Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

man, skirtingai nei kitoms, nieko ypatingo tas naujasis obuolinis. skystokas, greit naudojasis, išplauna gerai, bet purumo trūko.

QUOTE(gainsbourg @ 2013 10 27, 10:59)
Gal gali kas nors palyginti senaji obuolini sampuna su naujaja versija?

aš prieš kelis postus rašiau atsiliepimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2013 10 28, 19:38)
man, skirtingai nei kitoms, nieko ypatingo tas naujasis obuolinis. skystokas, greit naudojasis, išplauna gerai, bet purumo trūko.
aš prieš kelis postus rašiau atsiliepimą smile.gif

aciu, prasileido kazkaip 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte Lavera serumą? Kokie atsiliepimai? Ačiū.
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais:

user posted image

Naujoji Lavera kreminė pudra Mousse. Labai patiko pudros konsistencija, toks aksomas. Labai maloniai ir lengvai dengiasi. Natūraliai atrodo, veidą padaro matinį. Maskuoja nedaug, bet tikrai labiau nei Laveros BB kremas. man užtenka pilnai. Šiaip turiu mišrią veido odą, tad pačiam dienos gale vos vos kakta pablizga nuo kitų pudrų, bet nuo šitos ne smile.gif Vienu žodžiu kolkas geriausia mano atrasta natūrali pudra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2013 11 21, 00:06)
Ateinu su atsiliepimais:

user posted image

Naujoji Lavera kreminė pudra Mousse. Labai patiko pudros konsistencija, toks aksomas. Labai maloniai ir lengvai dengiasi. Natūraliai atrodo, veidą padaro matinį. Maskuoja nedaug, bet tikrai labiau nei Laveros BB kremas. man užtenka pilnai. Šiaip turiu mišrią veido odą, tad pačiam dienos gale vos vos kakta pablizga nuo kitų pudrų, bet nuo šitos ne smile.gif Vienu žodžiu kolkas geriausia mano atrasta natūrali pudra  thumbup.gif

o kokia spalvą turite?
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 11 21, 13:34)
o kokia spalvą turite?

Ivory 02
Mano šviesiam (bet ne šviesiausiam) veidui labai tinka. Aišku ant viršaus dar naudoju Dr. Hauschka bronzantą, kuris labai švelniai vos parudina wub.gif
Atsakyti
jei kam aktualu, Lavera nuo naujų metų nebegamins savo lūpų balzamų smile.gif matyt, bus naujų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2013 11 21, 00:06)
Ateinu su atsiliepimais:

Naujoji Lavera kreminė pudra Mousse. Labai patiko pudros konsistencija, toks aksomas. Labai maloniai ir lengvai dengiasi. Natūraliai atrodo, veidą padaro matinį. Maskuoja nedaug, bet tikrai labiau nei Laveros BB kremas. man užtenka pilnai. Šiaip turiu mišrią veido odą, tad pačiam dienos gale vos vos kakta pablizga nuo kitų pudrų, bet nuo šitos ne smile.gif Vienu žodžiu kolkas geriausia mano atrasta natūrali pudra  thumbup.gif

Tepate pirštais ar šepetėliu?
Atsakyti
QUOTE(*Martina* @ 2013 11 23, 12:40)
Tepate pirštais ar šepetėliu?

Ir taip ir taip bandžiau. Tiek šepetėliu (naudoju EcoTools skystam makiažui) tiek pirštais man gražiai pasidengė. Bet dažniausiai pirštais tepu, nes man taip maloniausia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 23 lapkričio 2013 - 17:47
QUOTE(bu_bu @ 2013 11 21, 18:58)
Ivory 02
Mano šviesiam (bet ne šviesiausiam) veidui labai tinka. Aišku ant viršaus dar naudoju Dr. Hauschka bronzantą, kuris labai švelniai vos parudina  wub.gif

Ačiū už atsiliepimą, jau įsimečiau į violey krepšelį, būtinai išbandysiu su kitu užsakymu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 11 24, 10:06)
Ačiū už atsiliepimą, jau įsimečiau į violey krepšelį, būtinai išbandysiu su kitu užsakymu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Tik jei nepatinka pudrų suteikiamas matinis efektas arba turit labai sausą odą, tai manyčiau netiktų... Bet mano mišriai kaiptik bigsmile.gif
Atsakyti
merginos,gal zinot,o daznai violey.com papildo asortimenta?noriu lavera sampunu,bet visi prasluoti..
Atsakyti