Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(egliu @ 2014 05 21, 17:05)
kokie atsiliepimai butu apie laveros apsauginius kremus, purskiamus pienelius nuo saules? tepimasis, kvapas  smile.gif

Turiu purškiamą SPF 20. Labai puikus. Kvapas visai neutralus. Pats nėra baisiai riebus, malonus. Vienu žodžiu man patiko ir tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2014 05 27, 17:57)
Turiu purškiamą SPF 20. Labai puikus. Kvapas visai neutralus. Pats nėra baisiai riebus, malonus. Vienu žodžiu man patiko ir tiko  thumbup.gif

O kaip tepasi? Nepalieka baltų dryžių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2014 05 28, 21:02)
O kaip tepasi? Nepalieka baltų dryžių? smile.gif

palieka bent sis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Gal galit parašyt kur be eurovaistinių galima įsigyti Lavero smango šampūną ir kondicionierių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2014 07 01, 20:39)
Gal galit parašyt kur be eurovaistinių galima įsigyti Lavero smango šampūną ir kondicionierių?  ax.gif

Pagooglinkit, as buvau radusi internetineje parduotuveje, atsiimti vaziavau I siaures miestelio krautuvele, nepamenu pavadinimo, gal rasite per google. Dar hiperfarma maciau.
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2014 07 01, 20:39)
Gal galit parašyt kur be eurovaistinių galima įsigyti Lavero smango šampūną ir kondicionierių?  ax.gif

Naturisimo.com ir Lovelula.com - bent seniau abiejuose budavo, bet kai keite pakuotes, tai gal kuriam nebeliko. Siaip siuntimas is ten nemokamas.
Atsakyti
Sveikos.
Ar čia ta išgirtoji drėkinanti kaukė su rožėmis?
http://www.damodara....oup=1&item=1423
user posted image
Atsakyti
Lavera savaiminio įdegio kremas. Patiko visai, po vieno tepimo nematyt, kad teptą, reik kelias dienas tepliotis, kad įdegis pasimatytų. Turi tą įprastą savaiminių kvapą. Tepa patalynę smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 08 01, 11:29)
Lavera savaiminio įdegio kremas. Patiko visai, po vieno tepimo nematyt, kad teptą, reik kelias dienas tepliotis, kad įdegis pasimatytų. Turi tą įprastą savaiminių kvapą. Tepa patalynę  smile.gif

user posted image

Vakar išbandžiau ir aš šią priemonę. Tepiau tas vietas, kurios liko baltos po trijų dienų pasivažinėjimo dviračiu - maikutė ir šortai biggrin.gif Tai ant kojų skirtumas tikrai sumažėjo (tapr saulėje įdegusios odos ir išteptos šia priemone), tačiau krūtinės dalį šįvakar tepsiu dar kartą, nes skirtumas labai mažas.
Atsakyti
sveikos!!!

cia taip tylu... g.gif g.gif nejaugi nieks nebeperkat Laveros?

neperseniausiai nusipirkau Laveros mangu sampuna ir kondiske, tikrai lb patiko. 4u.gif jau naudojau 4 kartus, sampunas putoja neitin palygint su silikonais ir kitu konsrvantu prikimstais sampunais, nes jis vienas naturalesniu..kondiske skaniai kvepia mangais, yra kremines konsistencijos, gerai pasiskirsto ant plauku, stengiuosi ant saknu netepti.

plaukai isplovus neapsunkinti, blizga, padrekinti...tiesa balzama laukau ilgiau tai gal kaip kauke gaunas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(SquezeeHRD @ 2014 11 30, 06:35)
neperseniausiai nusipirkau Laveros mangu sampuna ir kondiske, tikrai lb patiko. 4u.gif 

Man kondiske nepatiko, bet gal reiks sampuna isbandyt smile.gif

Mano siuo metu naudojami Lavera produktai:

Style and care gel. Rekalinga man ne kaip care, o butent kaip style gel, tai kaip style ji man nieko gero, nefiksuoja beveik. Nekartosiu.
user posted image

Gentle cleansing milk. Pienelis kaip pienelis, nelabai galiu su kitais pieneliais palyginti, nes siaip ju nemegstu ir nenaudoju. Siaip svelnus, nedirgina odos.
user posted image

Gentle facial toner. Neblogas, padrekina kazkiek oda. Gal kada ir pakartosiu.
user posted image

Gentle foaming cleanser. Vienas megstamiausiu Laveros produktu, kartojamas jau. Megstu as prausimosi putas apskritai, sitos maloniai prausia, svelnios, gerai makiaza nuplauna, neissausina odos.
user posted image

Babies & children neutral washing lotion & shampoo. Nei blogas, nei kazkuom labai geras. Paprastas vaikiskas prausiklis-sampunas ir tiek. Putoja gerai, bekvapis. Kaip ir nera minusu. Gal ir bus kartojamas, nes kainos ir kokybes santykis geras.
user posted image
Atsakyti
O as isikibusi vis I ta pati roziu sampuna ir roziu veido kauke:) Man gerai putoja sampunas.
Atsakyti