Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(apčy @ 2012 04 05, 22:15)
Taip, tikrai (išskyrus dekoratyvinę), bet jau daug kas išpirkta.

aga, žnau.
pusseserės užprašiau nulėkti šampūno, tai jau nebegavo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Isbandziau lavera veido krema aloe vera moisturizing fluid. smile.gif mano oda, siek tiek jautri, misri, vietomis sausa. taciau vis delto man truksta drekinimo. siaip maloniai tepasi, puikiai susigeria, nepalieka blizgesio... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aalvyda @ 2012 04 11, 15:52)
Isbandziau lavera veido krema aloe vera moisturizing fluid.  smile.gif  mano oda, siek tiek jautri, misri, vietomis sausa. taciau vis delto man truksta drekinimo.  siaip maloniai tepasi, puikiai susigeria, nepalieka blizgesio...  smile.gif

Kiek mokejote ir kur pirkote? smile.gif
Atsakyti
user posted image
Siandien isbandziau si serumuka is my ages linijos, stangrinimo efektas tikrai jautesi ir is karto! sausesniai- normaliai odai reikalingas kremas ant virsaus, mano riebiai odai uzteko ant virsaus tik apsauginio kremo nuo saules ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal esate kuri naudojusi ar naudojate lavera alaviju veido tonika? smile.gif Kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 04 12, 10:26)
Kiek mokejote ir kur pirkote? smile.gif

eurovaistineje, 46 lt
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimu apie si lupdazi :
user posted image

Didziuliai minusai :
-Dazosi nelygiai,kazkokiais gumbeliais
-Nelabai malonus kvapas
-Labai trumpai laikos
-Dziovina lupas.
Nei uz ka nekartociau.

Pliusai:

-Daili pakuote
-Grazi spalva.
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2012 05 17, 00:42)
Ateinu su atsiliepimu apie si lupdazi :
user posted image

Didziuliai minusai :
-Dazosi nelygiai,kazkokiais gumbeliais
-Nelabai malonus kvapas
-Labai trumpai laikos
-Dziovina lupas.
Nei uz ka nekartociau.

Pliusai:

-Daili pakuote
-Grazi spalva.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu nepirkciau daugiau, kazkoks sausaus, po kurio laiko subega ir gumbelius. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif girdejau sante geresni lupdaziai g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o lavera galima įsigyti tik online?
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 17, 14:36)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  pritariu  nepirkciau daugiau,  kazkoks sausaus,  po kurio laiko subega ir gumbelius. schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif girdejau sante geresni lupdaziai g.gif  bigsmile.gif

sante turiu tris spalvas, viena išnaudojau, na man visai tinka, kolkas kitų gamintojų lūpų dažų nesu bandžiusi
Atsakyti
Merginos, o kur galima būtų Vilniuje nusipirkti Laveros savaiminio įdegio kremo kūnui ir veidui (150ml), Madoje jau teiravausi - neturi, iš užsienio kažkaip niekas neužsakinėja šiuo metu.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2012 05 29, 10:38)
Merginos, o kur galima būtų Vilniuje nusipirkti Laveros savaiminio įdegio kremo kūnui ir veidui (150ml), Madoje jau teiravausi - neturi, iš užsienio kažkaip niekas neužsakinėja šiuo metu.

Gal Biotekoj ar Damodaroj būtų
Atsakyti