

man Dr.Hauschka blizgis visai neblogai laiko, poto dar patinka Alva.
Atsakyti
Siandien isbandziau sampuna su apelsinais, tai pasakysiu, kad patiko labiau, negu pries tai turetas citrinu. Kazkaip sitas geriau putojo ir kvapas geresnis rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mano riebiems plaukams ir nieztinciai galvos odai is Laveros daug maz tiko tik migdolu sampunas.
Labai patiko veido prausiklis du viename, be to labai skalsus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2012 06 17, 01:29)
Mano riebiems plaukams ir nieztinciai galvos odai is Laveros daug maz tiko tik migdolu sampunas.
Labai patiko veido prausiklis du viename, be to labai skalsus  thumbup.gif

šitas mano prausiklis irgi pats mylimiausias thumbup.gif

o migdolų šampūnas jums riebiems plaukams dar lb neriebalino? aš vien dėl to jo prisibijau išbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2012 06 17, 00:29)
Labai patiko veido prausiklis du viename, be to labai skalsus  thumbup.gif

o man nelabai tiko. norejau naudoti kaip veido ir akiu makiazo prausikli-valikli, deja, man nuo jo grauzia akis. tinka vienintelis bioderma vanduo akims valyti doh.gif doh.gif
Atsakyti
Gal kas gali parasyti atsiliepima apie Lavera Trend Sensitiv Natural Liquid Foundation-30 ml, Ivory 02 - ar verta demesio ? 4u.gif - kazi kaip ji lyginant su Dr. Hauschka Translucent Make-up 01 Pale Sand - 30 ml g.gif
ACIU!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Contessa: 20 birželio 2012 - 07:40
QUOTE(Contessa @ 2012 06 20, 07:40)
Gal kas gali parasyti atsiliepima apie Lavera Trend Sensitiv Natural Liquid Foundation-30 ml, Ivory 02 - ar verta demesio ?  4u.gif  - kazi kaip ji lyginant su Dr. Hauschka Translucent Make-up 01 Pale Sand - 30 ml  g.gif
ACIU!

as bandziau pora dienu, tai man nelabai, o nepatiko nes riebina mano riebia oda, mazai maskuoja. sakyciau daugiau kremas su spalva, kaip kremine pudra. manau, labiausiai tiktu normaliai-sausai odai be dideliu trukumu. mirksiukas.gif
Atsakyti