Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

Gal kas Žino ar yra pirkti Lavera Beauty Balm (kremo su spalva) čia Lietuvoje? g.gif
Atsakyti

QUOTE(pokahonta @ 2013 12 03, 14:38)
merginos,gal zinot,o daznai violey.com papildo asortimenta?noriu lavera sampunu,bet visi prasluoti..

rašo, kad nuo 1 - 3 darbo dienų, taip ir būna. Yra tik vieną kartą, kad prekės nebuvo 5-6 dienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 03 gruodžio 2013 - 19:35
QUOTE(Basari'a @ 2013 12 03, 21:35)
rašo, kad nuo 1 - 3 darbo dienų, taip ir būna. Yra tik vieną kartą, kad prekės nebuvo 5-6 dienas.

aciu uz atsakyma 4u.gif 4u.gif
tuo paciu noriu paklausti garbanotu/banguotu plauku savininkiu,ka is plauku priemoniu naudojat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gundaa @ 2013 12 03, 18:28)
Gal kas Žino ar yra pirkti Lavera Beauty Balm (kremo su spalva) čia Lietuvoje?  g.gif

Čia yra 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote kur yra pirkti Lavera priemonių gyvai, išskyrus eurovaistinę? ax.gif
Atsakyti
As pirkau internet is hiperfarmos ir is Damodaros kaip tik gavau siandien siuntinuka smile.gif
Atsakyti
Yra Juaroj (Viršuliškių "Mada").
Atsakyti
Gal kas turi Lavera tonini krema? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerinėja @ 2013 12 06, 14:34)
Gal kas turi Lavera tonini krema?  ax.gif

o toninis kremas, tai čia kreminė skysta pudra? blush2.gif

Jau porą savaičių naudoju Laveros obuolių šampūną, na lb patinka, puikiai išplauna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2013 12 06, 08:29)

Kazkaip labai jau dideles kainos Lavera produktu Lietuvoje g.gif as si kremuka Vokietijoj pirkau ir mokejau apie 10 euru doh.gif
Atsakyti
Gal kam teko naudoti apsauginius Lavera firmos kremus suaugusiems ar vaikams (ar purskiklius) nuo saules, as kaip tik dabar renkuosi, ir nezinau ka pasirinkti, noretusi kad gerai pasiskirstytu ir ne dziovintu odos. lauksiu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
Dalinuosi savo nuomone apie isbandytas Lavera priemones smile.gif

Kuno prausiklis. Nepatiko. Kvapas per saldus, nors siaip esu saldziu kvapu megeja, bet sitas nepatiko man.
user posted image

Kuno svietas. Aisku, velgi kvapas nepatiko, bet ir pats sviestas man ne schmoll.gif kietas, sunkiai tepasi, sunkiai geriasi.
user posted image

BB kremas. Patinka. Ziemai spalva per tamsi man, bet vasarai pats tas. Gerai drekina, toks stangrus veidas man su juo palieka. Bus kartojamas.
user posted image

Paakiu kremas. Neblogas. Visai gerai padrekina, gerai susigeria, nusiskundimu neturiu.
user posted image

Prausiklis veidui. Patiko, nesausina odos, ziemai pats tas buvo. Minusas, kad dozatorius vis pastringa, bet cia gal tik man brokuotas pasitaike...
user posted image

Veido kremas vyrams. Labai skaniai kvepia, gerai susigeria, vyras nesiskundzia.
user posted image

Sampunas su avokadais. Tinkamas jautriai odai, bet manajai netiko. Nieztejo galva, pleiskanu atsirado. Bet cia mano nuolatine problema, normaliems zmonem gal tiktu ir patiktu laugh.gif Siaip putoja gerai, plauna gerai, plaukai gan minksti svelnus lieka..
user posted image

Ranku muilas. Nelabai jis man. Labai skystas, greit naudojosi, rankas lyg pasausindavo.. Nebus kartojamas.
user posted image

Dantu pasta. Nei patiko, nei labai nepatiko... Eiline dantu pasta. Nekartosiu, yra geresniu.
user posted image

Dantu gelis vaikams. Putoja gerai, bet mano mazoji kazkodel labiau megsta Logonos vaikiska dantu pasta.
user posted image
Atsakyti