Gal kas Žino ar yra pirkti Lavera Beauty Balm (kremo su spalva) čia Lietuvoje?

QUOTE(pokahonta @ 2013 12 03, 14:38)
merginos,gal zinot,o daznai violey.com papildo asortimenta?noriu lavera sampunu,bet visi prasluoti..
rašo, kad nuo 1 - 3 darbo dienų, taip ir būna. Yra tik vieną kartą, kad prekės nebuvo 5-6 dienas.
QUOTE(Basari'a @ 2013 12 03, 21:35)
rašo, kad nuo 1 - 3 darbo dienų, taip ir būna. Yra tik vieną kartą, kad prekės nebuvo 5-6 dienas.
aciu uz atsakyma

tuo paciu noriu paklausti garbanotu/banguotu plauku savininkiu,ka is plauku priemoniu naudojat

Gal žinote kur yra pirkti Lavera priemonių gyvai, išskyrus eurovaistinę?

As pirkau internet is hiperfarmos ir is Damodaros kaip tik gavau siandien siuntinuka

Yra Juaroj (Viršuliškių "Mada").
Gal kas turi Lavera tonini krema?

QUOTE(Kerinėja @ 2013 12 06, 14:34)
o toninis kremas, tai čia kreminė skysta pudra?

Jau porą savaičių naudoju Laveros obuolių šampūną, na lb patinka, puikiai išplauna

QUOTE(bu_bu @ 2013 12 06, 08:29)
Kazkaip labai jau dideles kainos Lavera produktu Lietuvoje

Dalinuosi savo nuomone apie isbandytas Lavera priemones
Kuno prausiklis. Nepatiko. Kvapas per saldus, nors siaip esu saldziu kvapu megeja, bet sitas nepatiko man.

Kuno svietas. Aisku, velgi kvapas nepatiko, bet ir pats sviestas man ne
kietas, sunkiai tepasi, sunkiai geriasi.

BB kremas. Patinka. Ziemai spalva per tamsi man, bet vasarai pats tas. Gerai drekina, toks stangrus veidas man su juo palieka. Bus kartojamas.

Paakiu kremas. Neblogas. Visai gerai padrekina, gerai susigeria, nusiskundimu neturiu.

Prausiklis veidui. Patiko, nesausina odos, ziemai pats tas buvo. Minusas, kad dozatorius vis pastringa, bet cia gal tik man brokuotas pasitaike...

Veido kremas vyrams. Labai skaniai kvepia, gerai susigeria, vyras nesiskundzia.

Sampunas su avokadais. Tinkamas jautriai odai, bet manajai netiko. Nieztejo galva, pleiskanu atsirado. Bet cia mano nuolatine problema, normaliems zmonem gal tiktu ir patiktu
Siaip putoja gerai, plauna gerai, plaukai gan minksti svelnus lieka..

Ranku muilas. Nelabai jis man. Labai skystas, greit naudojosi, rankas lyg pasausindavo.. Nebus kartojamas.

Dantu pasta. Nei patiko, nei labai nepatiko... Eiline dantu pasta. Nekartosiu, yra geresniu.

Dantu gelis vaikams. Putoja gerai, bet mano mazoji kazkodel labiau megsta Logonos vaikiska dantu pasta.

Kuno prausiklis. Nepatiko. Kvapas per saldus, nors siaip esu saldziu kvapu megeja, bet sitas nepatiko man.

Kuno svietas. Aisku, velgi kvapas nepatiko, bet ir pats sviestas man ne

BB kremas. Patinka. Ziemai spalva per tamsi man, bet vasarai pats tas. Gerai drekina, toks stangrus veidas man su juo palieka. Bus kartojamas.

Paakiu kremas. Neblogas. Visai gerai padrekina, gerai susigeria, nusiskundimu neturiu.

Prausiklis veidui. Patiko, nesausina odos, ziemai pats tas buvo. Minusas, kad dozatorius vis pastringa, bet cia gal tik man brokuotas pasitaike...

Veido kremas vyrams. Labai skaniai kvepia, gerai susigeria, vyras nesiskundzia.

Sampunas su avokadais. Tinkamas jautriai odai, bet manajai netiko. Nieztejo galva, pleiskanu atsirado. Bet cia mano nuolatine problema, normaliems zmonem gal tiktu ir patiktu

Ranku muilas. Nelabai jis man. Labai skystas, greit naudojosi, rankas lyg pasausindavo.. Nebus kartojamas.

Dantu pasta. Nei patiko, nei labai nepatiko... Eiline dantu pasta. Nekartosiu, yra geresniu.

Dantu gelis vaikams. Putoja gerai, bet mano mazoji kazkodel labiau megsta Logonos vaikiska dantu pasta.