Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(SquezeeHRD @ 2014 11 30, 07:35)
sveikos!!!

cia taip tylu... g.gif  g.gif  nejaugi nieks nebeperkat Laveros?

neperseniausiai nusipirkau Laveros mangu sampuna ir kondiske, tikrai lb patiko. 4u.gif  jau naudojau 4 kartus, sampunas putoja neitin palygint su silikonais ir kitu konsrvantu prikimstais sampunais, nes jis vienas naturalesniu..kondiske skaniai kvepia mangais, yra kremines konsistencijos, gerai pasiskirsto ant plauku, stengiuosi ant saknu netepti.

plaukai isplovus neapsunkinti, blizga, padrekinti...tiesa balzama laukau ilgiau tai gal kaip kauke gaunas.

Šitas šampūnas vienas iš mano mylimiausių, gerai išplauna ir plaukai ilgai švarūs būna, o balzamas nepatiko, kaukė irgi nelabai, nepadrėkina visai, ar trumpai, ar ilgai laikant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Martina*: 02 gruodžio 2014 - 13:31
QUOTE(*benigna* @ 2014 11 30, 10:53)
Man kondiske nepatiko, bet gal reiks sampuna isbandyt smile.gif

Mano siuo metu naudojami Lavera produktai:

Style and care gel. Rekalinga man ne kaip care, o butent kaip style gel, tai kaip style ji man nieko gero, nefiksuoja beveik. Nekartosiu.
user posted image

O man kaip tik per daug fiksuoja, palietus tokie sukietėję antakiai, nemalonus jausmas, gal per daug pritepu.
Atsakyti
Atradau, jog avokadu sampunas mano riebiai jautriai galvos odai tinka labiausiai is Lavera sampunu rolleyes.gif

Gal kuri naudojate paakiu krema su baltaja arbata? ar geras? nusipirkau Vokietijoj uz labai jau gera kaina, galvoju jei tinkamas paimciau daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2014 12 31, 17:31)

Gal kuri naudojate paakiu krema su baltaja arbata? ar geras? nusipirkau Vokietijoj uz labai jau gera kaina, galvoju jei tinkamas paimciau daugiau smile.gif

O gal kas dieninį kremą su baltaja arbata naudojat? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
kodel tokia apmirusi tema?

Gal kas zinote kur pradingo Laveros avietinis lupu balzamas su atspalviu rausvu? niekur neberandu jo pirkti, sakau gal nebegaminamas...?
Atsakyti